• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ahh vicdan azabı beni bitirecek.yetereiz hissediyorum kendimi.cok yorgunum sadece uyumak ve dinlenmek istiyorum.enerji sıfır heves sıfır bu isteksizlikle bu çocuk nasıl büyüyecek.gecer diyorlar ama o kadar kalıcı bir his gibi duruyor ki😔😔😔
Bu normal bir depresiflik. Dibe cekilmeden destek alin. Ben de ayni hissediyorum ama tedavi oldugum icin gelip gidebiliyor. Gercek duygunuz degil. Kaldi ki hemen bag kurmak zorunda degiliz. Bebeklerimiz asiri zor, yalniziz ac ve uykusuz vb cogumuz sadece gorev gibi gun geciriyoruz. 3. Ay bitincr eminim daha farkli olacak

Ahh vicdan azabı beni bitirecek.yetereiz hissediyorum kendimi.cok yorgunum sadece uyumak ve dinlenmek istiyorum.enerji sıfır heves sıfır bu isteksizlikle bu çocuk nasıl büyüyecek.gecer diyorlar ama o kadar kalıcı bir his gibi duruyor ki😔😔😔
Hani cok hasta oldugunda sanki hic gecmez gibi gelir ya ama birden gecer anlamazsin bile tam olarak ne zaman iyilesmeye basladigini. Bu da oyle olacak. Bir gun her sey daha iyi hissettirmeye baslayacak. Su an hormonlar bir anda yogun geri dondu. Ama onlarla ugrasacak firsatimiz olmadi. Yorgunuz, isteklerimiz var yapamiyoruz haliyle mutsuzuz. Ozgur hissedemiyoruz. E isteksiz olmak bu durumda beklenen bir sey zaten. Bir gun bir saat daha uyuyacagiz, disarida sorunsuz vakit gecirebilecegiz daha umutlu hissedecegiz. Eskiden lohusa yanliz birakilmaz derlerdi tam olarak aslinda senin hissettigin gibi hissettigi icin kadinlar. Hepimiz hissettik canim benim. En azindan burada bizim gibi hisseden birileri var ve bunun bu surecte normal oldugunu biliyoruz bu cok kiymetli.

Ben hala diyorum üniversite yıllarımızda olsam şimdi şöyle yapardım böyle yapardım, ben çocuksuzluğu da değil direkt bekarlığı özlüyorum😅🙈🙈 Allah evlatlarımıza sağlık versin inşallah ama sürekli aynı döngünin içerisinde olmak insanı psikolojik olarak çok yıpratıyor.
Ya ben ilk kizim 1 yasina geldiginde depresyona girdim. Ofke krizleri vs. Terapiye basladim. Kuzum cok uslu sikintisiz bir bebekti ama ben cocuk yasta annemi kaybettigim icin anneligi kaldirmakta zorlanmisim terapistime gore. O zaman esime benim “bana ait” zamana ihtiyacim var. Anne degil, es degil, evlat degil sadece asiba oldugum zamana. Onunla anlastik cumartesi o evdeyken bir saat kizimi ona birakip disari cikacaktim. O sonra 1.5 saat oldu. Bir gun zor durumda kaldi altini degisti. Bir gun 3 saat oldu acikti ona yemek yedirdi vs. Hem onlarin iliskisi cok kuvvetlendi cunku baba bakim verdikce surece dahil oldu. Daha fazla anilari oldu vs. Sonra cumartesiler aksama kadar benim oldu. Yeniden ozgur oldum. Babasi da sadece bir gun ilgilendigi icin daha sabirli vs oldugundan kizim da ona cok duskunlesti ben o gunden sonra babaya birakma konusunda hic sorun yasamadim🤣🤣 simdi 11 yasinda hala bir sey olsun babamla yapicam der bazen bozuluyorum ama istedigimi yapabildigimi yeniden dogurana kadar hissettigim zamanlar oluyordu. Amma uzun anlattim ama babaya pasla kuzu🤣🤣🤣 bunda da babaya paslicam bir gun de biz olalim yaa. Sabrediyorum ek gidaya gecene kadar. Olmadi sut sagar birakirim biberon alirsa.

Hani cok hasta oldugunda sanki hic gecmez gibi gelir ya ama birden gecer anlamazsin bile tam olarak ne zaman iyilesmeye basladigini. Bu da oyle olacak. Bir gun her sey daha iyi hissettirmeye baslayacak. Su an hormonlar bir anda yogun geri dondu. Ama onlarla ugrasacak firsatimiz olmadi. Yorgunuz, isteklerimiz var yapamiyoruz haliyle mutsuzuz. Ozgur hissedemiyoruz. E isteksiz olmak bu durumda beklenen bir sey zaten. Bir gun bir saat daha uyuyacagiz, disarida sorunsuz vakit gecirebilecegiz daha umutlu hissedecegiz. Eskiden lohusa yanliz birakilmaz derlerdi tam olarak aslinda senin hissettigin gibi hissettigi icin kadinlar. Hepimiz hissettik canim benim. En azindan burada bizim gibi hisseden birileri var ve bunun bu surecte normal oldugunu biliyoruz bu cok kiymetli.
Evet hiç yatmadim bile geldim bavul yerlestirdim 3 gün sonra ev süpürdüm sildim. Kardeşlerim var ama çoluk çocuk var onlarda da evim küçük 2 gün geldiler oda yine ben kalktim ister istemez.evet şuan referans olarak 11 yaşındaki oglumu aliyorum kendime ama süreç çin gözümde buyuyor. Oğlumda kolikti bunda da gaz var emzirmek işkence gaz sancıları cikartmasi vs.hepsi benim için eziyet gibi.farkindayim normal olmadığının biraz önce eşim ilk defa bana ters ters baktı.suan en çok ona ihtiyacım var kendi işimiz sayilir erken gel diyorum 3 diyor 5 de geliyor ve gün geçtikçe gelmeleri uzadı.yalniz kalınca dahada kötü hissediyorum.cok dua ediyorum ezanlar okunuyor şimdi rabbim kimseye yaşatmasın.gecicek belki ama çok yaraladı çok sarstı.bebegim o kadar güzel ki 11 yıl sonra tekrar ilk oğlumu dogurmusum gibi birebir kopya ama ilki gibi sevebilecekmiyim sevememe ihtimali bile beni korkutuyor.hatta şimdiden diş cikartirken ki ağrıları sancıları düşünüp strese giriyorum 2 yaş sendromunda ben napicam diyorum.velhasil çokta normal değilim. Birgün inşallah iyi oldum çok mutluyum çocuklarımla diyebilirim

Bu normal bir depresiflik. Dibe cekilmeden destek alin. Ben de ayni hissediyorum ama tedavi oldugum icin gelip gidebiliyor. Gercek duygunuz degil. Kaldi ki hemen bag kurmak zorunda degiliz. Bebeklerimiz asiri zor, yalniziz ac ve uykusuz vb cogumuz sadece gorev gibi gun geciriyoruz. 3. Ay bitincr eminim daha farkli olacak
Herşeyin o kadar farkındayım ki eşim doktor olayını gelip geçici bir konuşma gibi düşünüyordu.dedik kendime zarar verme derecesine gelmekten korkuyorum.cekip gitmekten korkuyorum ve daha beter şeylerde duyuyoruz Allah muhafaza çok güzel gülüyor çapkın çapkın.ama annesi şuan iyi değil

Benimkide gazlı acaba doktora sorsam verir mi?
Bizim kakası mukusluydu gazı da çoktu baya araştırıp aldım ben direk. İyi geldi bebeğime . Şuan sadece laktoz damlası kullanıyorum gaz damlasını tamamen kestim. Her emzirme öncesi veriyorum Biraz pahalı ve hemen bitiyor 10 gün gibi bi sürede ama ise yarıyor

Bizim kakası mukusluydu gazı da çoktu baya araştırıp aldım ben direk. İyi geldi bebeğime . Şuan sadece laktoz damlası kullanıyorum gaz damlasını tamamen kestim. Her emzirme öncesi veriyorum Biraz pahalı ve hemen bitiyor 10 gün gibi bi sürede ama ise yarıyor
Mukuslu kaka dediğimiz böyle cıvık sümüksü dimi

Ben anlamam, biz tam takim haziriz😅
Çikolatamizi, biberonumuzu alır geliriz maaile 🫡🐣👨‍👩‍👦
Hala İçini dolduramadigimiz hast cikisi smokin tulumlu resmimiz de hazir.
Bi baksınlar. Nasip kısmet bu isler 😂😂
😂😂😂 Hiç enerjim yokken iyi güldürdün he Allah da seni güldürsün bacım 🥰😍
Benim oğlan çok güçlü ama boy pos yerinde aşkım saç desen tam da inci kızımıza layık 😂👩🏻‍🦱👧🏻

😂😂😂 Hiç enerjim yokken iyi güldürdün he Allah da seni güldürsün bacım 🥰😍
Benim oğlan çok güçlü ama boy pos yerinde aşkım saç desen tam da inci kızımıza layık 😂👩🏻‍🦱👧🏻
Gulelim lutfen😅🥲(canimin sıkkınligindan bieaz da zaten) ..
Plasentami icerde unutmuslar..gunlerdir ugrasiyoruz..bebem sunnet oldu.. tejrar ameliyat olacagim..bi ağlarsam tutamaycaklar beni..en azından oğlumun muruvvetini göreyim 😅😅

Ya ben ilk kizim 1 yasina geldiginde depresyona girdim. Ofke krizleri vs. Terapiye basladim. Kuzum cok uslu sikintisiz bir bebekti ama ben cocuk yasta annemi kaybettigim icin anneligi kaldirmakta zorlanmisim terapistime gore. O zaman esime benim “bana ait” zamana ihtiyacim var. Anne degil, es degil, evlat degil sadece asiba oldugum zamana. Onunla anlastik cumartesi o evdeyken bir saat kizimi ona birakip disari cikacaktim. O sonra 1.5 saat oldu. Bir gun zor durumda kaldi altini degisti. Bir gun 3 saat oldu acikti ona yemek yedirdi vs. Hem onlarin iliskisi cok kuvvetlendi cunku baba bakim verdikce surece dahil oldu. Daha fazla anilari oldu vs. Sonra cumartesiler aksama kadar benim oldu. Yeniden ozgur oldum. Babasi da sadece bir gun ilgilendigi icin daha sabirli vs oldugundan kizim da ona cok duskunlesti ben o gunden sonra babaya birakma konusunda hic sorun yasamadim🤣🤣 simdi 11 yasinda hala bir sey olsun babamla yapicam der bazen bozuluyorum ama istedigimi yapabildigimi yeniden dogurana kadar hissettigim zamanlar oluyordu. Amma uzun anlattim ama babaya pasla kuzu🤣🤣🤣 bunda da babaya paslicam bir gun de biz olalim yaa. Sabrediyorum ek gidaya gecene kadar. Olmadi sut sagar birakirim biberon alirsa.
Ya hayalimi anlatıyorsun bende babasına düşkün olsun çok istiyorum. Ben babama çok düşkünüm o da babacı olsun 🤣 ama şuan bırakıp markete gitsem sanki dünyayı yıkarcasına ağlayacak ve ben yetişemeyecekmişim gibi bir his 🥲🥲

karamel Latte karamel Latte ohoo biz dün sunnet olduk😎 düşünürseniz 💐🍫+🍼 🙃(🫣 Y yulafff 😁)

Bu arada sunneti soran arkadasi kimdi?
Ne kdr erken o kdr iyi dedi dr. Hatta kilosu 3u geçseydi 2.gun bile yapardık hast.deyken dedi.
Simdilik öle dümdüz bezli yatiyor. Gaz agrisi daha cok kivrandiriyor yavrum ağlamıyor da çok ama kivraniyor gazdan hep. Onun dışında antibiyotik kremle, agri kesici damla iht oldukça dediler.min 4 saat . Fazla vermemeye çalışıyorum. 🥹🤲🙏🩵
Ben de @Sadecevlat i darladim ozelden cvp bekliyorum 🫠
Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır😂😂😂
Hayırlı olsun sünnetininiz canım Rabbim damatlığını da göstersin inşallah🥰☺️

Kızlar ocean mummy kullanan var mı ya? Omega 3 ve Multi vitamin kullanmaya başlamayı düşünüyorum, dengeli beslendiğimi düşünmüyorum gaz yapmayan şeyleri ben yemiyorum, benim yediklerim gaz yapıyor 🤣 kendimi her seferinde tost basarken ya da pide sipariş ederken yakalıyorum depolarım kaşar peynir ve kıyma dolu sadece. Bide doğum yaptığım hastanedeki çocuk dr buzdolabından domates salatalık yeme demişti o zaman anlamamıştım hala anlamadım ama yemeye de korkuyorum bunun gaz yapıcı etkisi falan mı var biliyo musunuz

Back
X