2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kuzu yilma benimki de itiyordu o itecek sen hafifce geri itecen hatta sut sur ucuna oyle ver. Damagina dogru it. Benimki hala ilk aldiginda itiyor biraz alamiyorlar ogurmediyse alacak onu
Akşamdan beri onu yapıyorum, öğürmedikçe veriyorum bence beceremiyor ya da ne olduğunu anlamadı. En son öğürünce bıraktım ama her yerim kopuyor artık alsa o da rahat edicek ben de

Tamam bunları denicem.
Kaşıkla dökünce birazını yutuyor birazını tükürüyo yani kaşıkla yedirmeye kalksak 10 saat alır 5. Dakka da çığlık kopuyo zaten o başka
Kauçuk emzik iyi geldi mi bu Philips sootie mi ne onu denemişmiydin canım bende onu alayım diyorum ama ?

Aşkım atıyorum benim bebe keyif yapa yapa emer 20 dkda yarı emer yarı ağzında tutar tekrar emer bi ağzından çıkarır 2 dk durur sonra geri alır falan senin bebe hop yiyip Allah razı olsun diyip cork yutup çekilir djdjkd o hesap bence doymasa bırakmaz zaten

Bizimki gözlerini kırpmadı 8 den beri ben bayılcam o fıldır fıldır bakıyor
Öğlen 2den beri ayaktaydı bizimki 40 uçuralım derken yanlışlıkla kendimize kazık attık hala mıgırdanıyo sallıyorum bayılıyo uyku uykunun mayası derler ya yanlışlıkla o mayayı kaçırınca bir daha dikiş tutmuyor

Uyudu galiba kundak yaptım beşikte salladım uyudu sanırım

kızlar bebelerinizi çoraplı mı yatırıyorsunuz çorapsız mı ? Birde yıkanan kıyafetlerini her defasında ütülüyor musunuz

kızlar bebelerinizi çoraplı mı yatırıyorsunuz çorapsız mı ? Birde yıkanan kıyafetlerini her defasında ütülüyor musunuz
Çorapları külkedisi gibi hep tek geziyo benim bebe. Patikli alt giydirip evin durumuna göre üstüne çorap giydiriyorum ben bazı akşamlar ben üşüyorum o zamanlarda en azından. Ütü konusuna gelirsek yok o bikereye mahsustu bende kurutmada ısı görüyo o kırar mikrobunu

Ay bende çorapsız daha mı rahat eder düşünüyordum ama emin olamıyorum ütü konusunda da fırsat olursa yapılır da olmuyor dogmadan önce ütülemiştim bi

Ay bende çorapsız daha mı rahat eder düşünüyordum ama emin olamıyorum ütü konusunda da fırsat olursa yapılır da olmuyor dogmadan önce ütülemiştim bi
Çorapsız kesin daha rahat eder bugün elbise giydirdim bacaklarının açık olması bile mest etti kızı mavi boncuk dağıtıp gezdi ama genomlarıma kadar işlemiş bebe kuşun kanadından nem kapar sözünü çok es geçmiyorum ilk 2 hafta zıbınla yatırdım gaz sancıları başlayınca o kadar zorbalandım ki çıplak gezdirdin senin yüzünden gazlandı çocuk diye suçluluk duygusuyla giydirdim bu sefer yanlışlıkla isilik oldu yavrum

3 saatti uyutmaya çalışıyoruz yok kuş uykusu sanki hop uyanıyor. Yine memedeyiz bakalım ne zaman pes edecek
Aynı ya akşam 7den beri. Meme biberon su sesi süpürge sesi kucak kaka emzik omuzda dik pışpış. Memede yatakta zıplama. Meme ve biberonla kavga. Kıpraşıyo sürekli. Yok anacım uyumuyo ama ağlıyo uyuyamadım diye.

Bizim doğduğundan beri hala aynı senin şuan kaç dk emiyor
On dakika max. Ama ara vermeden arada kafayi geri itip bri kac nefes alip geri donuyo.
Akşamdan beri onu yapıyorum, öğürmedikçe veriyorum bence beceremiyor ya da ne olduğunu anlamadı. En son öğürünce bıraktım ama her yerim kopuyor artık alsa o da rahat edicek ben de
Beceremiyordur bir kerr farkedince alicak bence. Valla ben aksamlari o sekilde kurtuldum. Degilse ust uste emip gazkolik oluyordu. Simdi en azindan acikana kadar emzik sonra tekrar meme yapiyorum. İnsallah tutar dua ediyorum sana
Corapli. Hatta patikli alt giydirdiysem uzeri de corapli. Daha fazla gaz karin agrisi kaldiramicam gibi geliyor. Ben ilk sefer utuledim sonrakileri kurutmaya attim o da baya sicaklik veriyor mikroplar kiriliyordur diye dusunuyorum

Hıçkırık yok mu onu saymadın aşkım seni baytaniyeyle boğmayacaksa beben yarım kundak dene ben bağlayıp zapt ettim eli kolu. Yoksa eliyle kendini uyandırıyo saçını falan çekiyo uyanıyodu

Valla müsait vakit ya yemek yerim ya sağım yaparım yada çamaşır asar toplarım. Çok vaktim varsa wc ihtiyacımı görürken mesajları cevaplarım djdjfj ütüye daha gelemedik. Maslowun hiyerarşisi çöktü bende

Götünü açınca susuyor bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…