• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Evet muhim soruladimdan bir baskasi:🙃

1- disarida biberonu nasil isitiyorsunuz???
Uzun sure dr.vs disaridaydik. Mama icin mini termosa sicak su koyuyorum. Ama sagdigim az sut vardi biberonda, once onu verdim emziremeyince kosturmada.. soguk geldi midesine sanirim😟gece boyunca zart zart kivrandi..

Evet muhim soruladimdan bir baskasi:🙃

1- disarida biberonu nasil isitiyorsunuz???
Uzun sure dr.vs disaridaydik. Mama icin mini termosa sicak su koyuyorum. Ama sagdigim az sut vardi biberonda, once onu verdim emziremeyince kosturmada.. soguk geldi midesine sanirim😟gece boyunca zart zart kivrandi..
Biberon ısıtıcı bi cihaz gördüm ondan almayı düşünüyorum. Veya termosa sıcak su, biberonun sığacağı bir kap veya bardak olabilir. Ama zahmetli ya. Çıkar memeyi ver daha pratik gibi.
Benimki zıplamadan tutmuyo memeyi, dışarda zıplayarak emzirebileceğim atmosfer yok ben mecbur biberon ısıtıcı 😅

Ya ben acikirsam yiyorum sut azalmasin diye. Salatalik ye full su. Yesillik varsa yikanmis onlari tik agzina. Benim 1 kilom kaldi hamilelik
Oncesi kiloma ama vermem gereken 10 kilo var🤣
Benim kıza avent in emzigini aldim almiyor :( arada bir kafası eserse aliyir yoksa midesi bulaniyor

Size birsey soracagim bulgur ve mercimek korkumdan yemiyorum ama çok süt yapiyormus siz yediniz mi çok gaz yaptı mi

Benim kıza avent in emzigini aldim almiyor :( arada bir kafası eserse aliyir yoksa midesi bulaniyor
Valla alırsa alır diye marketten wee aldım en dandirik emzik damaklı. Diğer markaları denemedim tutarsa tutar. Bizimki de çok sevmedi ama bazen emip atıyo. Dünya emzik düzemem eve yav. Olduğu kadar. Bundan sonra kasmicam yeter. Uyuyosa da uyanınca emer sütünü. Uyumuyosa sallarım. Salıcam bakalım böyle deneyelim bide. Belki kolaylaşır herşey 😅

Ay bana rapor bişiy lazım bebe 2 aylık nasıl bırakıp gidicez? Bitarafımı mı kırsam tövbe yanlış manifest yapmak istemiyom bebemiz küçük napıcaz. Doğum izni de artmadı. İnsani ihtiyaç yav herkesin annesi kayınvalidesi yok ki :(

Valla alırsa alır diye marketten wee aldım en dandirik emzik damaklı. Diğer markaları denemedim tutarsa tutar. Bizimki de çok sevmedi ama bazen emip atıyo. Dünya emzik düzemem eve yav. Olduğu kadar. Bundan sonra kasmicam yeter. Uyuyosa da uyanınca emer sütünü. Uyumuyosa sallarım. Salıcam bakalım böyle deneyelim bide. Belki kolaylaşır herşey 😅
Bende wee vardı almadı bunda almadı bende daha almam elbet duzelirker bizimki önce kucakta olmak istiyordu simdi level atladı beni gezdirin

Ya zaten 6 aya kadar öneriliyorMuş emzik sonrasında diş sağlığını ve yapısı için önerilmiyor.

Back
X