2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Yumuşak canim ağızdan cikarttiriyorum bir derdi var anlamıyorum sürekli uyaniyor ve uyurken ses cikariyor

Eevet melekler güldürüyor derler aslını bilmiyorum

Hayır ben emzirme ödeneğini aldım zaten, ben 5 bin tl den bahsediyorum. Da sanırım o yatıyormuş haber gelmiyormuş yazmış bir arkadaş bankaya bakarım bi olmadı

Kuzu 1238 olan emzirme ödeneği herkese tek seferlik yatıyor. 5bin dediğin tek cocuksa doğan tek seferlik 5 bin 2. Cocuksa düzenli her ay aylık 1500 , 3. Cocuksa doğan her ay aylık 5000 yatıyor.
Evet aşkım o 5 bin tl yi Halkbanklarından mı alacağım acaba direkt. Çünkü emzirme ödeneği yattı bana

Hayırlı olsun

kizlarrr ben gaz damlasını tamamen kestim 2 gündür . Tamam gazı var ama verdiğim zamanki gibi ağlamaktan bi hal olmuyor gaz yüzünden. verdiğim zaman bebeğinin karnı taş gibiydi üst üste okadar gazını çıkartmama rağmen rahatlamıyordu ahhh şimdiye kadar gaz damlası ile kızı mahvetmişim resmen keşke hiç kullanmasaydım offf yani düşününce eskilerin gaz damlası mı vardı sanki diyorum

Kesinlikle dönmeye başlamadan yapılmalı bence, büyükler ne anlar

Bende hiç kullanmadım canım. Sadece probiyotik

Benim de planımda 20 günlükken falan yaptırmak vardı ama ben prematüre Doğunca biraz erteledim şimdi bir ay sonra evime döndüğümde bakacağım doktora gidip

Bende hiç kullanmadım canım. Sadece probiyotik
Valla keşke bende boş yere gidip almasaydım niye aldığımı da bilmiyorum gazi olurda veririm rahatlar kafasındaydım her gün veriyordum taaki damlanın daha çok rahatsız ettiğini farkedene kadar ya

O keci sesleri bizde de var tam keci sesi ama

Ahhh dimiiiii ay cok mucizevi bir sey. Gorunur hic bir bag yok ama var
Acıktıysa normal ağlıyorlar da. Ama gaz veya kaka yapamama yapmaya çalışma olduğunda evet keçi sesi çıkarıyorlar hep

Kesinlikle dönmeye başlamadan yapılmalı bence, büyükler ne anlar
Gece bi bakıyorum kurbağa pozisyonu almış uyuyor korktum geçen gece nefes alıyor mu diye o büyükler loğusa dönemimde kafamı pok ettiler zaten. Annem farklı söylüyor kaynana ayrı telden çalıyor eşim desen herbokolog kesildi başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…