Bakalım benimki uyudu kaç saat uyucak. Hayır benim uykum yok abi bazen oturup boş boş bakmak istiyorum. Şeyi düşünüyorum çalışmaya başlayıp yanıma bir bakıcı mı alsamAynı ya akşam 7den beri. Meme biberon su sesi süpürge sesi kucak kaka emzik omuzda dik pışpış. Memede yatakta zıplama. Meme ve biberonla kavga. Kıpraşıyo sürekli. Yok anacım uyumuyo ama ağlıyo uyuyamadım diye.
Ha o da var doğruHıçkırık yok mu onu saymadınaşkım seni baytaniyeyle boğmayacaksa beben yarım kundak dene ben bağlayıp zapt ettim eli kolu. Yoksa eliyle kendini uyandırıyo saçını falan çekiyo uyanıyodu
Ahaha Allah kolaylık versin bacıÖyle bi sinirleniyo ki benimki korkuyorumüstüne bir şey örtülünce bile çok sinirleniyo agresif bir kız
Keşke benimkide babasına benzeseydi sakin uysal bir bebem olurdu ama annem galiba inşallah senin gibi çocuğun olur demişHa o da var doğrudenedim dövüyo ya bildiğin üst üste tokatlıyo beni. Bağırıyor aç diye. İnat edince kafasına doladı kıpraşa kıpraşa. Çocuk tepinmeyi öğrendi memeyi bile tutamıyo. Ağzına tepiyo. Ay hep kavga halindeyiz. Adeta kendime sinir küpü doğurmuşum. Babası kılıklı
Kan dolaşımını da etkiliyormuş çorapla yatmak diye okumuştum bi yerdeÇorapsız kesin daha rahat eder bugün elbise giydirdim bacaklarının açık olması bile mest etti kızı mavi boncuk dağıtıp gezdi ama genomlarıma kadar işlemiş bebe kuşun kanadından nem kapar sözünü çok es geçmiyorumilk 2 hafta zıbınla yatırdım gaz sancıları başlayınca o kadar zorbalandım ki çıplak gezdirdin senin yüzünden gazlandı çocuk diye suçluluk duygusuyla giydirdim bu sefer yanlışlıkla isilik oldu yavrum
ayni bizimkide dediğin şekilde emiyor ne eksik ne fazlaOn dakika max. Ama ara vermeden arada kafayi geri itip bri kac nefes alip geri donuyo.
Beceremiyordur bir kerr farkedince alicak bence. Valla ben aksamlari o sekilde kurtuldum. Degilse ust uste emip gazkolik oluyordu. Simdi en azindan acikana kadar emzik sonra tekrar meme yapiyorum. İnsallah tutar dua ediyorum sana
Corapli. Hatta patikli alt giydirdiysem uzeri de corapli. Daha fazla gaz karin agrisi kaldiramicam gibi geliyor. Ben ilk sefer utuledim sonrakileri kurutmaya attim o da baya sicaklik veriyor mikroplar kiriliyordur diye dusunuyorum
İnş uzun uyur. Artık 4 -5 saat gece uykusu uyusun beslemek için uyandırmayın diyo çocuk doktoru. Hocam bizimki uyumuyo ki max 1 saat bakBakalım benimki uyudu kaç saat uyucak. Hayır benim uykum yok abi bazen oturup boş boş bakmak istiyorum. Şeyi düşünüyorum çalışmaya başlayıp yanıma bir bakıcı mı alsamevden çalışıyorum zaten bende yanında olurum ayy kafamda deli sorular
Aynı öyle ya ütüye ayıracak vakti başka değerli biseye ayırmak daha iyi geliyor hiç bisey yapmasam bile biraz sakin kafayla dinlenebilmekValla müsait vakit ya yemek yerim ya sağım yaparım yada çamaşır asar toplarım. Çok vaktim varsa wc ihtiyacımı görürken mesajları cevaplarım djdjfj ütüye daha gelemedik. Maslowun hiyerarşisi çöktü bende
Benimki 2 akşam önce 4 saat uyudu, dün akşam 1.5 saatte bir uyandıkİnş uzun uyur. Artık 4 -5 saat gece uykusu uyusun beslemek için uyandırmayın diyo çocuk doktoru. Hocam bizimki uyumuyo ki max 1 saat bak
Bunlar bide daha yenidoğan he. Ergenliklerinde Mügeye esraya falan çıkarız çocum dövüyo bizi diyeHa o da var doğrudenedim dövüyo ya bildiğin üst üste tokatlıyo beni. Bağırıyor aç diye. İnat edince kafasına doladı kıpraşa kıpraşa. Çocuk tepinmeyi öğrendi memeyi bile tutamıyo. Ağzına tepiyorum anca öyle birkaç fırt. Ay hep kavga halindeyiz. Adeta kendime sinir küpü doğurmuşum. Babası kılıklı
Ayyy kıyamam hemen pırtlasın geçsinnAhaha Allah kolaylık versin bacıBenimkide huysuz da bugün sanki karnı ağrıyordu biraz ondan. Fır fır yapıyordu karnıkı
Kız 2 sene sonra avmde yere falan yatcak bu çocuklar çok hassas olmamak lazımAynı öyle ya ütüye ayıracak vakti başka değerli biseye ayırmak daha iyi geliyor hiç bisey yapmasam bile biraz sakin kafayla dinlenebilmek
Olumlama yapıyoruuuuuz senin bebe en az 3 saat uyucakİnş uzun uyur. Artık 4 -5 saat gece uykusu uyusun beslemek için uyandırmayın diyo çocuk doktoru. Hocam bizimki uyumuyo ki max 1 saat bak
Normalde derim ki saçmalama yemeŞimdi doğuma ödemden ve preeklampsiden dolayı 86kiloyla girmiştim. Hamile kaldığım kilo 70. Eve geldiğimde 80dim. Şuan 74üm. Hedefim 65
Ama mesela acıktım şuan. Bişiler yiyim mi yoksa bol su içiyim de açlığı mı bastıriyim. Bana akıl verin bacılar kilolar gitmeli.
(Yeme diyin)
Ay benimki de istedigi olmazsa basiyor cigligi olunca kut susuyor. Kucak mi istiyor ciyak ciyak kucaga gelir gelmez kut diye kesiliyor. Anasi kilikli benimki yapcak bisey yok. Ergen ablasi da atar gider yapmaya basladi. Artik gelen vurur giden vurur. Babasi derdine yansin 3 sinirli hatun evdeHa o da var doğrudenedim dövüyo ya bildiğin üst üste tokatlıyo beni. Bağırıyor aç diye. İnat edince kafasına doladı kıpraşa kıpraşa. Çocuk tepinmeyi öğrendi memeyi bile tutamıyo. Ağzına tepiyorum anca öyle birkaç fırt. Ay hep kavga halindeyiz. Adeta kendime sinir küpü doğurmuşum. Babası kılıklı
Ya zaten yenidogan icin coraplar bilegini sikmiyor ki. Ayagindan bile dusuyor ondan dolasimi etkilemez benceKan dolaşımını da etkiliyormuş çorapla yatmak diye okumuştum bi yerde
ayni bizimkide dediğin şekilde emiyor ne eksik ne fazlayaa bende çorapsız rahat eder düşünüyordum karar veremiyorum
Ne yicem? Süt yapan kalorisiz ama gaz yapmayan hafif ne varNormalde derim ki saçmalama yemeama ye süt olur
Ya ben acikirsam yiyorum sut azalmasin diye. Salatalik ye full su. Yesillik varsa yikanmis onlari tik agzina. Benim 1 kilom kaldi hamilelikŞimdi doğuma ödemden ve preeklampsiden dolayı 86kiloyla girmiştim. Hamile kaldığım kilo 70. Eve geldiğimde 80dim. Şuan 74üm. Hedefim 65
Ama mesela acıktım şuan. Bişiler yiyim mi yoksa bol su içiyim de açlığı mı bastıriyim. Bana akıl verin bacılar kilolar gitmeli.
(Yeme diyin)
Kız kucağa alıyorum yastıkta ayağımda sallıyorum yok bi amuda kalkmadığım kalıyor. Ne istediğini bilmiyor bu konuda da anası kılıklı bence. Uykuya geçemiyor yaAy benimki de istedigi olmazsa basiyor cigligi olunca kut susuyor. Kucak mi istiyor ciyak ciyak kucaga gelir gelmez kut diye kesiliyor. Anasi kilikli benimki yapcak bisey yok. Ergen ablasi da atar gider yapmaya basladi. Artik gelen vurur giden vurur. Babasi derdine yansin 3 sinirli hatun evde
Yav sen harikasın nasıl verdin? Yada gebelikte mi az aldın? 1 kilo ne bir günde verirsinYa ben acikirsam yiyorum sut azalmasin diye. Salatalik ye full su. Yesillik varsa yikanmis onlari tik agzina. Benim 1 kilom kaldi hamilelik
Oncesi kiloma ama vermem gereken 10 kilo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?