2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Ne yicem? Süt yapan kalorisiz ama gaz yapmayan hafif ne var
Helva aşkım öyle bişi yok jsjsjsjs yediğine değsin helva jsjsdjjs valla benimde midem kazınıyo hareket ettiğim an bebe uyanır diye korkuma yattığım yerde hazırladığım kuruyemiş yiyorum sincap gibi daha da acıktırıyo

Hayat enerjinden bizede postala bacım sürekli böyle misin enerjin çok güzel

3 yemek kaşığı tahin içtim 2 de kuru kayısı yedim Allah affetsin. Doymadım.
Çokokrem ve ekmekle bakışıyoz şuan. Tahin helvası üst dolapta alamıyom

Kız çift kat çorap mı giydiriyosunuz. Bizimkinde alt patikli, üst uzun kollu tek kat zıbın. İnce mi giydiriyorum ki diye sorguladım şuan. Ev sıcak klima açmıyorum ama? Ben de mi çorap giydireyim gaz için yav

Hayat enerjinden bizede postala bacım sürekli böyle misin enerjin çok güzel
Aslında pimpirik yanım çok ama dengelemeye çalışıyorum yaa ilk hafta göbek bağına bez değmiş minicik kanadı diye en son memem açık koşuyodum evde acile gitmemiz lazım diye ahshsjsjsjjsjsj

3 yemek kaşığı tahin içtim 2 de kuru kayısı yedim Allah affetsin. Doymadım.
Çokokrem ve ekmekle bakışıyoz şuan. Tahin helvası üst dolapta alamıyom
Tahin kuru kuru gitmiyo ben ona hep bi arkadaş buluyorum işler çok karışıyo kuru kayısı işe yarıyo mu yaa çok sıkılıyorum kuru incir yemekten yeni tatlar deneyeyim (sandalye çek)

Aşkım ben Eskişehirdeyim burda yaz akşamları ağustos 15 dedin mi biter, montla oturduğumu bilirim o yüzden giydiriyom ben geceleri baya serin burası

Tahin kuru kuru gitmiyo ben ona hep bi arkadaş buluyorum işler çok karışıyo kuru kayısı işe yarıyo mu yaa çok sıkılıyorum kuru incir yemekten yeni tatlar deneyeyim (sandalye çek)
Kuru kayısı ve hurma içine ceviz fındık badem koyuyorum. 1 saat idare ediyo sonra daha beter açlık vuruyo. Yemeksiz doymuyorum ben ya. Bulgur var süt yapar diye sık sık pişiyor. Isıtam mı yer miyiz

Kuru kayısı ve hurma içine ceviz fındık badem koyuyorum. 1 saat idare ediyo sonra daha beter açlık vuruyo. Yemeksiz doymuyorum ben ya. Bulgur var süt yapar diye sık sık pişiyor. Isıtam mı yer miyiz
Kız bende de bulgur var beeee. Sütlü nuriye buluşması yapmak istiyom hepimiz toplaşıp bulgur kaşıklayalım yemekten sonra pompaları takıp sağım falan yaparız ahahshhshahshshsjsjsj

Kız bende de bulgur var beeee. Sütlü nuriye buluşması yapmak istiyom hepimiz toplaşıp bulgur kaşıklayalım yemekten sonra pompaları takıp sağım falan yaparız ahahshhshahshshsjsjsj
Ayyy bana artık bulgurdan kus geldi artık eskiye döndüm yulaf süt kuru erik kuru dut kuru incir muz koalisyonunu kurdum başka türlü süt yapacağı yooooğğğkkkkkk

kızlar bebelerinizi çoraplı mı yatırıyorsunuz çorapsız mı ? Birde yıkanan kıyafetlerini her defasında ütülüyor musunuz
Benimki şuan bacakları çıplak yatıyo üstüne ince örtü örttüm sabaha karşı patikli don giyiyo İzmir geceleri cam kapalı olunca oda sıcak oluyo hala

Hıçkırık yok mu onu saymadın aşkım seni baytaniyeyle boğmayacaksa beben yarım kundak dene ben bağlayıp zapt ettim eli kolu. Yoksa eliyle kendini uyandırıyo saçını falan çekiyo uyanıyodu
Yarım kundaktan da sıkılırsa ellerini donunun içine koy bacım

kızlar bebelerinizi çoraplı mı yatırıyorsunuz çorapsız mı ? Birde yıkanan kıyafetlerini her defasında ütülüyor musunuz
Alerjik yıkama yapıyorum ben 60 derecede 800 sıkmalı bide üstüne kurutma makinesine gidiyo ütüye gerek kalmadı ütü yapacak zamanda yok katlayıp koydığuma şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…