• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Bizim daha 34 mu 35 mi oldu gunleri bile bilemiyorum bugun hic uyumadi. Sadece kucakta gezmek istiyor oturmak da yasak. Yatirinca kiziyor. Kalkip gezinince aniden susup etrafi izlemeye basliyor. Emzikle bile yarim saati geciremedik elleri surekli hareket ediyor emzigini cikariyor. Su an hem salliyorum hem
Emzik destegi hala kipir kipir. Hani gaz vs de yok ikinmiyor ayaklarini toplamiyor sadece huzursuz🤷🏻‍♀️ sanirim direk atak
Evet evet seninki kesinlikle atak o yoldan geçtik felaketti 😬😂
Ya ben anlamıyorum sürekli konuşayım şebeklik yapayım yanında olayım istiyor 1 saat gülüştük oynaştık 😂 Allah'tan emzik alıyor bizimkiler bacım yoksa düşünmek bile istemiyorum 😂

Ay kız kaşe imza 🤣🤣🤣🤣 ne varsa anamda var öğlen kaynanadaydım sevmekten başka bişi yapmadı. Akşam anam geldi yıkadı pakladı bi ben emzirdim sonra uyuttu gitti 🥳🥳
Benim anam 2 ay benimle kaldı. Kaynanam bi sevmeye geliyordu 🤣 bende bu böyle olmayacak dedim annemle memlekete geldim 😆😆

Ya benim ne anne ne kaynana bide kaynanam ile aynı bina 🥹 neyse çok şükür yine bi beklentim yok kimseden ne yapalım 🥲
🥲 Bak anlarsın sen beni canım.
Tabiki beklentim yok ama bebeğim zor bi bebek bi de sanırım kolik. Eşim vardiyalı çalıştığı için akşam tek kalmak çok zor. Gündüz idare ediyorum çünkü gündüz pek bi şeyi yok ama akşam krizler başlıyor. Şu dönemde ama kaynanamın hakkını ödeyemem şiş ayağıyla en azından bebeğe kucağına alıp sakinleştirip mamasını vs yediriyor birbirimize destek oluyoruz 🥲

🥲 Bak anlarsın sen beni canım.
Tabiki beklentim yok ama bebeğim zor bi bebek bi de sanırım kolik. Eşim vardiyalı çalıştığı için akşam tek kalmak çok zor. Gündüz idare ediyorum çünkü gündüz pek bi şeyi yok ama akşam krizler başlıyor. Şu dönemde ama kaynanamın hakkını ödeyemem şiş ayağıyla en azından bebeğe kucağına alıp sakinleştirip mamasını vs yediriyor birbirimize destek oluyoruz 🥲
Masallah ne güzel destek oluyor 🥰 insan bu dönemde uzatılan eli asla unutmuyor keşke olsa ama bazen olmayınca da olmuyor biraz vicdan meselesi de 🥲 rabbim bu çektiğimiz zorlukları güzelliklerle mükafatlandırsın insallah🥰 annelik çok zor çünkü

Annem destek olmadığı için kaynanamdayım 🥲
Ne kadar garip geliyor kulağa halbuki değil mi ☺️
Aşkım her anne bir değil ki. Benim anam senelerce bana güvenip doğurma bakmam dedi. Hamile olduğumu söylediğimde babam sevinçten ağlarken anamın yüzü gözü değişti şok oldu pek sevindiğini söyleyemem. Şimdi yaka iğnem diyip her gün iş çıkışı koşa koşa geliyo. Kaynanamda çıldırdı öğrenince ay ben şöyle yaparım böyle severim cart curt. Doğurdum 2 günlük sezaryenliyim hizmet bekliyor misafir gibi anam ona hizmet etti. Bikaç kere yalnızken geldi uykudan uyandırdı beni bide pişkin pişkin nasıl uyutmadım seni diye övündü. Çocuk uyurken bağıra bağıra konuşuyo falan. Yerini yurdunu nerde ne yapacağını bilse bende kaynanam destek olsun isterdim 1 tas sıcak çorbasını içmedim en ihtiyacım olduğu zamanda. Bunun sitemini ettiğimde isteseydin dedi. O günden beri mesafeliyim şimdide toparlandım önüme dünyaları serse ne fayda

Ya benim ne anne ne kaynana bide kaynanam ile aynı bina 🥹 neyse çok şükür yine bi beklentim yok kimseden ne yapalım 🥲
Kız boşverin en güzeli. Onlar destek olsa yarın öbür gün ben baktım diye çıkarlar laf söylemeye karışmaya hak görürler kendilerinde

Masallah ne güzel destek oluyor 🥰 insan bu dönemde uzatılan eli asla unutmuyor keşke olsa ama bazen olmayınca da olmuyor biraz vicdan meselesi de 🥲 rabbim bu çektiğimiz zorlukları güzelliklerle mükafatlandırsın insallah🥰 annelik çok zor çünkü
Yok Yok asla unutmam yapılanları ne kadar hassas ve zor bi dönemmiş yemişim hamileliği loğusalık feciymiş 😂
Sana da kolaylıklar diliyorum canım bak burada ne güzel sertleşip destek oluyoruz birbirimize 🥰💐🌸

Aşkım her anne bir değil ki. Benim anam senelerce bana güvenip doğurma bakmam dedi. Hamile olduğumu söylediğimde babam sevinçten ağlarken anamın yüzü gözü değişti şok oldu pek sevindiğini söyleyemem. Şimdi yaka iğnem diyip her gün iş çıkışı koşa koşa geliyo. Kaynanamda çıldırdı öğrenince ay ben şöyle yaparım böyle severim cart curt. Doğurdum 2 günlük sezaryenliyim hizmet bekliyor misafir gibi anam ona hizmet etti. Bikaç kere yalnızken geldi uykudan uyandırdı beni bide pişkin pişkin nasıl uyutmadım seni diye övündü. Çocuk uyurken bağıra bağıra konuşuyo falan. Yerini yurdunu nerde ne yapacağını bilse bende kaynanam destek olsun isterdim 1 tas sıcak çorbasını içmedim en ihtiyacım olduğu zamanda. Bunun sitemini ettiğimde isteseydin dedi. O günden beri mesafeliyim şimdide toparlandım önüme dünyaları serse ne fayda
Ama üzülüyorum sizin anneleriniz böyleyken benim neden değil diye 🥲
Loğusalığımda defalarca acillik oldum doktorlardan çıkamadım ama yok yine yok olmayınca olmuyormuş cidden. Ben bebekken göbek fıtığım varmış doktor 3 ay ağlatmıcaksın demiş anneme diyorum ki keşke o zaman ağlasaydım da şimdi ağlamasaydım ❣️

Ama üzülüyorum sizin anneleriniz böyleyken benim neden değil diye 🥲
Loğusalığımda defalarca acillik oldum doktorlardan çıkamadım ama yok yine yok olmayınca olmuyormuş cidden. Ben bebekken göbek fıtığım varmış doktor 3 ay ağlatmıcaksın demiş anneme diyorum ki keşke o zaman ağlasaydım da şimdi ağlamasaydım ❣️
Hiiiiiç üzülme aşkım bak kaynanadan gülmüş yüzün ne güzel

Hiiiiiç üzülme aşkım bak kaynanadan gülmüş yüzün ne güzel
Ay gece gece duygusallığa vurdum 🙃
Neyse asıl konumuza dönelim bebeler uyumuyor napıcaz 😂 ama ben kesinlikle 8.hafta atağına geçtiğimi düşünüyorum çünkü beni arıyor göz teması kuruyor konuşmaya çalışıyor 😂

Bitik haldeyiz zaten 🤤😂 arkama bakmadan kaçasım var ama ona da çok yorgunum :KK70:
Olduğun yerde uyu hemen afedersin eşek değil ya bebeğin sesini duyan biri gidip bakar herhalde ayrıca sür gerçekten dinlenememekten olmuyo🥴
Dün itibari ile anason çayına geçtim herhalde ömrüm boyunca rakı ile olan dostluğumuz son bulacak ilk günden tiksindim

Ay gece gece duygusallığa vurdum 🙃
Neyse asıl konumuza dönelim bebeler uyumuyor napıcaz 😂 ama ben kesinlikle 8.hafta atağına geçtiğimi düşünüyorum çünkü beni arıyor göz teması kuruyor konuşmaya çalışıyor 😂
Ya ama sürekli atak var ben takip edemem bunları sjsjdjs varınca haber edin sjsjsj

Back
X