2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Benimde 1 haftadır sarı akıntı geliyor enfeksiyon kaptım sanmıştım. Yarın lohusalık benimde bitiyorrr

Bu arada o video benimkinde işe yaramadı gerçi biz 2 günde bir en geç yapıyoruz ama dedim acaba daha erken yapar mı hemen üstüne yapmadı
Aaaa kız biz ne zaman yapsak pırt pırt geziyo hatta bugün eşim yaptı diyo gaz için denediğimiz en etkili masaj bu oldu diye kaka belki denk gelmiştir ama pırtta birebir bizimkinde

Ya çok üzülüyorum insanlar ne güzel kombin yapıyo benim bebem küçük kalıyo kombin için
Canım benimde öyle çoraplar hep büyük ayaklarından çıkıyor böyle yukarı çekmezsem. Lcw 1-3 aylıklar cuk oluyor çok güzel şeyler aldım yıkanmayı bekliyor 4 kiloyu geçtik şükür

Eklentiler

• IMG_2376.webp
    104,3 KB · Görüntüleme: 46
Aaaa kız biz ne zaman yapsak pırt pırt geziyo hatta bugün eşim yaptı diyo gaz için denediğimiz en etkili masaj bu oldu diye kaka belki denk gelmiştir ama pırtta birebir bizimkinde
Pırt evet pırt yaptı ama kaka no sizinkiler pırt yaparken ağlıyor mu delircem ya benimki bazen sanki bir şey oluyormuş gibi ağlıyor anlık

Canım benimde öyle çoraplar hep büyük ayaklarından çıkıyor böyle yukarı çekmezsem. Lcw 1-3 aylıklar cuk oluyor çok güzel şeyler aldım yıkanmayı bekliyor 4 kiloyu geçtik şükür
Ya erkenci kuş ay benim kız hala yenidoğan giyiyo minik sanırım
Pırt evet pırt yaptı ama kaka no sizinkiler pırt yaparken ağlıyor mu delircem ya benimki bazen sanki bir şey oluyormuş gibi ağlıyor anlık
Ayy 5 dk önce dedim dünyada tek pırtlayan sen değilsin arkadaşlarında pırtlıyo niye ağlıyorsun böyle diye

Ya erkenci kuş ay benim kız hala yenidoğan giyiyo minik sanırım

Ayy 5 dk önce dedim dünyada tek pırtlayan sen değilsin arkadaşlarında pırtlıyo niye ağlıyorsun böyle diye
Benimkide yenidoğan giyiyor canım üzülme lcw 1-3 aylar da güzel oluyor ama aklında olsun 0-1 ay tam oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…