- 30 Ağustos 2023
- 86
- 60
- 18
Merhabalar arkadaşlar 10 ağustos gibi doğumum olacaktı 1 ay önce 13+4 ken terminasyon oldum bebeğimi malesef normal doğum ile doğurmak zorunda kaldım çapada recep has hocaya gittim ve bebeğimde anomaliler vardı o gün cvs ve mikroarray testi başlatıldı 2 hafta önce sonuç çıktı ve hiçbir şey yok wes testi ile başladık ve dün sonuç çıktı onda da görülen bir şey yok bebekteki bulgulara göre birkaç sendrom saydılar ama bu sendromlar mikroarrayde çıkmıyormuş sanırım weste çıkar dedik ama bebeğimde herhangi bir sendrom çıkmadı olayın vicdan azabınını hergün yaşıyorum tek tutunduğum şey doktorların boş doktorlar olmadığı ve yaşayıp yaşamayacığınu bilmezken yaşasada acı çekeceğini söylemeleri ve düşünmem ama çok üzülüyorum çok günah olduğunu düşünüyorum ama devam edemedim yapamadım bunun ömür boyu vicdan azabını yaşayacağım sanırım son dakikaya kadar bile lütfen kalbi dursun diye dua ettim çok üzülüyorum benimle aynı süreci yaşayanlar var mı böyle bir şekilde terminasyon yaptırdınız mı bilgilendirirseniz sonraki gebelikler için ne yaptınız nasıl atlattınız bunu gün geçtikçe daha kötü oluyorum başa çıkmadığımı düşünüyorum

size bir gün annemi anlatayım çok isterim nelerin başıma geldiğini
 size bir gün annemi anlatayım çok isterim nelerin başıma geldiğini 

çok güzeldi artık günde 1 veya 2 kez hissediyorum sağlıkla büyüsünler inşallah
 çok güzeldi artık günde 1 veya 2 kez hissediyorum sağlıkla büyüsünler inşallah 

sizler ne yaptınız?
 sizler ne yaptınız?

En ideal zaman 21. ve 22. haftada diyor doktorlar genelde detaylı ultrason için
 En ideal zaman 21. ve 22. haftada diyor doktorlar genelde detaylı ultrason için