• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Benim babam yesil kardeslerim mavi ama esim tarafinda renkli olmadigindan coook
Dusuk ihtimal renk olayi. Benimki de dedesine cekse keske

Cozum soguk kahve🤣🤣 ben hep soguk
Kahve soguk cay aliyorum moraller bozulmasin🤣
Benim anne tarafım ful mavi yeşil, ben hazelnut gibi 😆 kahve ela arası. Kocam simsiyah olunca ümidim yok pek.. ama hala farklı gözleri bulanıklığı bence 1 seneyi buluyor tam gözü oturması

Ay bana diyorlarkş bebeği alabilir miyiz ? Diyorum çay içerken kahve içerken bana böyle sorular sormayın alın uyutun altını değişin 😆😆 ben mola verim nolur

Benimki gece 10.30 da uyudu 4 saat, sonra 2 saat uyudu uykularını. 11 den 14.30 a kadar doğru bir uyku yok 14.30 da 2 saat uyudu. Şimdi ayakta 😆😆
Valla 20 dk uyudu 2 3 kere başka uyku yok çııldıııraaazaaaaammmm. Memelerim sündü, kollarım tutuldu, babası perte çıktı yok Allah çocukta uyku esamesi okunmuyor

Benim anne tarafım ful mavi yeşil, ben hazelnut gibi 😆 kahve ela arası. Kocam simsiyah olunca ümidim yok pek.. ama hala farklı gözleri bulanıklığı bence 1 seneyi buluyor tam gözü oturması

Ay bana diyorlarkş bebeği alabilir miyiz ? Diyorum çay içerken kahve içerken bana böyle sorular sormayın alın uyutun altını değişin 😆😆 ben mola verim nolur
Evse benden bebeyi isteyecek tek yaşam formu 2 kedi 😂😂

Valla 20 dk uyudu 2 3 kere başka uyku yok çııldıııraaazaaaaammmm. Memelerim sündü, kollarım tutuldu, babası perte çıktı yok Allah çocukta uyku esamesi okunmuyor
Ay ben bilmiyorum hiç kakasını yaptı mı benimki kaka yapınca daha rahat uyuyor 😆

Kızlar parmakları çok lezzetli sanırım iştahlı iştahlı emiyor 😅😍😅
Ayy benim incimde aynı 🥰
IMG_6495.webp

Eklentiler

• IMG_20250918_184136.webp
    IMG_20250918_184136.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 99
bu bilgiyi ilk kizimda bilseydim keskeeee. Baska bir seye bakarken tesaduf okudum kizlar. Emzik tutmayan bebeker oguruyorsa emzik istemediginden ya da hosuna gitmediginden degilmis. Buyuk kizim hep ogurup kusuyordu bir cok cesit denedim ama demek hepsi buyuk geliyordu
Bunu akıl edip küçüğünğde aldım aynı tepki😏

Back
X