Bizimkinin de hafiften kakasi kokuyor altina yaptigini anliyorum disaridan kucagimdaysa. Ek gidaya kadar kokmaz diye hatirliyordum ama degisik bunlar. Dogdu dogali buyuk gegirmesi de alttan cikarmasi da. Oteki odalardan duyuluyor

evde kim gaz cikarirsa bir havalarda otekimiz tebrik ediyoruz falan
Ben de aynen oyleydim. Benimki de uyanmiyordu. 45 dakika 1 saat soyma ayaklarin altina vurma vs hepsini yaptim sert vurdugum da oldu cocuk sanki hissetmiyor gibiydi. 10 gunlukken idrar yolundan suphelendiler. Yogun bakima yatirdilar antibiotik yenidoganda sadece oyle veriliyormus. Orada doktorumuz sarilik riski gectiyse 2 saatte bir kaldirma 3 hatta 3.5 saati bulabilir kendine de cocuga da eziyet etme dedi. Sonra ben de 3 saatte bir baktim daha cabuk uyandi emdi. Ama kilo alimi vs iyiydi o onemli acliktan ve sicaktan uykusu gelmediginden emin olmak lazim. Bazen idrar yolu enf uyku ve halsizlik yaparmis belki bir tahlil verirsiniz. cok az emdiginde siringa ile sut sagip destek verdim ilk ay dakikalari takip ettim. Uyusa da onu emiyordu elimi damagina sokup emmesini sagladim siringa ile de kenardan doktum onu deneyebilirsin. Kilo alimi konusunda endiseliysen once siringa ile destekle sonra 2 saatte kaldiramiyorsan 2.5 saati bir dene istersen ya da bir sefer 3 saat dene.2 saatte kalkinca az emiyorlar bir de.
Ayyyy yicemmmmm