Ahahahaha doğuma gelirdin çok iyiŞey diye diyebilir. Az daha bekleseydin doğurmaya gelirdin
Görünür canım. Benim 6+0 da kesen vardı sadece. İlk gebeligimde de 7+4 te kalp atışı duymuştum. Şimdi de tekrar uğraşmayım diye böyle yapmayı düşündüm. İnşallah güzel güzel haberler alırız
Canım hayırlı olsun, hoşgeldin. Yaş kaçıncı çocuk ve tahmini doğum tarihi yazarsan ekleyelim hemenBenide eklermisinizzz sat 9 Kasım bat 6 Aralık 4+4 hesaplamalarıma göre hamileyim beta en son cuma baktırdım pazar da randevum var inşallah keseyi görürümEldorin
Yaş 24 2. Çocuk tahmini doğum tarihi de 16.08.2025 teşekkürlerCanım hayırlı olsun, hoşgeldin. Yaş kaçıncı çocuk ve tahmini doğum tarihi yazarsan ekleyelim hemen
Zaman ne kadar hızlı 4+5 olduBenide eklermisinizzz sat 9 Kasım bat 6 Aralık 4+4 hesaplamalarıma göre hamileyim beta en son cuma baktırdım pazar da randevum var inşallah keseyi görürümEldorin
Sağlıkla al kucağınaYaş 24 2. Çocuk tahmini doğum tarihi de 16.08.2025 teşekkürler
Aminn sizlerde inşallahhSağlıkla al kucağına
Benimde kasık ve göğüs ağrım geçti şimdi de tedirgin oldum neden yok diyeBende de azaldı kasıktaki ağrı 5+5 im sanırım. Akıntı da yok elleyince göğüslerim acıyor sadece o kadar normal mi acaba belirtilerin azalması
Demekki bolca dinlenmen lazım, bel ağrisi başta pek olmaması gerek diye biliyorum akıntınin kokusu yanması ve kaşinmasi yoksa doktor hormonal olabilir dedi banaBenim ağrılarım dewam ediyor kızlar ve bayada yoğun şekilde belim kasigim bacağım hepsi birden öyleki kalcam bile ağrıyor.akintimda var pazartesi gününe kadar beklicem mecbur.
Bendede göğüs Ağrisi akşam veya sabah zonkluyor ama ben meme ucumda daha fazla hissediyorum herkeste farkli bir şey endişelenmeBenimde kasık ve göğüs ağrım geçti şimdi de tedirgin oldum neden yok diye
Malesef canim gebeligim başında idrar yolu enfeksiyonuna yakalandigim için yanma var.ilac kullandım ama ara ara vuruyor o yanma yine.bel ağrısını fıtık tetikledi gibime geliyor insallah da öyledir.Demekki bolca dinlenmen lazım, bel ağrisi başta pek olmaması gerek diye biliyorum akıntınin kokusu yanması ve kaşinmasi yoksa doktor hormonal olabilir dedi bana
İnşallah düzelir ve sorun olmaz sağ salim bebeği alirsin elineMalesef canim gebeligim başında idrar yolu enfeksiyonuna yakalandigim için yanma var.ilac kullandım ama ara ara vuruyor o yanma yine.bel ağrısını fıtık tetikledi gibime geliyor insallah da öyledir.
Günaydınkızlar siz ilk kalp atışı randevusuna gün sayıyosunuz ya şimdi doktor bana 1 ay sonra görüşürüz bir aksilik olmazsa dedi, 1 ay nası geçecek bundan sonra her muayeneye arası ajgdsads
günaydın bu arada <3
3 hafta önce öğrendim, keseyi gördüm en son 2 gün önce kalp atışını duydumGünaydın
Ne zaman öğrendin hamile olduğunu ultrasona girdin mi yada keseyi gördün mü
İnşallah canımİnşallah düzelir ve sorun olmaz sağ salim bebeği alirsin eline
Hayırlı olsun3 hafta önce öğrendim, keseyi gördüm en son 2 gün önce kalp atışını duydum
Ay ben bir ay beklemeyeceğim canım ya ben iki hafta sonra tekrar giderim. Benim iki düşüğüm de kaçırılan düşük oldu. Yani hiçbir belirti olmadı. Kontrole gittim kalp atışı durmuş. Hep 8/10 hafta arası oldu. O yüzden iki hafta arayla yine bir ultrasona girerim benkızlar siz ilk kalp atışı randevusuna gün sayıyosunuz ya şimdi doktor bana 1 ay sonra görüşürüz bir aksilik olmazsa dedi, 1 ay nası geçecek bundan sonra her muayeneye arası ajgdsads
günaydın bu arada <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?