• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ahahahha bu bebem surpriz oldu bize. Ama simdiden basladim. Cok ufak oldugundan alt alma kismina baslayamadik ama siringa ile besleme, gaz cikarma, sallama, kucakta pispis hepsine hakim. Otekinde 1 yasindan sonra baslamistik bunda direk 1 gunlukken surece girdi esim sagolsun🤣odev kesin babanin. Bizimki bizim kavgalari gorunce kendi mudahale etti🤣

Benim ilk kizimda buradaki grup f ile baslayana tasinmisti. Disariya kapali grup yapmistik. Post atmak daha kolay oluyordu. Ayni sehir olarak gorustuklerimiz oldu. Hatta ayni dr dogum yapanlar hep gorustu benim hala gorustugum arkadaslar var o gruptan whatsapp uzerine gecmistik sonra bir suru kisi🤣 ilk gruptan arkadasim bebek gormeye gelecek hatta simdilerde
Bizim de doğumda sadece o kaldı yanımda çok da güzel oldu 🩷
Biz de grubu taşımıştık. Evlerine gittiklerim oldu evime gelenler oldu🫠

Acaba canı mı acıyor bez temaz edince? Yara yerinde bir sıkıntı var mı
Hepsi mümkün...iste sunnet olan birileri yazaydi..🥺 2no bez taktik oylesine sizarsa sizsin dedim. O araya yogurt tasi da konmaz..dusunup duruyorum ne koyabilirim..

Hem emdi Hem 120lik mama goturdu 2saatte. Tum gun memedeydi mama vermedim ac mi hissetti acaba dedim (mama destegini geciktirdim biraz guya azaltayim diye..)
Her seyi sorguluyorum, neden..😓

Hepsi mümkün...iste sunnet olan birileri yazaydi..🥺 2no bez taktik oylesine sizarsa sizsin dedim. O araya yogurt tasi da konmaz..dusunup duruyorum ne koyabilirim..

Hem emdi Hem 120lik mama goturdu 2saatte. Tum gun memedeydi mama vermedim ac mi hissetti acaba dedim (mama destegini geciktirdim biraz guya azaltayim diye..)
Aşkım kağıt bardağı minicik kesip koysan. En azından tahriş etmez

Off evet bugünlerimize şükür ☺️
Akşam youtube dan bebek kakası videosu izliyordum eşim geldi diyor bu ne 🤣🤣 dedim yeni hobim 😬
100. Uyanışımızı yaptık herhalde gözleri kocaman açmış gülüyor. Dedim ben gülünecek bir şey görmüyorum 🤣🤣🥶
Evet bebek kakası önemli bir detay bencede bende hep baktım ama düzgün örnek bulamadım 🤣🤣

Sjhfkhfdhjf tadına baktığı şey karamel. Yanlış anlaşılmasın :KK53:
Off evet bugünlerimize şükür ☺️
Akşam youtube dan bebek kakası videosu izliyordum eşim geldi diyor bu ne 🤣🤣 dedim yeni hobim 😬
100. Uyanışımızı yaptık herhalde gözleri kocaman açmış gülüyor. Dedim ben gülünecek bir şey görmüyorum 🤣🤣🥶

Evet bebek kakası önemli bir detay bencede bende hep baktım ama düzgün örnek bulamadım 🤣🤣

Benim kız 4ten beri kesintisiz uyumadı. Tam ben uyucam o uyandı, o uyucak gaz ıkınma açlık derken.
Bi daha uyuyan çocuk ellemicem.

Benim kız 4ten beri kesintisiz uyumadı. Tam ben uyucam o uyandı, o uyucak gaz ıkınma açlık derken.
Ya ahahahhshsshhs iyilikten maraz doğar bacım. Bırak ıkınıp sıkılıp yatsın 🤣 ana yüreğin el vermiyor ama bak evlat acımıyo anaya 🥲🥲🥲🥲🥲

Oğlum yok hiç sünnet tecrübe etmedim ama aklıma şu göğüs kalkanları geldi, onlardan koymayı deneyebilirsin belki

Kız uyuyan çocuğa nası dokunuyosunuz bu ne cesaret djdjjs bizimki mırıldanıyo ıkınıyo exorcist gibi sesler çıkarıyo eşim diyo uyanıyo galiba. diyorum şşşş dön dön göz teması kurma hdjdkd

A Abisa kız grup olsa fena olmaz he ama f ile başlayanı artık herkes kullanmıyor. İns.. da kanal grup falan yapabiliriz 🤔

Kız uyuyan çocuğa nası dokunuyosunuz bu ne cesaret djdjjs bizimki mırıldanıyo ıkınıyo exorcist gibi sesler çıkarıyo eşim diyo uyanıyo galiba. diyorum şşşş dön dön göz teması kurma hdjdkd
Yaa bu ben 😅😅😅 sanki bakınca uyanacak gibi hissediyorum dikkatimi hiç vermiyorum o dakika bebeğe 😅😅😅 odadan fln çıkıp mutfağa kaçıyorum geri uyuyo😅

Ahhh keşke hepimiz aynı şehirde olsak bebelerle güzel etkinlikler de yapardık. Götür götür kuzum. Ayyy tartılma demişken 7 kilo vermişim ben de kendimi tebrik ediyorum 12 kilo daha veririm inşallah
Ben b*kunu çıkarmışım demekki hamilelikte paso yiyerek ve 35 kilo alarak 😂😂 neyseki 22si gitti 🫠

Ben anlamam, biz tam takim haziriz😅
Çikolatamizi, biberonumuzu alır geliriz maaile 🫡🐣👨‍👩‍👦
Hala İçini dolduramadigimiz hast cikisi smokin tulumlu resmimiz de hazir.
Bi baksınlar. Nasip kısmet bu isler 😂😂
Benim oğlum da sünnetli artık hıııhhhh 😂🧿
Ay çok şükür geçti gitti bu da 🤲🏻🧿😍
Daha doktor gelmedi görüşe ama ekstra bilmem yaapmam gereken bi şey var mı rakipcann 😂😂😂

Biz küçük boy karton bardak koymuştuk

Back
X