Ya yok yok arkadaşlar almıyoo.Enjeksiyonla denedin .i canim yada kasikla
Aldık süt kaşığıda yok çocuk meme emick başka türlü istemiyor.Kuzu silikon kaucuk da ayiriyorlar. Demin silikon verdim on sn tutup firlatti bir kac kere verdim hep aynini yapti. Kaucuk seviyor benimki daha yumusak galiba silikondan
Evet kuzu o ses bizim dogdu dogali var sonradan olduysa yanlis tutuyodur belki sadece
o yanlis tutmaktan olabilir memeyi ses de ondan geliyodur kusum
Uzulme. Benim goguslerim de bildigin tas gibi olurdu bir kac gundur baya bos gibi. Baya baya cekildi gibi gecenlerde de olmustu sonra bir ara artti. Neye gore gidiyo geliyo bilmiyorum ama oluyor hepimizde o merak etme. Siringa ile verdiginde rahatca iciyor mu? Emmeyle ilgili bir zorluk yasiyor olabilir agzina usul usul siringa dokunce icecek mi bir de ona baksana ya da sut kasgi? Cunku emzige oguren bebe biberona da oguruyor silikon sevmiyorlar
İçirdik canım kaşık biberonlada aynı ağlaya ağlaya boğuyor kendini.En kötü kaşık biberonla zorla içirir mamanın tadına vardırırsın. Mamanın tadını alınca zaten kendisi isteyecek o zaman daha kolay içer diye düşünüyorum. Tabii sen mama mı vermeyi düşünüyorsun sütünü sağıp mı vericeksin onu bilmiyorum.karamel Latte
Bu arada bizde mama değiştirdik. Hippten aptamile geçtik. Tadını beğenmedi ilk başta biberonu ağzından tükürmeye başladı. Bi üst başlığa geçtim. Bi süre sonra alıştı. Şimdi eski başlığa geri döndüm sorunsuz içiyor
Farklı biberonla da denemek istiyorum bu arada.En kötü kaşık biberonla zorla içirir mamanın tadına vardırırsın. Mamanın tadını alınca zaten kendisi isteyecek o zaman daha kolay içer diye düşünüyorum. Tabii sen mama mı vermeyi düşünüyorsun sütünü sağıp mı vericeksin onu bilmiyorum.karamel Latte
Bu arada bizde mama değiştirdik. Hippten aptamile geçtik. Tadını beğenmedi ilk başta biberonu ağzından tükürmeye başladı. Bi üst başlığa geçtim. Bi süre sonra alıştı. Şimdi eski başlığa geri döndüm sorunsuz içiyor
Ben ayağımda çoktan sallamaya başladım. İki haftadır falan ayakta sallayarak uyutuyorum bazen emzik veriyorumAyağında sallarken yastık falan kullanıyo musun yaa jzjs ben canıma tak ettiğinde ayağımda sallıcam köprüden önceki son çıkış
İnce kataterler var, beslenme sondası diye geçiyor. Emerken ağzının kenarından sok, ucu da mama kabına sok. Seni emerken mama da gelecek.Kızlar ben napıcam
Biliyosunuz bu kız biberon emzik tutmuyo benim memeler yumuşadı ve süt azaldı hissediyorum.
Bugün bi şans denedim sağdıgım sütü içti sansa
Uykusu azaldı huysuzlandı yine memeye geliyo emiyo ağlıyo süt istiyo belli diye tekrardan biberonla sütümü vereyim dedim zaten sağabildiğim 30cc cocuk cekmedi ya emmiyo agzında tutuyo öğürüyoyahu aç cocuk ben napıcam cok çağresizim
Kuzu parmagini emdirip yaptin mi? Emerken siringa ile dokuyordum ben normal doktugumde yutmuyordu. Denemissindir belki kusura bakma yine de aklina gelmediyse diye sorayim dedim. Kaucuk uclu bir biberonu tutar belki sanirim daha yumusak. Silikonu sevmemis olabilir. Sabah sen demistin dimi emerken ses geliyor diye belki dil bagi emmesini guclestiriyor olabilir. Yada atak gibi gecici bir sey de olabilir.Aldık süt kaşığıda yok çocuk meme emick başka türlü istemiyor.
mama zaten yok şırıngayla dökmeyi denemedim daha en son hastanede denemiştik doğdugunda aynı tepkilerle karsılaştık bıraktık bişey değişceni sanmıyorum
En son çağre öyle yapıcam hipi yeni doğdugunda hastanede verdik kustu ve aynı tepkileri verdi yutmadı vs.İnce kataterler var, beslenme sondası diye geçiyor. Emerken ağzının kenarından sok, ucu da mama kabına sok. Seni emerken mama da gelecek.
Hipp en şekersizi süte yakın. İlk onla başla. Ama kilo almazsa başka kullanırsın. Bi dene bakalım.
Yok canım ne kusuru hayır o şekilde denemedim o da aklımda bulunsun onu da deneyeyim.Kuzu parmagini emdirip yaptin mi? Emerken siringa ile dokuyordum ben normal doktugumde yutmuyordu. Denemissindir belki kusura bakma yine de aklina gelmediyse diye sorayim dedim. Kaucuk uclu bir biberonu tutar belki sanirim daha yumusak. Silikonu sevmemis olabilir. Sabah sen demistin dimi emerken ses geliyor diye belki dil bagi emmesini guclestiriyor olabilir. Yada atak gibi gecici bir sey de olabilir.
Kuzu bir eline eldiven giyip serce parmagini ters bir sekilde damagina degdir emmeye basliyor otomatik. Oteki elimle de cok kalin olmayan bir siringa ile emerken dokuyorum. Emme refleksi de gucleniyormus boyle. Meme reddine de neden olmuyormus yogun bakimda hep boyle verdik emzirdikten sonraYok canım ne kusuru hayır o şekilde denemedim o da aklımda bulunsun onu da deneyeyim.
Doktora sorucam bu bağ durumunuda.
Saol canim bunlar da birsey begenmiyorKuzu silikon kaucuk da ayiriyorlar. Demin silikon verdim on sn tutup firlatti bir kac kere verdim hep aynini yapti. Kaucuk seviyor benimki daha yumusak galiba silikondan
Evet kuzu o ses bizim dogdu dogali var sonradan olduysa yanlis tutuyodur belki sadece
o yanlis tutmaktan olabilir memeyi ses de ondan geliyodur kusum
Uzulme. Benim goguslerim de bildigin tas gibi olurdu bir kac gundur baya bos gibi. Baya baya cekildi gibi gecenlerde de olmustu sonra bir ara artti. Neye gore gidiyo geliyo bilmiyorum ama oluyor hepimizde o merak etme. Siringa ile verdiginde rahatca iciyor mu? Emmeyle ilgili bir zorluk yasiyor olabilir agzina usul usul siringa dokunce icecek mi bir de ona baksana ya da sut kasgi? Cunku emzige oguren bebe biberona da oguruyor silikon sevmiyorlar
Farklı mama dene hangisini veriyordunYa yok yok arkadaşlar almıyoo.
Mamayı zaten neyle verirsen ver yutmuyor ağzında biriktiriyor ve aglayarak kendini boğuyor.
Aptamil canımFarklı mama dene hangisini veriyordun
Ay çok şükür çok sevindimm. Demekki çekişi zor mu geldi noldu acabaKızlar bu bir ilk mamayı içtik
Biberonla ama ben iğneyle 2 delik açtım öyle cocuk cekti cekti dakikalarca aynı yerde kaldı ml delik açtık bitti
Bende cok sevindim sırtımdan yük kalktı inankiAy çok şükür çok sevindimm. Demekki çekişi zor mu geldi noldu acaba
Ay cok sevindimmmmm icime dert olduydu cokKızlar bu bir ilk mamayı içtik
Biberonla ama ben iğneyle 2 delik açtım öyle cocuk cekti cekti dakikalarca aynı yerde kaldı ml delik açtık bitti
Canım ben sağınca mememden süt akmıyor ama bebek emince geliyor. Seni emmiyor mu ? O emerse gelirKızlar ben napıcam
Biliyosunuz bu kız biberon emzik tutmuyo benim memeler yumuşadı ve süt azaldı hissediyorum.
Bugün bi şans denedim sağdıgım sütü içti sansa
Uykusu azaldı huysuzlandı yine memeye geliyo emiyo ağlıyo süt istiyo belli diye tekrardan biberonla sütümü vereyim dedim zaten sağabildiğim 30cc cocuk cekmedi ya emmiyo agzında tutuyo öğürüyoyahu aç cocuk ben napıcam cok çağresizim
Evet ve elinle sağ duştan göğüslerini. Ben öyle yaptım epeyce belki taşlaştı bir yerde süt tıkanıklığı da açılabilir. Ama sen daha iyisini bilirsinBebiş çektikçe gelir o bir şekilde. Sen inatla emzir. Bide sütüm yok diye düşünme düşündükçe iyice gidiyo. Sol meme dükkanı kapatmıştı benim. Ilık duşlar vs denedim hiç yoktu. Bu ara böyle dalgalanmalar normal sanırım. Baktın birkaç gün böyle gidiyor sağdığını farklı şekilde verirsin. Bir sürü şey var. Hiçbişi olmasa farklı biberon denersin. Chicconun bi biberonu varmış instada gördüm insan memesine çok benziyo emme yeri falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?