Reglim düzensiz bacım yoksa yolunmak 20dk cart curt. Ama randevu alıyosun, 2 ay gelmeyen regl sökülüp geliyo Allahın cezası. Lazerde de denk getirmek zordu. Biliyor musun 2020den 2024yazına kadar 4 yılda 25seans görmüştür vücudum alex Bitmedi bitmiyor. Azalıyor ama yok. Gebelik boyu jiletledim güçlendi yine.
Şöyle bi asitli su olsa da burundan aşağı sadece kılları yaksa. Bebbek gibi olurduk. Kıl büyük dert. Yine uzaklara daldım
Bende tuysuzdum uzun yillar lazer sonrasi..cenemde,gidida sakallandirdi hormonlar.. bir de ust bacaklar esimin bacaklara donducocukla dna.si banada mi gecti ne
regl Duzensiz old.zamanlarda sordum olur mu diye yapan kisiye, son günlerinde de tampon koydum yok gibi bir sey zaten. Sıkıntı olmadı
Ben yüzümü de aldırıyorum o derece tüylüyüm düşün kuaföre gitmeye vaktim o derece yok bikini bölgesi de şu an doktora gideceğim diye şaaptımm yüzüme kaşıma bıyığıma gitsem şükrederim
Bende tuysuzdum uzun yillar lazer sonrasi..cenemde,gidida sakallandirdi hormonlar.. bir de ust bacaklar esimin bacaklara donducocukla dna.si banada mi gecti ne
regl Duzensiz old.zamanlarda sordum olur mu diye yapan kisiye, son günlerinde de tampon koydum yok gibi bir sey zaten. Sıkıntı olmadı
Kızlarr uzun bir aradan sonra merhaba lohusalığı bayağı dibine kadar yaşadım o yüzden buralara hiç gelemedim sezeryan olmama rağmen sütüm çabuk geldi ama bazı sağlık problemleri yaşadığım için bayağı azaldı şu anda da artıramıyorum siz süt arttırmak için bir şey yaptınız mı öneriniz varsa çok sevinirim
Ben yüzümü de aldırıyorum o derece tüylüyüm düşün kuaföre gitmeye vaktim o derece yok bikini bölgesi de şu an doktora gideceğim diye şaaptımm yüzüme kaşıma bıyığıma gitsem şükrederim
Aynı durumdayım inan ki uğraşıyorum uyusun diye ama nanay
Dün akşam da çok kötüydü eşimle de bi posta atıştık üzerine yorucu geçiyor tahmin edebiliyorum