- 13 Aralık 2024
- 1.085
- 919
- 38
İşte emzik yok ben tüm gün emzik mesaisiYa cok agliyor yaparken hic sevmiyor biraz atarli bir kiz nasil bagiriyo ama rahatliyor. Korkuyorum yapmaya
Evet konusalim okuzda gezelim bugun cok sukur esimin isi erken bitmis evdeydi ona ragmen aksam pert olduk diyordu. Sabah 6.30 da kalkti gece 11.30 a kadar yarim saat vs uyuyup uyuyp uyandi hic dalamadi ya. Eveet bugun emzik olmasa ne yapacaktim dedim
Ya benim evim cok nemliydi nem cihazi aldik. Ortalama 50 de nem hani dusuk degil aslinda ama yine tikaniyor yine. Nemin fazlasi da alerjiye sebebiyet veriyor buyuk kizimda bilemedim onu cok cektik sonradan
Ay kisi dusunmek istemiyorum ablasi okuldan hastalik getirmemesi lazim
Gümüş kapak iyi geliyor gerçekten hala arada sinirmenip ısırırsa ya da yanlış tutarsa bir iki kere takıyorum ama onun dışında hala acıtıyorsa yanlış tutuyordur. İstersen aile hekimi ebesine bir danış sonra rahat edersin.Kalkan buyutuyor muymus? Ben emzirme surecinde ya da pompadan büyüdü saniyordum..
Gumus kapak da tikiyor muymus?
Evet araya bir sey koymadan hiçbir seye degmiyor, dusta su bile acitiyor.. Herkesin oyle degil miii? Duzelmeyecek mii??
Benim bebem cok cekistirip emiyor..damagiyla isirmayi ogrendi.. disler gelince ne yapacağız??
EYY TECRUBELI ANALAR
Sey ya..ana kucağına hangi arada konuluyor bunlar?cunku benimki hep anasinin kucaginda.. anca 3kg olduk..5-10dk emme, 5-10dk uykuylq geciyor saatleeerce.. sabah 5-6dan geceye kdr.. arada 1 kez, uyursa uyuyor 2 saat flan. Bir de gece oyle..sonra tekrar mesai
Hahahah biz eşimle konuşamadık bike bu mevzuyu jsjsjjsjs ama bildiğim bişey var büyükbaşı biz 1 yaşından sonra sünnet ettirmiştik ne kadar büyükse o kadar sıkıntı ne kadar küçük o kadar iyiBütün gün koşturmaktan yaptıramadık hala ya, bu ay içinde yaptırmamız lazım artık bizim de. 3 ayı geçmesin diyorum ben. Siz napacaksınız? Gecenin köründe sünnet konuşma keyfi ashhsh
Burda zor gibi içeni de görmedim bunca seneAşkım bulabilirsen bozaaa naaays süt yabıyo
Bende düşünmek istemiyorum yoksa cıldıracak gibi oluyorumYa cok agliyor yaparken hic sevmiyor biraz atarli bir kiz nasil bagiriyo ama rahatliyor. Korkuyorum yapmaya
Evet konusalim okuzda gezelim bugun cok sukur esimin isi erken bitmis evdeydi ona ragmen aksam pert olduk diyordu. Sabah 6.30 da kalkti gece 11.30 a kadar yarim saat vs uyuyup uyuyp uyandi hic dalamadi ya. Eveet bugun emzik olmasa ne yapacaktim dedim
Ya benim evim cok nemliydi nem cihazi aldik. Ortalama 50 de nem hani dusuk degil aslinda ama yine tikaniyor yine. Nemin fazlasi da alerjiye sebebiyet veriyor buyuk kizimda bilemedim onu cok cektik sonradan
Ay kisi dusunmek istemiyorum ablasi okuldan hastalik getirmemesi lazim
Oyssss Allah damatlığını göstersin inşallahPerşembe günü yani yarın sünnet oluyor benim oğlanen iyi zamanları dedi doktor 52 günlük oluyoruz o gün
Ayy sen doğum yapalı oldu mu 3 buçuk ayBende Prematüre doğduğu için beklemek istedim yoksa hemen yaptıracaktım. 1 ay sonra yaptıracağım gibi duruyor bende. Normalde 3.5 ayız ama olması gerektiği ay 2.5
Ayy masaAllah o zaman. ben de manuel titresimli bi sey aldim, küçük old icin oturamayip kayiyordu basta. yeni yeni koymaya calisiyorum ona da pianolu mata da ama kendileri cok yogun old icin firsat olmuyorGümüş kapak iyi geliyor gerçekten hala arada sinirmenip ısırırsa ya da yanlış tutarsa bir iki kere takıyorum ama onun dışında hala acıtıyorsa yanlış tutuyordur. İstersen aile hekimi ebesine bir danış sonra rahat edersin.
Ana kucağına gelince oğlum aynı anlattılın gibiydi. Salıncaklı ve titreşimli anakucağı vardı toplasan yarım saat oturmamıştır 6 ayda tam bir ziyan yanikucağımdan hiç ama hiç indiremiyordum ve o da emzik almamıştı. Şimdi de dedim alt üst kata bahçeye taşımak pratik olsun şu manuel anakucaklarından aldım, kızım sevdi bunu. Hatta akşam bir online sunuma katılmam gerekti önüme yere koydum masaya da bir iki oyuncak astım onları inceleyerek biraz izin verdi bana
Ben bikaç gündür kullanıyorum babybjörnü sayesinde evde iş yapabildim ya, orta kademede kullanıyorum bi dene benceYa onda en altta kademede kumas kismi sanki cocuk oturuyor gibi oluyor diye koyamadim ben evde var duruyor kullanmaya baslasam mi kardesimin kizi gazini onda cikariyordu hep cocuk ziplarken
mesafe iyidirAşkım her anne bir değil ki. Benim anam senelerce bana güvenip doğurma bakmam dedi. Hamile olduğumu söylediğimde babam sevinçten ağlarken anamın yüzü gözü değişti şok oldu pek sevindiğini söyleyemem. Şimdi yaka iğnem diyip her gün iş çıkışı koşa koşa geliyo. Kaynanamda çıldırdı öğrenince ay ben şöyle yaparım böyle severim cart curt. Doğurdum 2 günlük sezaryenliyim hizmet bekliyor misafir gibi anam ona hizmet etti. Bikaç kere yalnızken geldi uykudan uyandırdı beni bide pişkin pişkin nasıl uyutmadım seni diye övündü. Çocuk uyurken bağıra bağıra konuşuyo falan. Yerini yurdunu nerde ne yapacağını bilse bende kaynanam destek olsun isterdim 1 tas sıcak çorbasını içmedim en ihtiyacım olduğu zamanda. Bunun sitemini ettiğimde isteseydin dedi. O günden beri mesafeliyim şimdide toparlandım önüme dünyaları serse ne fayda
Canim kaybettigi kilodan itibaren sayarsak o zaman bizimki 1100 gr almis ama onu dikkate almiyolarTahin ye canım, hem süt yapar hem de en çok kalsiyum tahinde. Bademde de çok kalsiyum var.
Ben hamilelik/emzirme vitamini, omega 3, magnezyum ve kolin kullanıyorum.
Bizimki doğum kilosundan itibaren 500gr, kaybettiği kilodan itibaren sayarsak 750gr almış. Gittiğim iki doktor da iyi dedi. Her doktorun fikri farklı sanırım. Bakalım nasıl ilerleyecek kilosu.
Kilo takibi için genelde şu tablo kullanılıyor. Hep aynı eğride ilerlemesi bekleniyor.
Eki Görüntüle 3644708
Bizim bu cumartesi olacak tam 45 günlük oluyorKızlaaarrr erkek anaları bi bakın buraya
Cinsiyet ayrımcılığı yapmıyorum tabiki de hepiniz canım analarsınızsünnet olayını naptınız yapmayı planlayanlar nasıl planladınız acaba
Eşim ikna olsa bir ay sonrasına ben okeyim ama onumuzdeki yaz yaptıralım diyorKızlaaarrr erkek anaları bi bakın buraya
Cinsiyet ayrımcılığı yapmıyorum tabiki de hepiniz canım analarsınızsünnet olayını naptınız yapmayı planlayanlar nasıl planladınız acaba
2.5 olduuuuAyy sen doğum yapalı oldu mu 3 buçuk ayzaman ne çabuk geçiyor yaaa.
Sağlıcakla olsun bitsin inşallah özelde mi yaptırıyorsunuzBizim bu cumartesi olacak tam 45 günlük oluyor
Aşkım özelde mi olcak bebiş sünnetiniPerşembe günü yani yarın sünnet oluyor benim oğlanen iyi zamanları dedi doktor 52 günlük oluyoruz o gün
Bende ilk oğlumu 1 yaşı dolunca yaptırmıştım ama daha çok canları yanıyo ve daha farkındalar sürecin. Sağlık sorunu olmadıkça erken olsa daha iyi olur tabi inşallah orta yolu bulursunuzEşim ikna olsa bir ay sonrasına ben okeyim ama onumuzdeki yaz yaptıralım diyor
Evet canım özelde. Geçen sene arkadaşım bebeğini ona yaptırmış gittik görüştük pazartesi günü benim de içime sindi adamın konuşması falan. Yarın saat 10 gibi olacağız Allah'ın izniyleAşkım özelde mi olcak bebiş sünnetini
Grubumuzun ilk bebeği unutmak ne mümkün2.5 olduuuu1 ay sonra sünnet edersem 3.5 olur dedim benim tosbik artık ya
Ay bizim klinik de 12 yapmış 2 sene önce 4e yapıyodu maşallah yani rakamlar da o biçimEvet canım özelde. Geçen sene arkadaşım bebeğini ona yaptırmış gittik görüştük pazartesi günü benim de içime sindi adamın konuşması falan. Yarın saat 10 gibi olacağız Allah'ın izniyle
Not:15bin TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?