• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ya kizlar bebeleriniz emzikleri firlatiyor mu? Delirecem bir kac sn tutup firlatiyor sonra da ariyor. Bulamayinca da kiziyor. Eli surekli suratinda bazen eliyle dusuruyor ovalarken. En son ellerini soktum battaniyenin icine. Kafasinin tepesine firlatiyor nasil beceriyorsa. Ablasi bir yandan kusuyor, bu uyuyamadigindan agliyor. Emzik verdim emzigi atiyor agliyor oteki su istiyor. Geliyor soldan soldan belki on kere soktum emzigi agzina on dakikadr

Bizimkinin de hafiften kakasi kokuyor altina yaptigini anliyorum disaridan kucagimdaysa. Ek gidaya kadar kokmaz diye hatirliyordum ama degisik bunlar. Dogdu dogali buyuk gegirmesi de alttan cikarmasi da. Oteki odalardan duyuluyor🤣 evde kim gaz cikarirsa bir havalarda otekimiz tebrik ediyoruz falan🤣

Ben de aynen oyleydim. Benimki de uyanmiyordu. 45 dakika 1 saat soyma ayaklarin altina vurma vs hepsini yaptim sert vurdugum da oldu cocuk sanki hissetmiyor gibiydi. 10 gunlukken idrar yolundan suphelendiler. Yogun bakima yatirdilar antibiotik yenidoganda sadece oyle veriliyormus. Orada doktorumuz sarilik riski gectiyse 2 saatte bir kaldirma 3 hatta 3.5 saati bulabilir kendine de cocuga da eziyet etme dedi. Sonra ben de 3 saatte bir baktim daha cabuk uyandi emdi. Ama kilo alimi vs iyiydi o onemli acliktan ve sicaktan uykusu gelmediginden emin olmak lazim. Bazen idrar yolu enf uyku ve halsizlik yaparmis belki bir tahlil verirsiniz. cok az emdiginde siringa ile sut sagip destek verdim ilk ay dakikalari takip ettim. Uyusa da onu emiyordu elimi damagina sokup emmesini sagladim siringa ile de kenardan doktum onu deneyebilirsin. Kilo alimi konusunda endiseliysen once siringa ile destekle sonra 2 saatte kaldiramiyorsan 2.5 saati bir dene istersen ya da bir sefer 3 saat dene.2 saatte kalkinca az emiyorlar bir de.

Ayyyy yicemmmmm
Ay bizimkide aynı ya kokuyor gaz yapınca da büyük biri yapıyor gibi valla bi ortamda olsak ben yaptım sanacaklar 🥹😅

Ya kizlar bebeleriniz emzikleri firlatiyor mu? Delirecem bir kac sn tutup firlatiyor sonra da ariyor. Bulamayinca da kiziyor. Eli surekli suratinda bazen eliyle dusuruyor ovalarken. En son ellerini soktum battaniyenin icine. Kafasinin tepesine firlatiyor nasil beceriyorsa
bizimkinden bahsediyorsun sandım uyuyacağı zaman genelde veriyorum ağzından çıkarıyor sonra geri istiyor sinirleniyor falan hem eliyle çıkarıyor hem kızıp geri istiyor garipler bu bebeler 😅 hatta şuan da yapıyor bence niye biliyor musun şey farkettim uykusu gelince genelde böyle agresif davranıyor 😅

Bizim bebelerimiz cok benziyor🤣 evet cok uykusu var dalamadi bir turlu ondan emzik verdim uyusun bari diye. O da emzigi firlattikca uyandi. Bir hzuursuzluk oldu. Ben de ikisi arasinda mekik dokumaktan sinir oldum. Esim ariyor simdi arama kapat cok acim bes dakikam var yemek yicem dedim🤣🤣
bizimkinden bahsediyorsun sandım uyuyacağı zaman genelde veriyorum ağzından çıkarıyor sonra geri istiyor sinirleniyor falan hem eliyle çıkarıyor hem kızıp geri istiyor garipler bu bebeler 😅 hatta şuan da yapıyor bence niye biliyor musun şey farkettim uykusu gelince genelde böyle agresif davranıyor 😅

Bizim bebelerimiz cok benziyor🤣 evet cok uykusu var dalamadi bir turlu ondan emzik verdim uyusun bari diye. O da emzigi firlattikca uyandi. Bir hzuursuzluk oldu. Ben de ikisi arasinda mekik dokumaktan sinir oldum. Esim ariyor simdi arama kapat cok acim bes dakikam var yemek yicem dedim🤣🤣
Uyudu bizimki 😅 sinirliler anam valla sinirlendirmeye gelmiyor 🥹😅

Eklentiler

• IMG_9114.webp
    IMG_9114.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_9115.webp
    IMG_9115.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 55
Kız uyuyan çocuğa nası dokunuyosunuz bu ne cesaret djdjjs bizimki mırıldanıyo ıkınıyo exorcist gibi sesler çıkarıyo eşim diyo uyanıyo galiba. diyorum şşşş dön dön göz teması kurma hdjdkd
Ağzına biberon soktum yeni sağmıştım sütü. Taze içsin dedim. Ne bileyim Allah kahretsin kendi kendimi yaktım 😅

Ya kizlar bebeleriniz emzikleri firlatiyor mu? Delirecem bir kac sn tutup firlatiyor sonra da ariyor. Bulamayinca da kiziyor. Eli surekli suratinda bazen eliyle dusuruyor ovalarken. En son ellerini soktum battaniyenin icine. Kafasinin tepesine firlatiyor nasil beceriyorsa. Ablasi bir yandan kusuyor, bu uyuyamadigindan agliyor. Emzik verdim emzigi atiyor agliyor oteki su istiyor. Geliyor soldan soldan belki on kere soktum emzigi agzina on dakikadr
Evet aşkım benimkide öyle. Diliyle fırlattı eliyle fırlattı sonra yırtınıyo niye gitti diye. Bağlıcam en son suratına arkadan cinnet geçirip 🤣

Ay şu instada ‘yok bebemi akşam 8 de yatıyorum sabah 9 da uyanıyor. Aralarda rüya beslemesi yapıyorum. Onlarda da hiç uyanmıyor.’ Videolarını gördükçe deliriyorum ya. altında da benimkide öyle benimkide öyle yorumları hele🙄 hiç mi gazı yok bu bebelerin. Hiç biri mi kendini yumruklamıyor uyurken? Bi benimki mi deli ya🤪 valla moraller bozuka

Ay şu instada ‘yok bebemi akşam 8 de yatıyorum sabah 9 da uyanıyor. Aralarda rüya beslemesi yapıyorum. Onlarda da hiç uyanmıyor.’ Videolarını gördükçe deliriyorum ya. altında da benimkide öyle benimkide öyle yorumları hele🙄 hiç mi gazı yok bu bebelerin. Hiç biri mi kendini yumruklamıyor uyurken? Bi benimki mi deli ya🤪 valla moraller bozuka
Bide şey çıkmış bebeğimin ay ay gelişimi kilo boy işte söyle yapıyor böyle yapıyor vs yazanlar var oda bana çok garip geliyor yaaa bilmiyorum belki de ben sıkıntılıyım 😅😅😅

Uyudu bizimki 😅 sinirliler anam valla sinirlendirmeye gelmiyor 🥹😅
Bir kiziyor sinirlenince. Az buyusun gostericem kim daha sinirli ben ona😍🤣 benimki de az uyudu kalkti
Evet aşkım benimkide öyle. Diliyle fırlattı eliyle fırlattı sonra yırtınıyo niye gitti diye. Bağlıcam en son suratına arkadan cinnet geçirip 🤣
İyi bari normal o zaman. Benimki beceremedi mi diyordum. Eli emzigin yaninda stresten ayrilamadim atacaksan at uyanmadan sokusturayim diye ahhaah

Eklentiler

• IMG_4252.webp
    IMG_4252.webp
    11 KB · Görüntüleme: 49
Bir kiziyor sinirlenince. Az buyusun gostericem kim daha sinirli ben ona😍🤣 benimki de az uyudu kalkti

İyi bari normal o zaman. Benimki beceremedi mi diyordum. Eli emzigin yaninda stresten ayrilamadim atacaksan at uyanmadan sokusturayim diye ahhaah
Oyy ellere hele hele 🧿🌸

Back
X