- 30 Ekim 2013
- 20.558
- 57.184
- 798
Yumuşak canim ağızdan cikarttiriyorum bir derdi var anlamıyorum sürekli uyaniyor ve uyurken ses cikariyorOfff dimiii benim bir gogusten cekerken oteki ciddi sizliyor ben de damarlara sut geliyo saniyordum meger ondan da akiyormus minik minik gecen sutyen giymediydim aa onum islanmis emzirirken
Ben de veriyorum mecburen ama sabah verirsem aksama kadar ogleden sonra verirsem geceye kadar gaz. Artik hangi saat diliminde cekmek istersem o sorunu seciyorum
Kiyamam. Karni yumusak mi? Benimki 12-13 kere gaz cikardigi oluyor oyle zamanlarda. Ya da atak gunudur
Eevet melekler güldürüyor derlerKızlar bişi sorcam sizin bebelerfe rüya görüyo mu? Bazen rüyasında bişi görüp önce hızlı hızlı nefes alıyo dudak falan büküp ağlıyo derin uykuda ya da kahkaha atıp gülüyo. Bu o başlarda olan refleks gibi de değil merak ettim
Tutulma o şu bu her neyse ama içimizden geçti38+2 doğdu kızım, 40 haftaya göre hesaplarsak benimki haftaya girecek görünüyor ama bu yaşadıklarımızın bir açıklaması olmalı
Yaa ilk defa duydum evet ama akabinde uyaniyoBizimkilerde sutun kaynıyor çocuğun acıkmış uyanacak derler ona
Oyyy atak o zamanYumuşak canim ağızdan cikarttiriyorum bir derdi var anlamıyorum sürekli uyaniyor ve uyurken ses cikariyor
Hayır ben emzirme ödeneğini aldım zaten, ben 5 bin tl den bahsediyorum. Da sanırım o yatıyormuş haber gelmiyormuş yazmış bir arkadaş bankaya bakarım bi olmadıE devlet üzerinden emzirme ödeneği yazınca cıkıyor sanırım. Detaylı bilgi için 170 i arayabilirsin onlar yardımcı oluyorlar. Çalışıyorsan kendin başvurabilirsin yani sigortalı isen. Değilsen eşin başvuru yapıyor. E devlette tanımlı iban varsa ona yatıyor. Yoksa PTT ye yatıyor
Evet aşkım o 5 bin tl yi Halkbanklarından mı alacağım acaba direkt. Çünkü emzirme ödeneği yattı banaKuzu 1238 olan emzirme ödeneği herkese tek seferlik yatıyor. 5bin dediğin tek cocuksa doğan tek seferlik 5 bin 2. Cocuksa düzenli her ay aylık 1500 , 3. Cocuksa doğan her ay aylık 5000 yatıyor.
Ay benim uykumu alıp götürmüyo yaHemde nasılkim gecenin 4 ünde seni uykundan uyandırırda bi gülüşüyle tüm uykunu alır götürür
Hayırlı olsunOğlum bugün sünnet oldu bundan sonra hamile kalacamlara tavsiyem hemen doğumun ertesi günü sünnet yaptırınben diğerlerini öyle yapmıştım ağlama sızlama dudak büzme sinir hiç olmamıştı bu kuzum anestezi etkisi bitince ciğeri söküldü sandım
Kesinlikle dönmeye başlamadan yapılmalı bence, büyükler ne anlarOyy maşallahminik adam oldu desene oğlun
Ben de pazartesi günü doktora götüreceğim eğer gün verirse yaptıracağız sünnet geç kalmadım umarımama çevremdeki büyükler 'daha çok küçük 6.ayı dolmasını bekle' diyorlar
İki çeşit oluyor diyebiliyorum bazıları zeytinyağlı bazıları ayçiçekAy bunlarda emilsin diye yağ bazlı ya içindeki yağ mı yaramıyo acaba
Bende hiç kullanmadım canım. Sadece probiyotikkizlarrr ben gaz damlasını tamamen kestim 2 gündür . Tamam gazı var ama verdiğim zamanki gibi ağlamaktan bi hal olmuyor gaz yüzünden. verdiğim zaman bebeğinin karnı taş gibiydi üst üste okadar gazını çıkartmama rağmen rahatlamıyordu ahhh şimdiye kadar gaz damlası ile kızı mahvetmişim resmen keşke hiç kullanmasaydımofff yani düşününce eskilerin gaz damlası mı vardı sanki diyorum
Oy yaEevet melekler güldürüyor derleraslını bilmiyorum
Benim de planımda 20 günlükken falan yaptırmak vardı ama ben prematüre Doğunca biraz erteledim şimdi bir ay sonra evime döndüğümde bakacağım doktora gidipOyy maşallahminik adam oldu desene oğlun
Ben de pazartesi günü doktora götüreceğim eğer gün verirse yaptıracağız sünnet geç kalmadım umarımama çevremdeki büyükler 'daha çok küçük 6.ayı dolmasını bekle' diyorlar
Valla keşke bende boş yere gidip almasaydım niye aldığımı da bilmiyorum gazi olurda veririm rahatlar kafasındaydım her gün veriyordum taaki damlanın daha çok rahatsız ettiğini farkedene kadar yaBende hiç kullanmadım canım. Sadece probiyotik
Acıktıysa normal ağlıyorlar da. Ama gaz veya kaka yapamama yapmaya çalışma olduğunda evet keçi sesi çıkarıyorlar hepO keci sesleri bizde de var tam keci sesi ama
Ahhh dimiiiii ay cok mucizevi bir sey. Gorunur hic bir bag yok ama var
2 yağız paşayı aynı gün ettirelim hadi sünnetBenim de planımda 20 günlükken falan yaptırmak vardı ama ben prematüre Doğunca biraz erteledim şimdi bir ay sonra evime döndüğümde bakacağım doktora gidip
Ha sadece halkbankasına mı yatıyormuş o paraEvet aşkım o 5 bin tl yi Halkbanklarından mı alacağım acaba direkt. Çünkü emzirme ödeneği yattı bana
Gece bi bakıyorum kurbağaKesinlikle dönmeye başlamadan yapılmalı bence, büyükler ne anlar
170 i aramak lazım tekrarEvet aşkım o 5 bin tl yi Halkbanklarından mı alacağım acaba direkt. Çünkü emzirme ödeneği yattı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?