2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Çok normal canım ya ama antidepresandan önce imkanın varsa fiziksel destek al, bebeğe çocupa eve her neyse. Sen de mutlu olacağın bir şeyler yapmaya çalış spor olur dışarı çıkmak olur alışveriş olur her ne ise

Oha dün ne vardı herkesin bebeği uyumuş benimki de bir kalktım 5 saat uyumuş korktum hemen aldım kucağıma meme dayadım ağzına ama ondan önce 4 saat anamız ağlattı gece birde yattı orası ayrı
Gece 00-00.30 arası yedirmiştim ben de bi kalktım ağlama sesine saat 6 dün harbiden ne vardııı

Anlayabiliyoruz seni hepimiz zor günlerden geçiyoruz eşinle konuş paylaş eşinin desteği de çok önemli. kendini umutsuzluğa itme sakın geçici bu günler büyük oğluna da yetiyorsundur kızına da
Hepimiz çok güçlü bir anne olduk unutma ki sen çoğumuza göre tecrübelisin
İstersen profesyonel bir destek al veya biz varız bak burada bedava destek

Kesinlikle öyle canım.
Benim yaşım 28 ama bende aynıyım bana sabırsızsın dediklerinde kendimi kötü annemiyim acaba diye sorguluyorum.
Ama bilmiyolar anlamıyolar daha doğrusu cocugum zor emzik almıyo akşam ağlama krizleri var bunu diyenler bunların hiç birini yaşamadı mesela.
Evi bende saldım yatagım açık hala mesela cocugum uyuyunca yanına kıvrıılırım diye dokunmuyorum baktım böylesi daha rahat

Aşkım kendini kötü hissediyorsan hiç çekinme git destek al. Hiçbirimiz inkar edemeyiz bebe bakmak ağır bi yük ve başkaları bunu istediği kadar hafifletmeye çalışsın hafiflemez bu. Çünkü bakımı beslenmesi vs bize ait ne olursa olsun. E bide hamilelik süreci yorucu yıpratıcı. Hissettiklerin çok normal. Halam doğum yaptıktan sonra ağır bi depresyona girdi, bebeğini kabullenemedi. Kendisi anlattı ya psikiyatriden destek almasam olacakları tahmin edemiyorum diye. Ben doğum yaptığımdan sonra konuştu. Kendini en ufak kötü hissedersen drdan destek almaktan çekinme her şey geçecek diye. Sende git bence çok normal bir şey bu

basbelasiyim canım bende aynı durumdayım pazartesi günü randevu aldım.kabulleneme eski hayatımi ozleme diğer çocuğuna yetememe ne ararsan var ve ölmeyi bile istedim Allah'ım al canımı dedim.halada aynıyım eşim evden çıkınca ağlama krizlerin geliyor. Berbat durumdayım anliyacagin gazlı bir bebek uykusuzluk doğum zorluğu beni benlikten çıkardı.duzelirmiyim bilmiyorum ama doktora görünüp destek almam lazım denemem lazım benim kendime tahammülüm yok eşim çocuğum nereye kadar sabredecekler bana en güzel günler denilen gunleri (kime göre neye gore tabi)mahvediyorum.

Ben bikaç gündür kullanıyorum babybjörnü sayesinde evde iş yapabildim ya, orta kademede kullanıyorum bi dene bence
En alt kademe bile oturuyor gibi geldi bugun yine koydum sevdi aslinda ama sanirim 1-2 ay beklicem
Ya ben buyuk kizimda hep beni kaldiriyordu saat kurmayi biraktim gece 12 de cok guzel emerdi bir sabah bir kalktim saat 9. O kadar korka korka gittim ki yanina nefesi var mi diye kontrole. Sonra bir kac gece ugrastik uyanmadi emmek icin. bir kac doktora sordum uyandir dediler bu kizimdaki gibi sonra bir doktor kizim o icgudusel olarak acikinca uyanir elleme uyku da ihtiyac demek ki ona daha cok ihtiyaci olmus diyince biraktim. Gece emmesine hic kalkmadik bir yasina kadar. Yine bu aylarda baslamisti iste. Cis de yapmazdi emmedigi icin sabah cok guzel emip sonra bezini doldururdu. Bu kizim da gece uzun uyudugu kisimda cis yapmiyor artik. Eskiden daha az emerdi yapardi simdi cok emiyor ama ilk kalkisimizda bezi hep bos halbuki gece yatmadan once cok emiyor
Benimki dogdu dogali zorla emiyor geceleri. Gunduz hep memede de ondan bilemiyorum
Ben bırakıyorum canım en uzun 5 saat uyudu benimkide. Yani acıkan bebe uyanır. Ben uyanirsam nefesini kontrol ediyorum yatıyorum
Ben de 3 saat uyuyacak kadar emdiyse 4 saate saat kuruyorum oncesinde kendi acikip kalksin diye hani dongusune ben mudahale etmek istemiyorum. Ama biraz fazla uyuyor dun biraksam 6 yi kesin bulacakti

Lohusalığı bitip mikmik açılışı yapan var mı tabi bebeleri uyutabildikten sonra
Ayyy bitmiyorrrrrr bitti saniyorummm yine basliyorrrrrr
Bence acıkan bebe uyanır ya ben nefesini kontrol edip geri yatarım valla. Daha 1 kere 4 saat uyudu aralıksız
Ya nefesini kontrol ettikten sonra sikinti olursa diye korkuyorum onda da ama cocugun dongusu de uzarsa o da daha saglikli gelisir diye dusunuyorum. Sanki hep mudahale ediyorum gibi
Canım ben uyurken nasıl beslendiğini göre kaldırıyorum eğer hemen uyumadan önce mama meme hepsini tukettiyse ellemiyorum yok değilse kaldırıyorum tamamen iç güdü yani :)
Benimki gece cok minumum besleniyor dogdu dogali. Zorla uyandiriyordum hatirlarsaniz. O yuzden kafam karisiyor
Kuzu cok normal ama bu hissettiklerin. Aksam iki saat kucagimdan inmesin cocuga sinirleniyorum. Soylenmeye basliyorum. Hic bir seye yetisemiyorum. Disari cikamiyorum. İki gundur buyuk kizim hasta yeterince ilgilenebilmek icin ikisi arasinda mekik dokudum. Esim gelince direk bebegi uzatip al sunu diyorum. Sen cok sabirsizsin diyo bir de bana. Evet o daha sabirla ilgileniyor Ama ben sabahtan gece yarisina kadar ilgileniyorum o aksam sadece. Lohusa depresyonunda da olabilirsin. Esinle neler yapabileceginizi bir gorusun istersen. Bazen bir saat tek basina disari cikmanin bile etkisi pik duzeyde olabilir
Oha dün ne vardı herkesin bebeği uyumuş benimki de bir kalktım 5 saat uyumuş korktum hemen aldım kucağıma meme dayadım ağzına ama ondan önce 4 saat anamız ağlattı gece birde yattı orası ayrı
Valla dun demek ki hepimiz gunduz kotu bir gun gecirmisiz
Uyuyan bebeğe asla ellemem eğer ilk günler değilse tabi
Ama hiç başıma gelmedi bir gün başıma gelirse ben de ne yaptığımı söylerim
Benimki dogdu dogali ilk gece uykusundan uyandiramiyorum cok sikintiydi 45 dakika 1 saat uya dirmaya calistim bir ay. simdi sefasini surebilir miyim disler gelene kadar acaba diyorum
Şşştttt dr kontrolü bekliyom fenaaa sen naptın
Offf benim bitmedi. Hamileyken giden hormonlar toplu donuste

Kuzu gececek. Kim en guzel gunler dedi bilmiyorum ama yenidogan en zor kismi bence asla kolay degil. Asil buyudukce kolaylasacak ve hepsi gececek inan bana. Gaz bitecek, oyuncaklara ilgi duymaya baslayacak, daha duzeni olacak daha kontrol sahibi olucaz. Merak etme. Eski hayati ozleme hepimizde var insaniz tabiki ozlucez randevu almana sevindim umarim iyi hissettirir

Kendimi o kadar berbat ve çaresiz hissediyorum ki gece yattigim zaman yatağa yarın yine aynı diye aglaya ağlaya uyuyorum. Gülmeye başladı çokça güzel gülüyor zoraki seviyorum zoraki gülüyorum ama hissediyordur belkide .evde herkes benim yüzümden mutsuz.kendimi sucluyorum ben nasıl böyle bir sorumlulugu aldım diye. Bazen çantamı alıp herşeyi bırakıp kaybolmak istiyorum.esim destekçi Allah için ama nereye kadar

Dimi hamileyken gidenler toplaşıp geri döndü dr kontrolü de 2 gün erteledi büyük ameliyatım var diye açılış yapamadık ya bende uyandırmama taraftarıyım aslında ama c.tesi tartı kontrolü var biraz gerginim o konuda. Kilo alımı yavaşsa mama başlıcaz dedi ondan korkuyorum o yüzden her fırsatta meme dayıyorum ağzına

kızlar tek seferlik 5 bin verdikleri çocuk yardımı talebim onaylanmış , şimdi ne yapmam gerekiyor direkt bankaya mı gidiyorum

Ben de kötü hissediyorum kendimi :/ bazen normal davranmak için kendimi zorluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…