En alt kademe bile oturuyor gibi geldi bugun yine koydum sevdi aslinda ama sanirim 1-2 ay beklicem
Ya ben buyuk kizimda hep beni kaldiriyordu saat kurmayi biraktim gece 12 de cok guzel emerdi bir sabah bir kalktim saat 9. O kadar korka korka gittim ki yanina nefesi var mi diye kontrole. Sonra bir kac gece ugrastik uyanmadi emmek icin. bir kac doktora sordum uyandir dediler bu kizimdaki gibi sonra bir doktor kizim o icgudusel olarak acikinca uyanir elleme uyku da ihtiyac demek ki ona daha cok ihtiyaci olmus diyince biraktim. Gece emmesine hic kalkmadik bir yasina kadar. Yine bu aylarda baslamisti iste. Cis de yapmazdi emmedigi icin sabah cok guzel emip sonra bezini doldururdu. Bu kizim da gece uzun uyudugu kisimda cis yapmiyor artik. Eskiden daha az emerdi yapardi simdi cok emiyor ama ilk kalkisimizda bezi hep bos halbuki gece yatmadan once cok emiyor
Benimki dogdu dogali zorla emiyor geceleri. Gunduz hep memede de ondan bilemiyorum
Ben de 3 saat uyuyacak kadar emdiyse 4 saate saat kuruyorum oncesinde kendi acikip kalksin diye hani dongusune ben mudahale etmek istemiyorum. Ama biraz fazla uyuyor dun biraksam 6 yi kesin bulacakti
Ayyy bitmiyorrrrrr bitti saniyorummm yine basliyorrrrrr
Ya nefesini kontrol ettikten sonra sikinti olursa diye korkuyorum onda da ama cocugun dongusu de uzarsa o da daha saglikli gelisir diye dusunuyorum. Sanki hep mudahale ediyorum gibi
Benimki gece cok minumum besleniyor dogdu dogali. Zorla uyandiriyordum hatirlarsaniz. O yuzden kafam karisiyor
Kuzu cok normal ama bu hissettiklerin. Aksam iki saat kucagimdan inmesin cocuga sinirleniyorum. Soylenmeye basliyorum. Hic bir seye yetisemiyorum. Disari cikamiyorum. İki gundur buyuk kizim hasta yeterince ilgilenebilmek icin ikisi arasinda mekik dokudum. Esim gelince direk bebegi uzatip al sunu diyorum. Sen cok sabirsizsin diyo bir de bana. Evet o daha sabirla ilgileniyor Ama ben sabahtan gece yarisina kadar ilgileniyorum o aksam sadece. Lohusa depresyonunda da olabilirsin. Esinle neler yapabileceginizi bir gorusun istersen. Bazen bir saat tek basina disari cikmanin bile etkisi pik duzeyde olabilir
Valla dun demek ki hepimiz gunduz kotu bir gun gecirmisiz

Benimki dogdu dogali ilk gece uykusundan uyandiramiyorum cok sikintiydi 45 dakika 1 saat uya dirmaya calistim bir ay. simdi sefasini surebilir miyim disler gelene kadar acaba diyorum
Offf benim bitmedi. Hamileyken giden hormonlar toplu donuste