2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
En kötü kaşık biberonla zorla içirir mamanın tadına vardırırsın. Mamanın tadını alınca zaten kendisi isteyecek o zaman daha kolay içer diye düşünüyorum. Tabii sen mama mı vermeyi düşünüyorsun sütünü sağıp mı vericeksin onu bilmiyorum. karamel Latte
Bu arada bizde mama değiştirdik. Hippten aptamile geçtik. Tadını beğenmedi ilk başta biberonu ağzından tükürmeye başladı. Bi üst başlığa geçtim. Bi süre sonra alıştı. Şimdi eski başlığa geri döndüm sorunsuz içiyor

Aldık süt kaşığıda yok çocuk meme emick başka türlü istemiyor.
mama zaten yok şırıngayla dökmeyi denemedim daha en son hastanede denemiştik doğdugunda aynı tepkilerle karsılaştık bıraktık bişey değişceni sanmıyorum

İçirdik canım kaşık biberonlada aynı ağlaya ağlaya boğuyor kendini.
Doktor bile aptamili içmesi lazımdı çünkü tatlı bir mama dedi ama içmiyor 3 mama değiştik tadından mı diye. Bilmiyorum napıcaz yani memeden ümidi kesicekki öyle içsin diye düşünüyorum. Gündüz içti ya akşam ne değiştidr almıyor

Farklı biberonla da denemek istiyorum bu arada.

İnce kataterler var, beslenme sondası diye geçiyor. Emerken ağzının kenarından sok, ucu da mama kabına sok. Seni emerken mama da gelecek.
Hipp en şekersizi süte yakın. İlk onla başla. Ama kilo almazsa başka kullanırsın. Bi dene bakalım.

Kuzu parmagini emdirip yaptin mi? Emerken siringa ile dokuyordum ben normal doktugumde yutmuyordu. Denemissindir belki kusura bakma yine de aklina gelmediyse diye sorayim dedim. Kaucuk uclu bir biberonu tutar belki sanirim daha yumusak. Silikonu sevmemis olabilir. Sabah sen demistin dimi emerken ses geliyor diye belki dil bagi emmesini guclestiriyor olabilir. Yada atak gibi gecici bir sey de olabilir.

En son çağre öyle yapıcam hipi yeni doğdugunda hastanede verdik kustu ve aynı tepkileri verdi yutmadı vs.

Yok canım ne kusuru hayır o şekilde denemedim o da aklımda bulunsun onu da deneyeyim.
Doktora sorucam bu bağ durumunuda.

Yok canım ne kusuru hayır o şekilde denemedim o da aklımda bulunsun onu da deneyeyim.
Doktora sorucam bu bağ durumunuda.
Kuzu bir eline eldiven giyip serce parmagini ters bir sekilde damagina degdir emmeye basliyor otomatik. Oteki elimle de cok kalin olmayan bir siringa ile emerken dokuyorum. Emme refleksi de gucleniyormus boyle. Meme reddine de neden olmuyormus yogun bakimda hep boyle verdik emzirdikten sonra

Saol canim bunlar da birsey begenmiyor

Kızlar bu bir ilk mamayı içtik
Biberonla ama ben iğneyle 2 delik açtım öyle cocuk cekti cekti dakikalarca aynı yerde kaldı ml delik açtık bitti

Canım ben sağınca mememden süt akmıyor ama bebek emince geliyor. Seni emmiyor mu ? O emerse gelir

Evet ve elinle sağ duştan göğüslerini. Ben öyle yaptım epeyce belki taşlaştı bir yerde süt tıkanıklığı da açılabilir. Ama sen daha iyisini bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…