Keseyi gördük minicik. 10gün sonra kalp atışı için çağırdı. Senden de güzel haberler bekliyorum
bende 5+1 mişim ultrasona göre, bugün 5+2. keseyi gördüm şükür. 10 gün sonra kalp atışına çağırdı beni. bir önceden de düşüğüm olduğu için her ihtimale karşı progestana başlayacağım.Keseyi gördük minicik. 10gün sonra kalp atışı için çağırdı. Senden de güzel haberler bekliyorum
Bendede oyle oldu ama ben kalbi durduğu zamana denk gelen belim kopacak miş gibi aci vardı ve geceleri karnim şişip sert oluyor ve aciyordu aciya uyanip tuvaletde uzanarak soylemesi ayip gazi çıkararak rahatliyordum , şimdi 3 hafta geriden geldiğim icin ve noel sonrasi 2 hafta vietnama gideceğim için orda hep şühede kalicamAy ben bir ay beklemeyeceğim canım ya ben iki hafta sonra tekrar giderim. Benim iki düşüğüm de kaçırılan düşük oldu. Yani hiçbir belirti olmadı. Kontrole gittim kalp atışı durmuş. Hep 8/10 hafta arası oldu. O yüzden iki hafta arayla yine bir ultrasona girerim ben
ay tabikiii, biliyorumm sadece işte beklemek insanı yoruyor hahahaHayırlı olsunozaman bu aşamada 1 ay sonra demesi normal, insan sabırsızlanıyor ama bu herşeyin iyi gittiğine işaret bi problem olsa 2 hafta sonra gel derdi. Sağlıkla gelsin bebişin
offf bu bilgi beni kalbimden vurdu ben de arada sağlık ocağına giderim dayanamam o zaman bu bilgiyleAy ben bir ay beklemeyeceğim canım ya ben iki hafta sonra tekrar giderim. Benim iki düşüğüm de kaçırılan düşük oldu. Yani hiçbir belirti olmadı. Kontrole gittim kalp atışı durmuş. Hep 8/10 hafta arası oldu. O yüzden iki hafta arayla yine bir ultrasona girerim ben
ay vietnam ne alakaaaBendede oyle oldu ama ben kalbi durduğu zamana denk gelen belim kopacak miş gibi aci vardı ve geceleri karnim şişip sert oluyor ve aciyordu aciya uyanip tuvaletde uzanarak soylemesi ayip gazi çıkararak rahatliyordum , şimdi 3 hafta geriden geldiğim icin ve noel sonrasi 2 hafta vietnama gideceğim için orda hep şühede kalicam
Hamile olmadiğimi düşündük ve noel sonrası tatile gidelim dedik biletler otel ayarlandı soğuk hava sevmiyoruz pekay vietnam ne alakaaabu daha çok ilgimi çekti
sağ salim geçiricez hamileliklerimizi, endişelenmeyelim❤❤
Endişe etmeyelim ki bebişimiz etkilenmesin inşallah her şey yolundadırBenimde kasık ve göğüs ağrım geçti şimdi de tedirgin oldum neden yok diye
Bu sefer gelicek bence de kucağıma ona inanıyorumay tabikiii, biliyorumm sadece işte beklemek insanı yoruyor hahaha
offf bu bilgi beni kalbimden vurdu ben de arada sağlık ocağına giderim dayanamam o zaman bu bilgiylecanımsın, sağ salim al kucağına bebişini ❤❤
Gözün aydın canımEldorin canım bugün 6+2 de keseyi ve bebeği gördük :) kalp atışı için tekrar gidicem. 2. çocuğum olacak inşllaah
offf bende öyleyim devamlı kontrol ediyorum bu durum artık beni sinir etmeye başladı sanırım gün geçtikçe korkularım çoğalıyor diğer hamileliğimde 6 buçuk ay kanama yaşayınca insanın içi rahat olmuyor maalesef
Ay canım sorma yaher şey olabilir diye sürekli aklıma geliyor her tuvalete gittiğimde peçete iç çamaşırı kontrolü yapıyorum neyse dayanalim surda kaldı 6 gün
#DayanEldorin #DayanElo
Benimde son 4 pazartesi kalp atışı için gidicemGunaydiiiiiiiin
Kontrole kaldı son
Memeler hassas, akıntım var su gibi, sivilcelenme ve gergoluk var çok çabuk sinirleniyorum.
Hayirlisi bakalım
Evet canim ya öncesinde bir kayıp yaşayınca insan sürekli tedirgin oluyor. Şöyle bir oh diyemiyor gerçekten.offf bende öyleyim devamlı kontrol ediyorum bu durum artık beni sinir etmeye başladı sanırım gün geçtikçe korkularım çoğalıyor diğer hamileliğimde 6 buçuk ay kanama yaşayınca insanın içi rahat olmuyor maalesef
Evet evetEvet canim ya öncesinde bir kayıp yaşayınca insan sürekli tedirgin oluyor. Şöyle bir oh diyemiyor gerçekten.
Ama her şeye rağmen yeniden hamile kalma cesareti i gosterdigimiz için kendimizi tebrik ediyorum
Evet ya evde minik çocuk olunca hamilelik çok zor gerçektenBenimde son 4 pazartesi kalp atışı için gidicembende de bulantı tatsızlık ve halsizlik var ama iki yaşla çok zor
Hadi güzel haberler bekliyoruz sendenEvet evet
Bugün randevum var 2 buçukta bakalım neler yaşayacağım merakla bekliyorum
Lekelenmelerin geçti mi canımİnşallah canım
Merhaba canim sonuc nedir insallah hayirli haberle gelirsinKızlar yarın kontrolüm var kalp atışı için dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?