- 2 Eylül 2023
- 1.913
- 1.963
- 63
- 29
Ay kız kaşe imzaYa kaynana ne zaman destek olmuşen güzeli annedir gelebiliyorsa…

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kız kaşe imzaYa kaynana ne zaman destek olmuşen güzeli annedir gelebiliyorsa…
Evet evet seninki kesinlikle atak o yoldan geçtik felakettiBizim daha 34 mu 35 mi oldu gunleri bile bilemiyorum bugun hic uyumadi. Sadece kucakta gezmek istiyor oturmak da yasak. Yatirinca kiziyor. Kalkip gezinince aniden susup etrafi izlemeye basliyor. Emzikle bile yarim saati geciremedik elleri surekli hareket ediyor emzigini cikariyor. Su an hem salliyorum hem
Emzik destegi hala kipir kipir. Hani gaz vs de yok ikinmiyor ayaklarini toplamiyor sadece huzursuzsanirim direk atak
Ya ana kucağı var 1 haftadır asla durmadı onda normalde severdi ama artık durmuyor ya. Kollarım taşımaktan ayaklarım sallamaktan yorulduBabybjörn ana kucağı tarzı bir anakucağı öneririm, benim şimdiden baya hayatımı kurtardı
Annem destek olmadığı için kaynanamdayımYa kaynana ne zaman destek olmuşen güzeli annedir gelebiliyorsa…
Ya benim ne anne ne kaynana bide kaynanam ile aynı binaAnnem destek olmadığı için kaynanamdayım
Ne kadar garip geliyor kulağa halbuki değil mi![]()
Benim anam 2 ay benimle kaldı. Kaynanam bi sevmeye geliyorduAy kız kaşe imzane varsa anamda var öğlen kaynanadaydım sevmekten başka bişi yapmadı. Akşam anam geldi yıkadı pakladı bi ben emzirdim sonra uyuttu gitti
![]()
Ya benim ne anne ne kaynana bide kaynanam ile aynı binaneyse çok şükür yine bi beklentim yok kimseden ne yapalım
![]()
Masallah ne güzel destek oluyorBak anlarsın sen beni canım.
Tabiki beklentim yok ama bebeğim zor bi bebek bi de sanırım kolik. Eşim vardiyalı çalıştığı için akşam tek kalmak çok zor. Gündüz idare ediyorum çünkü gündüz pek bi şeyi yok ama akşam krizler başlıyor. Şu dönemde ama kaynanamın hakkını ödeyemem şiş ayağıyla en azından bebeğe kucağına alıp sakinleştirip mamasını vs yediriyor birbirimize destek oluyoruz![]()
Aşkım her anne bir değil ki. Benim anam senelerce bana güvenip doğurma bakmam dedi. Hamile olduğumu söylediğimde babam sevinçten ağlarken anamın yüzü gözü değişti şok oldu pek sevindiğini söyleyemem. Şimdi yaka iğnem diyip her gün iş çıkışı koşa koşa geliyo. Kaynanamda çıldırdı öğrenince ay ben şöyle yaparım böyle severim cart curt. Doğurdum 2 günlük sezaryenliyim hizmet bekliyor misafir gibi anam ona hizmet etti. Bikaç kere yalnızken geldi uykudan uyandırdı beni bide pişkin pişkin nasıl uyutmadım seni diye övündü. Çocuk uyurken bağıra bağıra konuşuyo falan. Yerini yurdunu nerde ne yapacağını bilse bende kaynanam destek olsun isterdim 1 tas sıcak çorbasını içmedim en ihtiyacım olduğu zamanda. Bunun sitemini ettiğimde isteseydin dedi. O günden beri mesafeliyim şimdide toparlandım önüme dünyaları serse ne faydaAnnem destek olmadığı için kaynanamdayım
Ne kadar garip geliyor kulağa halbuki değil mi![]()
Kız boşverin en güzeli. Onlar destek olsa yarın öbür gün ben baktım diye çıkarlar laf söylemeye karışmaya hak görürler kendilerindeYa benim ne anne ne kaynana bide kaynanam ile aynı binaneyse çok şükür yine bi beklentim yok kimseden ne yapalım
![]()
Yok Yok asla unutmam yapılanları ne kadar hassas ve zor bi dönemmiş yemişim hamileliği loğusalık feciymişMasallah ne güzel destek oluyorinsan bu dönemde uzatılan eli asla unutmuyor keşke olsa ama bazen olmayınca da olmuyor biraz vicdan meselesi de
rabbim bu çektiğimiz zorlukları güzelliklerle mükafatlandırsın insallah
annelik çok zor çünkü
En temizi en azından hizmet etmekle uğraşmazsınBenim anam 2 ay benimle kaldı. Kaynanam bi sevmeye geliyordubende bu böyle olmayacak dedim annemle memlekete geldim
![]()
Ama üzülüyorum sizin anneleriniz böyleyken benim neden değil diyeAşkım her anne bir değil ki. Benim anam senelerce bana güvenip doğurma bakmam dedi. Hamile olduğumu söylediğimde babam sevinçten ağlarken anamın yüzü gözü değişti şok oldu pek sevindiğini söyleyemem. Şimdi yaka iğnem diyip her gün iş çıkışı koşa koşa geliyo. Kaynanamda çıldırdı öğrenince ay ben şöyle yaparım böyle severim cart curt. Doğurdum 2 günlük sezaryenliyim hizmet bekliyor misafir gibi anam ona hizmet etti. Bikaç kere yalnızken geldi uykudan uyandırdı beni bide pişkin pişkin nasıl uyutmadım seni diye övündü. Çocuk uyurken bağıra bağıra konuşuyo falan. Yerini yurdunu nerde ne yapacağını bilse bende kaynanam destek olsun isterdim 1 tas sıcak çorbasını içmedim en ihtiyacım olduğu zamanda. Bunun sitemini ettiğimde isteseydin dedi. O günden beri mesafeliyim şimdide toparlandım önüme dünyaları serse ne fayda
Aşkım kimyonlu sjdjdkskk bizi o paklarHah yani bak al benden de o kadar
Yalnız soothie yi smoothie diye okumam ve acaba neli diye düşünmem jdjjdjdjddjjdjdjsjsjdj kaç puan![]()
Öyle öyle amanKız boşverin en güzeli. Onlar destek olsa yarın öbür gün ben baktım diye çıkarlar laf söylemeye karışmaya hak görürler kendilerinde
Hiiiiiç üzülme aşkım bak kaynanadan gülmüş yüzün ne güzelAma üzülüyorum sizin anneleriniz böyleyken benim neden değil diye
Loğusalığımda defalarca acillik oldum doktorlardan çıkamadım ama yok yine yok olmayınca olmuyormuş cidden. Ben bebekken göbek fıtığım varmış doktor 3 ay ağlatmıcaksın demiş anneme diyorum ki keşke o zaman ağlasaydım da şimdi ağlamasaydım![]()
Ay gece gece duygusallığa vurdumHiiiiiç üzülme aşkım bak kaynanadan gülmüş yüzün ne güzel
Olduğun yerde uyu hemen afedersin eşek değil ya bebeğin sesini duyan biri gidip bakar herhalde ayrıca sür gerçekten dinlenememekten olmuyoBitik haldeyiz zatenarkama bakmadan kaçasım var ama ona da çok yorgunum
![]()
Ya ama sürekli atak var ben takip edemem bunları sjsjdjs varınca haber edin sjsjsjAy gece gece duygusallığa vurdum
Neyse asıl konumuza dönelim bebeler uyumuyor napıcazama ben kesinlikle 8.hafta atağına geçtiğimi düşünüyorum çünkü beni arıyor göz teması kuruyor konuşmaya çalışıyor
![]()
Ayyy yooo kabul edemem bence biz o hakkımızı ilk bebeklerde kullandık benim 2.sine tahammülüm yok nayn naynnnnnnBen hiçbirini yapmadım çok özen gösterdim hala uyumuyor kendine yüklenme![]()