Sagolasin canim. Nasil oldun? Tansiyonun nasil? İnsallah insan kas yapayim derken goz cikarmaktan korkuyo
Ya aslinda oyle aman aman yemiyorum ama meyveye cok dustum bu sira. Bence cogu da odem cunku cok yemiyorum gibi cunku doymuyorum ahahahah bilemedim ki yiyodum heralde anlamadan. Ben de normalde 9 kilo aldim toplamda ama tartida ayakkabi vs 11 cikiyo 8 i de son 2 ay olunca
Almasam yeter modundayim zaten

meyveye cok zor duruyorum hele karpuz bi de doyma sinyallerim iptal sanirim meyve yerken
3 haftada 200 gr cok iyii

doktorun hiic bisey demesin iradelisin masallah
Cok guzel cikmislar masallah

evet ben de sasirdim simdi
Diyetisyenim ilk 3ay kilo verebiliriz, 2. Trimesterda koruruz son aylarda alicaz mecbur demisti bana da. Ama bulantidan diyete devam edememistim 4 aylikken biraktim ne olduysa su 2 ayda oldu bir anda 8 kilo aldim. Hala bulantim gecmedi ilac vs aliyorum 3-4 gunde bi istifram oluyo ben buzluga haslayip baklagil atayim elimin altinda olsun bari. Simdi zaten gluteni yasakladilar bir ay sadece basmati pirinc ve karabugday iznim var. Bakalim ins halledicem ama icime sinmiyo.sagolun
Evet evet hep orada o ayaklar. Ablasi oyle degildi otururken vs rahatsiz oluyorum cocuk sıkısıyo gibi garip bi hisse kapiliyorum cik kiz yukari diye durtuyorum