2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Yine memede uyuyup yatırınca uyanılan bir gece. Sabır versin Allah akşam 6dan beri uyanık
Memede uyuduktan sonra hemen yatırma beşiğe. Biraz zor sabır istiyo ama nefesi daha yavaş derin aldığında derin uykuya geçince yavaşta yatır bakalım. Yatırdıktan sonra elini koy temasta ol. Belki işe yarar bu bebeler bizi oyuncak etti iyice

Yok bacım yok. İstiyor ki tüm uyku süresinde tepemde olsun e o da benim için imkansız. Yan yatarak uyurken bişi olur kusar eder diye korkuyorum. Yatarak emzirme dahil her şeyi denedim kendini uyandırıyo kaka yapmadı 2 gündür ıkınıyo sürekli

Kahverengi yeri tam alıyor şükür artık acımıyor da dudağını ben mi düzeltmeliyim ne yapmalıyım acaba
Önceden çok yoktu sanki olsa farkederdim bence
Ya benimki de tam
Aliyor ama bilemedim. dogru kavramayi bizim ogretmemiz gerekebiliyor. Baktim benimki emzigi emerken de hava cekiyor sanki bizde kesin var gibi. Ablasina baktim sanki onda da var ama konusmada sorun olmadi. İkisini de gostericem. Evet olsa farkederdin baya sesli bir ses cunku. Memeni cikarip tekrar sok ilk once alt dudaga yerlestir ustunu oyle kavrasin. Arastirmalarimda oyle yapmam gerektigini gordum ama bende ise yaramadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…