2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Keseyi gördük minicik. 10gün sonra kalp atışı için çağırdı. Senden de güzel haberler bekliyorum

Keseyi gördük minicik. 10gün sonra kalp atışı için çağırdı. Senden de güzel haberler bekliyorum
bende 5+1 mişim ultrasona göre, bugün 5+2. keseyi gördüm şükür. 10 gün sonra kalp atışına çağırdı beni. bir önceden de düşüğüm olduğu için her ihtimale karşı progestana başlayacağım.

Bendede oyle oldu ama ben kalbi durduğu zamana denk gelen belim kopacak miş gibi aci vardı ve geceleri karnim şişip sert oluyor ve aciyordu aciya uyanip tuvaletde uzanarak soylemesi ayip gazi çıkararak rahatliyordum , şimdi 3 hafta geriden geldiğim icin ve noel sonrasi 2 hafta vietnama gideceğim için orda hep şühede kalicam

Hayırlı olsun ozaman bu aşamada 1 ay sonra demesi normal, insan sabırsızlanıyor ama bu herşeyin iyi gittiğine işaret bi problem olsa 2 hafta sonra gel derdi. Sağlıkla gelsin bebişin
ay tabikiii, biliyorumm sadece işte beklemek insanı yoruyor hahaha
offf bu bilgi beni kalbimden vurdu ben de arada sağlık ocağına giderim dayanamam o zaman bu bilgiyle canımsın, sağ salim al kucağına bebişini ❤❤

ay vietnam ne alakaaa bu daha çok ilgimi çekti
sağ salim geçiricez hamileliklerimizi, endişelenmeyelim ❤❤

Bu sefer gelicek bence de kucağıma ona inanıyorum diğer seçeneği eğer gerçekleşirse düşüneceğim

Ay canım sorma ya her şey olabilir diye sürekli aklıma geliyor her tuvalete gittiğimde peçete iç çamaşırı kontrolü yapıyorum neyse dayanalim surda kaldı 6 gün

#DayanEldorin #DayanElo
offf bende öyleyim devamlı kontrol ediyorum bu durum artık beni sinir etmeye başladı sanırım gün geçtikçe korkularım çoğalıyor diğer hamileliğimde 6 buçuk ay kanama yaşayınca insanın içi rahat olmuyor maalesef

Evet canim ya öncesinde bir kayıp yaşayınca insan sürekli tedirgin oluyor. Şöyle bir oh diyemiyor gerçekten.

Ama her şeye rağmen yeniden hamile kalma cesareti i gosterdigimiz için kendimizi tebrik ediyorum

Evet canim ya öncesinde bir kayıp yaşayınca insan sürekli tedirgin oluyor. Şöyle bir oh diyemiyor gerçekten.

Ama her şeye rağmen yeniden hamile kalma cesareti i gosterdigimiz için kendimizi tebrik ediyorum
Evet evet
Bugün randevum var 2 buçukta bakalım neler yaşayacağım merakla bekliyorum

Benimde son 4 pazartesi kalp atışı için gidicem bende de bulantı tatsızlık ve halsizlik var ama iki yaşla çok zor
Evet ya evde minik çocuk olunca hamilelik çok zor gerçekten inşallah ikinci trimester rahat geçer
Evet evet
Bugün randevum var 2 buçukta bakalım neler yaşayacağım merakla bekliyorum
Hadi güzel haberler bekliyoruz senden

Kızlar bu sabah bi uyandım hiç belirtim kalmamış ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı 5.ci haftamdayım henüz diğer randevum 25 inde. Çok tedirgin oldum şuan düşük vs olunca kanama olması mı gerekiyor bilen arkadaşlar varsa cevaplayabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…