2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
İşte emzik yok ben tüm gün emzik mesaisi

Gümüş kapak iyi geliyor gerçekten hala arada sinirmenip ısırırsa ya da yanlış tutarsa bir iki kere takıyorum ama onun dışında hala acıtıyorsa yanlış tutuyordur. İstersen aile hekimi ebesine bir danış sonra rahat edersin.

Ana kucağına gelince oğlum aynı anlattılın gibiydi. Salıncaklı ve titreşimli anakucağı vardı toplasan yarım saat oturmamıştır 6 ayda tam bir ziyan yani kucağımdan hiç ama hiç indiremiyordum ve o da emzik almamıştı. Şimdi de dedim alt üst kata bahçeye taşımak pratik olsun şu manuel anakucaklarından aldım, kızım sevdi bunu. Hatta akşam bir online sunuma katılmam gerekti önüme yere koydum masaya da bir iki oyuncak astım onları inceleyerek biraz izin verdi bana

Bütün gün koşturmaktan yaptıramadık hala ya, bu ay içinde yaptırmamız lazım artık bizim de. 3 ayı geçmesin diyorum ben. Siz napacaksınız? Gecenin köründe sünnet konuşma keyfi ashhsh
Hahahah biz eşimle konuşamadık bike bu mevzuyu jsjsjjsjs ama bildiğim bişey var büyükbaşı biz 1 yaşından sonra sünnet ettirmiştik ne kadar büyükse o kadar sıkıntı ne kadar küçük o kadar iyi

Bende düşünmek istemiyorum yoksa cıldıracak gibi oluyorum

Ayy masaAllah o zaman. ben de manuel titresimli bi sey aldim, küçük old icin oturamayip kayiyordu basta. yeni yeni koymaya calisiyorum ona da pianolu mata da ama kendileri cok yogun old icin firsat olmuyor ya memede ya kucakta uykuda hep kisa kisa

Isirma olayini bile isteye hur idadesiyle yapiyor zipam.emzirme danismanina da gittik hastanede meme reddi vardi..once full tutuyor, sonra ittirip ucunu yakaliyor.en azindan artik tutuyor diyordum..ama biberon ugruna hep..taktik savaslari devam..

Ya onda en altta kademede kumas kismi sanki cocuk oturuyor gibi oluyor diye koyamadim ben evde var duruyor kullanmaya baslasam mi kardesimin kizi gazini onda cikariyordu hep cocuk ziplarken
Ben bikaç gündür kullanıyorum babybjörnü sayesinde evde iş yapabildim ya, orta kademede kullanıyorum bi dene bence

mesafe iyidir

Canim kaybettigi kilodan itibaren sayarsak o zaman bizimki 1100 gr almis ama onu dikkate almiyolar

Eşim ikna olsa bir ay sonrasına ben okeyim ama onumuzdeki yaz yaptıralım diyor
Bende ilk oğlumu 1 yaşı dolunca yaptırmıştım ama daha çok canları yanıyo ve daha farkındalar sürecin. Sağlık sorunu olmadıkça erken olsa daha iyi olur tabi inşallah orta yolu bulursunuz

Ay bizim klinik de 12 yapmış 2 sene önce 4e yapıyodu maşallah yani rakamlar da o biçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…