- 13 Aralık 2024
- 721
- 704
- 18
Kahkaha attımBenimki memeye kafa attığına göre kısmetlere kafa atçak demekkikaynak:gtüm
Bizimki gözlerini kırpmadı 8 den beri ben bayılcam o fıldır fıldır bakıyor3 saatti uyutmaya çalışıyoruz yokkuş uykusu sanki hop uyanıyor. Yine memedeyiz bakalım ne zaman pes edecek
Akşamdan beri onu yapıyorum, öğürmedikçe veriyorum bence beceremiyor ya da ne olduğunu anlamadı. En son öğürünce bıraktım ama her yerim kopuyor artık alsa o da rahat edicek ben deKuzu yilma benimki de itiyordu o itecek sen hafifce geri itecen hatta sut sur ucuna oyle ver. Damagina dogru it. Benimki hala ilk aldiginda itiyor biraz alamiyorlar ogurmediyse alacak onu
Kauçuk emzik iyi geldi mi bu Philips sootie mi ne onu denemişmiydin canım bende onu alayım diyorum ama ?Tamam bunları denicem.
Kaşıkla dökünce birazını yutuyor birazını tükürüyo yani kaşıkla yedirmeye kalksak 10 saat alır 5. Dakka da çığlık kopuyo zaten o başka
Aşkım atıyorum benim bebe keyif yapa yapa emer 20 dkda yarı emer yarı ağzında tutar tekrar emer bi ağzından çıkarır 2 dk durur sonra geri alır falan senin bebe hop yiyip Allah razı olsun diyip cork yutup çekilir djdjkd o hesap bence doymasa bırakmaz zatenKızlar aranızda bazıların uyanıkken yine memede durmak istiyor bizimki emsin 5 dk 10 dk en fazla karnı doysun asla memede kalmaz asla meme karşıtı mı bu kız şimdivalla uzun süre emsin isterdim ben. 5 dk 10dkda nasıl karnı doyacak diyorum hep
Öğlen 2den beri ayaktaydı bizimkiBizimki gözlerini kırpmadı 8 den beri ben bayılcam o fıldır fıldır bakıyor
Uyudu galiba kundak yaptım beşikte salladım uyudu sanırımÖğlen 2den beri ayaktaydı bizimki40 uçuralım derken yanlışlıkla kendimize kazık attık hala mıgırdanıyo sallıyorum bayılıyo uyku uykunun mayası derler ya yanlışlıkla o mayayı kaçırınca bir daha dikiş tutmuyor
Ya ben bebemi junonun kemeriyle kollarını cırtlamaya alıştım. Kundaktan nefret etti ama kollar cırtlanınca mayışıyo. Mecbur o cırtlarla gezcemUyudu galiba kundak yaptım beşikte salladım uyudu sanırım
Çorapları külkedisi gibi hep tek geziyo benim bebe. Patikli alt giydirip evin durumuna göre üstüne çorap giydiriyorum ben bazı akşamlar ben üşüyorum o zamanlarda en azından. Ütü konusuna gelirsek yok o bikereye mahsustu bendekızlar bebelerinizi çoraplı mı yatırıyorsunuz çorapsız mı ? Birde yıkanan kıyafetlerini her defasında ütülüyor musunuz
Ay bende çorapsız daha mı rahat eder düşünüyordum ama emin olamıyorumÇorapları külkedisi gibi hep tek geziyo benim bebe. Patikli alt giydirip evin durumuna göre üstüne çorap giydiriyorum ben bazı akşamlar ben üşüyorum o zamanlarda en azından. Ütü konusuna gelirsek yok o bikereye mahsustu bendekurutmada ısı görüyo o kırar mikrobunu
Ütüye ayıracağım zamanda yemek yaparımAy bende çorapsız daha mı rahat eder düşünüyordum ama emin olamıyorumütü konusunda da fırsat olursa yapılır da olmuyor dogmadan önce ütülemiştim bi
Çorapsız kesin daha rahat eder bugün elbise giydirdim bacaklarının açık olması bile mest etti kızı mavi boncuk dağıtıp gezdi ama genomlarıma kadar işlemiş bebe kuşun kanadından nem kapar sözünü çok es geçmiyorumAy bende çorapsız daha mı rahat eder düşünüyordum ama emin olamıyorumütü konusunda da fırsat olursa yapılır da olmuyor dogmadan önce ütülemiştim bi
Aynı ya akşam 7den beri. Meme biberon su sesi süpürge sesi kucak kaka emzik omuzda dik pışpış. Memede yatakta zıplama. Meme ve biberonla kavga. Kıpraşıyo sürekli. Yok anacım uyumuyo ama ağlıyo uyuyamadım diye.3 saatti uyutmaya çalışıyoruz yokkuş uykusu sanki hop uyanıyor. Yine memedeyiz bakalım ne zaman pes edecek
On dakika max. Ama ara vermeden arada kafayi geri itip bri kac nefes alip geri donuyo.Bizim doğduğundan beri hala aynı senin şuan kaç dk emiyor
Beceremiyordur bir kerr farkedince alicak bence. Valla ben aksamlari o sekilde kurtuldum. Degilse ust uste emip gazkolik oluyordu. Simdi en azindan acikana kadar emzik sonra tekrar meme yapiyorum. İnsallah tutar dua ediyorum sanaAkşamdan beri onu yapıyorum, öğürmedikçe veriyorum bence beceremiyor ya da ne olduğunu anlamadı. En son öğürünce bıraktım ama her yerim kopuyor artık alsa o da rahat edicek ben de
Corapli. Hatta patikli alt giydirdiysem uzeri de corapli. Daha fazla gaz karin agrisi kaldiramicam gibi geliyor. Ben ilk sefer utuledim sonrakileri kurutmaya attim o da baya sicaklik veriyor mikroplar kiriliyordur diye dusunuyorumkızlar bebelerinizi çoraplı mı yatırıyorsunuz çorapsız mı ? Birde yıkanan kıyafetlerini her defasında ütülüyor musunuz
Hıçkırık yok mu onu saymadınAynı ya akşam 7den beri. Meme biberon su sesi süpürge sesi kucak kaka emzik omuzda dik pışpış. Memede yatakta zıplama. Meme ve biberonla kavga. Kıpraşıyo sürekli. Yok anacım uyumuyo ama ağlıyo uyuyamadım diye.
Valla müsait vakit ya yemek yerim ya sağım yaparım yada çamaşır asar toplarım. Çok vaktim varsa wc ihtiyacımı görürken mesajları cevaplarım djdjfj ütüye daha gelemedik. Maslowun hiyerarşisi çöktü bendekızlar bebelerinizi çoraplı mı yatırıyorsunuz çorapsız mı ? Birde yıkanan kıyafetlerini her defasında ütülüyor musunuz
Almadım valla hiç dümdüz müslin battaniyeye sarıyorum bağlıyorum poponun ordanYa ben bebemi junonun kemeriyle kollarını cırtlamaya alıştım. Kundaktan nefret etti ama kollar cırtlanınca mayışıyo. Mecbur o cırtlarla gezcem
Götünü açınca susuyor bizimkiÇorapsız kesin daha rahat eder bugün elbise giydirdim bacaklarının açık olması bile mest etti kızı mavi boncuk dağıtıp gezdi ama genomlarıma kadar işlemiş bebe kuşun kanadından nem kapar sözünü çok es geçmiyorumilk 2 hafta zıbınla yatırdım gaz sancıları başlayınca o kadar zorbalandım ki çıplak gezdirdin senin yüzünden gazlandı çocuk diye suçluluk duygusuyla giydirdim bu sefer yanlışlıkla isilik oldu yavrum
Öyle bi sinirleniyo ki benimki korkuyorumAlmadım valla hiç dümdüz müslin battaniyeye sarıyorum bağlıyorum poponun ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?