- 12 Mart 2019
- 16.534
- 35.957
- 598
Ahahaha benimki yaAyyy az evvel denedimöğüröğür boğuluyordu la havle ya çıldırmamak elde değil
Benimde 1 haftadır sarı akıntı geliyor enfeksiyon kaptım sanmıştım. Yarın lohusalık benimde bitiyorrrAyy kanama derken nasıl geliyodu rengi 2 hafta olacak benim kanama kırmızılı pembeli hiç yok sarı akıntı var 2 haftadır benim lohusalık bunun da geçmesini beklersem devam mı daha yani gün olarak daha 1 hafta var da
Ay alayım bari herkes övdüSoothie nin hastası benim oğlum, cok begendi
Ya bende böyle çekiyorum çorapları hahshshha faşo ağa ahahahhshaBenim kombinlerin ortama girişiRize soğuk geldi bana çocuk hasta olmasın dedim. Eki Görüntüle 3642709
sanki bahçeye inip çalışacaklar içlerine böcek gitmesin kombiniYa bende böyle çekiyorum çorapları hahshshha faşo ağa ahahahhsha
Bu arada o video benimkinde işe yaramadı gerçi biz 2 günde bir en geç yapıyoruz ama dedim acaba daha erken yapar mıYa bende böyle çekiyorum çorapları hahshshha faşo ağa ahahahhsha
Ya çok üzülüyorum insanlar ne güzel kombin yapıyosanki bahçeye inip çalışacaklar içlerine böcek gitmesin kombini
Aaaa kız biz ne zaman yapsak pırt pırt geziyoBu arada o video benimkinde işe yaramadı gerçi biz 2 günde bir en geç yapıyoruz ama dedim acaba daha erken yapar mıhemen üstüne yapmadı
Canım benimde öyle çoraplar hep büyük ayaklarından çıkıyor böyle yukarı çekmezsem. Lcw 1-3 aylıklar cuk oluyor çok güzel şeyler aldım yıkanmayı bekliyorYa çok üzülüyorum insanlar ne güzel kombin yapıyobenim bebem küçük kalıyo kombin için
Pırt evet pırt yaptı ama kaka noAaaa kız biz ne zaman yapsak pırt pırt geziyohatta bugün eşim yaptı diyo gaz için denediğimiz en etkili masaj bu oldu diye kaka belki denk gelmiştir ama pırtta birebir bizimkinde
Ya erkenci kuşCanım benimde öyle çoraplar hep büyük ayaklarından çıkıyor böyle yukarı çekmezsem. Lcw 1-3 aylıklar cuk oluyor çok güzel şeyler aldım yıkanmayı bekliyor4 kiloyu geçtik şükür
Ayy 5 dk önce dedim dünyada tek pırtlayan sen değilsin arkadaşlarında pırtlıyo niye ağlıyorsun böyle diyePırt evet pırt yaptı ama kaka nosizinkiler pırt yaparken ağlıyor mu delircem ya benimki bazen sanki bir şey oluyormuş gibi ağlıyor anlık
Benimkide yenidoğan giyiyor canım üzülmeYa erkenci kuşay benim kız hala yenidoğan giyiyo minik sanırım
Ayy 5 dk önce dedim dünyada tek pırtlayan sen değilsin arkadaşlarında pırtlıyo niye ağlıyorsun böyle diye
Seninki organik bebe. Suni hiçbir şeyi kabul etmiyorOnuda aldım noo
Ay birazdan gitcem gidince bakayımBenimkide yenidoğan giyiyor canım üzülmelcw 1-3 aylar da güzel oluyor ama aklında olsun 0-1 ay tam oluyor
Yav kendi elini ağzına sokup iki emip öğürür mü insanSeninki organik bebe. Suni hiçbir şeyi kabul etmiyor
Maşallah aşkım yaaKızlar tövbe est bizim bebe nah yapıyo bildiğin. Detaylıda da gördüm sanki de konduramadım. Bu ne hal bu ne kepazelik. İnanamıyorum. Sürekli el böyle
Ağlıyor hem de kıpkırmızı kalıp ağlıyor sonra bir puffffdPırt evet pırt yaptı ama kaka nosizinkiler pırt yaparken ağlıyor mu delircem ya benimki bazen sanki bir şey oluyormuş gibi ağlıyor anlık
Benim oğlum çok edepli zırla bile yaptıramıyorumKızlar tövbe est bizim bebe nah yapıyo bildiğin. Detaylıda da gördüm sanki de konduramadım. Bu ne hal bu ne kepazelik. İnanamıyorum. Sürekli el böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?