- 30 Ekim 2013
- 20.584
- 57.190
- 798
Hee bundan evde vardı almiyor ya e bebekte aventin var onları deneyeyim dedim ben olmayınca annemin yanında durabilsinBu kuzu ucu boyle olacak cogu markada var link atamadim ondan
Zor ya 3 te bizimkide kalktı uyumadı sonrada sabah oldu oğlanın okulu falan o uyudu ben uyuyamadım kalksın geri mışıl mışıl uyusunlar sanirim 3. Aydan sonra o kıvama geleceklerKız evet herkes korkmasın diye Ahahadün gece 2 saat ayaktaydım gerçi.. gece ayakta olmak beni bitiriyor
Tamam canımMuayeneye goturdugunde bana da haber verir misin
Bişi yok bişi yok jdjdjjdjDeme Deme öyle
Emerken ses çıkarma dediğin yutkunma dışında cık cık gibi sanki metal sesine benzeyen bir ses miKizlar ben bu dil bagini arastirirken bir seye denk geldim. Meme reddi, kisa sureli emme, ya da surekli memede kalma istegi yapabiliyormus. Bebek yeterince vakumlayamadigi icin doymuyor memede kalmak istiyormus. Zamanla da cocuk cok cekemeyince sut azaliyormus. Benim kizda var muhtemelen emerken ses cikariyor cok o da belirtilerden. Aklinizda olsun.
Kaç günlük bebiş, kalça us için bize 45 50 günlük gibi gelin demişti haftaya gideceğiz inşallahBu arada biz bugun doktora gittik kalça usg temiz çıktı çok şükür kilomuz 4 olmus
Ben bir iki sabaha yakın denedimAyağında sallarken yastık falan kullanıyo musun yaa jzjs ben canıma tak ettiğinde ayağımda sallıcam köprüden önceki son çıkış
Yaa bizde de var o zaman bence ben de farkediyorum üst dudağı içe kıvrılıyorAyyy yicem gecen hafta atakti galiba
Evet evet o ses cuk cuk geliyo. Ya tesaduf karsima cikti: on dudak bagi net goruluyormus da arka dudak bagi elle muayenede belli oluyormus. İnsallah yoktur ya. Dudaklari disa dogru olmasi lazim emerken benimki ice dogru emiyor belki ondandir. Asiri gaz cekiyor o ses her geldiginde gaz aliyor. Kbbci tanidigim var ona yazdim bir geldiginde bakicak
Oyyy en sevdigim donemlerden biri ablasi hic susmadan konusurdu boyle aau uuu diye diye
Tam 45. Günümüzdeyiz:) inşallah temiz çıkar hepsi sapasağlam buyusunKaç günlük bebiş, kalça us için bize 45 50 günlük gibi gelin demişti haftaya gideceğiz inşallah
Maşallah ona
Aşkım sakın moralini bozma. Memeler terbiye oluyomuş biyerden sonra. Meme yumuşak bile olsa sık ucuna süt geliyo mu bak. İnsanın yaşadığı stres yorgunluk çok etkiliyo. Talep arz meselesi belki de süt arttırmak için memeye geliyo o kadar. Bende sütüm gidiyo sanmıştım emdikçe, sen iyi dinledikçe toparlıyo. Bide tahin, incir, dut kurusu TüketKızlar ben napıcam
Biliyosunuz bu kız biberon emzik tutmuyo benim memeler yumuşadı ve süt azaldı hissediyorum.
Bugün bi şans denedim sağdıgım sütü içti sansa
Uykusu azaldı huysuzlandı yine memeye geliyo emiyo ağlıyo süt istiyo belli diye tekrardan biberonla sütümü vereyim dedim zaten sağabildiğim 30cc cocuk cekmedi ya emmiyo agzında tutuyo öğürüyoyahu aç cocuk ben napıcam cok çağresizim
Kuzum annemdeyim dinlenmediğim kadar dinlendim ama yok.Aşkım sakın moralini bozma. Memeler terbiye oluyomuş biyerden sonra. Meme yumuşak bile olsa sık ucuna süt geliyo mu bak. İnsanın yaşadığı stres yorgunluk çok etkiliyo. Talep arz meselesi belki de süt arttırmak için memeye geliyo o kadar. Bende sütüm gidiyo sanmıştım emdikçe, sen iyi dinledikçe toparlıyo. Bide tahin, incir, dut kurusu Tüket
Bebiş çektikçe gelir o bir şekilde. Sen inatla emzir. Bide sütüm yok diye düşünme düşündükçe iyice gidiyo. Sol meme dükkanı kapatmıştı benim. Ilık duşlar vs denedim hiç yoktu. Bu ara böyle dalgalanmalar normal sanırım. Baktın birkaç gün böyle gidiyor sağdığını farklı şekilde verirsin. Bir sürü şey var. Hiçbişi olmasa farklı biberon denersin. Chicconun bi biberonu varmış instada gördüm insan memesine çok benziyo emme yeri falanKuzum annemdeyim dinlenmediğim kadar dinlendim ama yok.
Beslenme aynı caylar takviyeler.
Gece uyandığımda memeler şiş olurdu 2 gündür cok az şiş.
Kendi kendine akardı sütüm oda yok
Sıkıyorum az geliyo
Bizim uykularımız biraz düzensiz yani en az 2 saat uyuyor ama bazı gece uyumadığı zaman oluyor işte mesela uyanıyor meme emiyor sonra 2 saat uyumadık sonra uyuduZor ya 3 te bizimkide kalktı uyumadı sonrada sabah oldu oğlanın okulu falan o uyudu ben uyuyamadım kalksın geri mışıl mışıl uyusunlar sanirim 3. Aydan sonra o kıvama gelecekler
E bebekten başka biberonlar alacağım.Bebiş çektikçe gelir o bir şekilde. Sen inatla emzir. Bide sütüm yok diye düşünme düşündükçe iyice gidiyo. Sol meme dükkanı kapatmıştı benim. Ilık duşlar vs denedim hiç yoktu. Bu ara böyle dalgalanmalar normal sanırım. Baktın birkaç gün böyle gidiyor sağdığını farklı şekilde verirsin. Bir sürü şey var. Hiçbişi olmasa farklı biberon denersin. Chicconun bi biberonu varmış instada gördüm insan memesine çok benziyo emme yeri falan
Enjeksiyonla denedin .i canim yada kasiklaKızlar ben napıcam
Biliyosunuz bu kız biberon emzik tutmuyo benim memeler yumuşadı ve süt azaldı hissediyorum.
Uykusu azaldı huysuzlandı yine memeye geliyo emiyo ağlıyo süt istiyo belli diye tekrardan biberonla sütümü vereyim dedim zaten sağabildiğim 30cc cocuk cekmedi ya emmiyo agzında tutuyo öğürüyoyahu aç cocuk ben napıcam cok çağresizim
Kuzu silikon kaucuk da ayiriyorlar. Demin silikon verdim on sn tutup firlatti bir kac kere verdim hep aynini yapti. Kaucuk seviyor benimki daha yumusak galiba silikondanHee bundan evde vardı almiyor ya e bebekte aventin var onları deneyeyim dedim ben olmayınca annemin yanında durabilsin
Evet kuzu o ses bizim dogdu dogali var sonradan olduysa yanlis tutuyodur belki sadeceEmerken ses çıkarma dediğin yutkunma dışında cık cık gibi sanki metal sesine benzeyen bir ses mi
Onu bizimki de bir iki haftadır çıkarıyor. Ben de o sesi anlamaya çalışıyordum
o yanlis tutmaktan olabilir memeyi ses de ondan geliyodur kusumYaa bizde de var o zaman bence ben de farkediyorum üst dudağı içe kıvrılıyor
Uzulme. Benim goguslerim de bildigin tas gibi olurdu bir kac gundur baya bos gibi. Baya baya cekildi gibi gecenlerde de olmustu sonra bir ara artti. Neye gore gidiyo geliyo bilmiyorum ama oluyor hepimizde o merak etme. Siringa ile verdiginde rahatca iciyor mu? Emmeyle ilgili bir zorluk yasiyor olabilir agzina usul usul siringa dokunce icecek mi bir de ona baksana ya da sut kasgi? Cunku emzige oguren bebe biberona da oguruyor silikon sevmiyorlarKızlar ben napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?