• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kızlar bu arada, gittiğim 2 çocuk doktoru da rota ve menenjit aşısını devlet yapmıyor siz eczaneden alıp yaptırın dediler. Bugün 28. Gündeyiz, bu aşıları yaptıran var mı, tam ne zaman yaptırılabilir?

Bi de ikisi aynı zamanda mı yaptırılıyor ?
İkisini aynı anda yaptırma menenjit ağır gelebiliyo zaten tek başına da. Bence tavsiyem 2. Ayda rota yaptır 3. Ay da menenjit ha birde menenjit grupları var ama a ve b grup hangisinden başlatılıyor onu bende çözemedim şu çocuklu hayatta tek karıştırdığım konu bu.

Benim bebenin huyu suyu yine değişti 2 gündür ne gece ne gündüz düzgün uyku yok uykuda bile ağlayıp uyanıyor stresten sigaraya sardım içmekte istemiyorum kendimi kötü hissediyorum 😢
Aşkım sigaraya sarsan da eminim 1 2 fırt çekip söndürmek zorunda kalıyorsundur şahsen uyumadığında huysuz oluyolsr sürekli bi ağlama isteği ben tan içemiyorum bile sigaramı

Ben açılışı yaptım hem de doktora gidemeden 😂🫣
Ama isteksizlik değil de kuruluk oluyor bi de acaba acıyacak mı kanama vs olacak mı endişesi 😬 ama olmadı arkadaşım demişti epey kan gelmiş içinde biriken son kanlar gelmiş sanırım 😬benim de 9aydır nanaydı bu işler 😂
Oooo reis harikasın 😆😆😆😆😆 millilere ödüllerini verelim arkadaşlar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Aşkım sigaraya sarsan da eminim 1 2 fırt çekip söndürmek zorunda kalıyorsundur şahsen uyumadığında huysuz oluyolsr sürekli bi ağlama isteği ben tan içemiyorum bile sigaramı
Ben 2 aydır içmiyordum zaten bi bagimliligim yoktu hamilelikte de aynı şekil . Ama işler değişti valla sürekli ev ortamı bebek böyle çok zararlı bisey ama nefes aldırabilecek bisey gibi geliyor şuan bana 🤦‍♀️

Ben 2 aydır içmiyordum zaten bi bagimliligim yoktu hamilelikte de aynı şekil . Ama işler değişti valla sürekli ev ortamı bebek böyle çok zararlı bisey ama nefes aldırabilecek bisey gibi geliyor şuan bana 🤦‍♀️
Ayyy keşke komple bırakabilsen şuan kendimden cok sana üzüldüm

Benim kız memeyi tutmuyo biliyosunuz. Sağım yapmak uzun sürüyo tekli elektrikli var bende. Güzel boşaltıyor göğsü. Ama çok zamanımı alıyor günde 7-8sağım yapıyorum 20-30dk sürüyor sağım başı 2 göğüs.
Ben de giyilebilir mochi sipariş ettim ama çekiş gücü düşükse süt azalır hatta gider. Giyilebilir pompaların gücü nasıl sizce? İş yaparken veya çalışmaya başlayınca sağarım diye aldım ama gereksiz mi ne düşünüyosunuz
Aşkım bende mochi var ben memnunum elektrikliler nasıl bilmiyorum ama başka cihaz kullanmadım. Ben meme tam boşalmadıysa ya da tek meme emzirdiysem kullanıyorum. takıyorum onu mememe ortalığı topluyorum bulaşık falan yıkıyorum

Oooo reis harikasın 😆😆😆😆😆 millilere ödüllerini verelim arkadaşlar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Çıldırıyom shshshshhsjsjs bana vur emri geldi adam nöbetten eve gelemiyo 🤣🤣 gebeliğin son dönemlerinde aldığım su bazlı kayganlaştırıcı vardı açılışı onla yapmak lazım hormonlar nanay sıkıntıya düşmeyelim 🤣🤣🤣

Ben kullanıyorum, gayet memnunum. Hem kullanımı kolay hem de güzel boşaltıyo göğüsleri. Ama almadan önce böyle bi şeye ihtiyacın olacak mı olmayacak mı görmeni öneririm. Alıp da elinde kalmasın, bi kenara not et ihtiyaç olunca alırsın.
Bu ikinci hamileligim, ilkinde avent elektrikli pompa kullandim, o da iyiydi ama elle tutmak surekli daraltti, simdi kismetse ikinci icin alicm o yuzden sordum, emzirirken mastit de oluyo tek gogsumde sık sık, onu acmak icin de kullaniyorum meme redlerinde de kullaniyorm o yuzden arastirim demistim, genelde memnun herkes sanirim 👍🏻

Kızlar, son zamanda sağıma başladım.her emzirmeden sonra sağmaya çalışıyorum , ki artsın.Sağdığım sütü biberon ile bebeğime veriyorum.
Ama son bir iki gündür , emzirmek için alıyorum , mememi kavrıyor, biraz çekiyor hızlıca sonra yavaşlıyor oyalanıyor göğüslerimde. Dili böyle hafif hafif oynuyor, dürtüyorum hızlanmıyor. Önceden dürtünce yine aktif emerdi az da olsa. Biliyorum aç. Bende içim rahat etmiyor o öyle yapınca, sağdığım varsa dolaba atamadan direkt ona veriyorum emmesi doyması için. Göğsümde yavaş yavaş hareket ederken biberonu görünce canlanıyor. Sizce meme reddi başlangıcı gibi bi şey mi bu? Biberondan mı oldu? Emzirmeyi teklif edince alıyor ağzında tutuyor daha çok :/

İkisini aynı anda yaptırma menenjit ağır gelebiliyo zaten tek başına da. Bence tavsiyem 2. Ayda rota yaptır 3. Ay da menenjit ha birde menenjit grupları var ama a ve b grup hangisinden başlatılıyor onu bende çözemedim şu çocuklu hayatta tek karıştırdığım konu bu.
Doktor aynı anda yapmayın gibi bi şey söylemişti dediğin gibi. Tamamdır öyle yapalım mantıklı olur sağ olasın 🌸🌸

Benim kız memeyi tutmuyo biliyosunuz. Sağım yapmak uzun sürüyo tekli elektrikli var bende. Güzel boşaltıyor göğsü. Ama çok zamanımı alıyor günde 7-8sağım yapıyorum 20-30dk sürüyor sağım başı 2 göğüs.
Ben de giyilebilir mochi sipariş ettim ama çekiş gücü düşükse süt azalır hatta gider. Giyilebilir pompaların gücü nasıl sizce? İş yaparken veya çalışmaya başlayınca sağarım diye aldım ama gereksiz mi ne düşünüyosunuz
Bende oğlumdan kalma ameda lactaline var çiftli, çok güçlü sağıyor. Ama emzirme sonrası sağım için pratik olsun diye mochi tekli aldım bence ondan çok az değil. Benzer cc lerde sağım yapabiliyorum

Ay valla keşke hiç başlayıp içmesem ama boguldum daha sanki beni bogazliuorlar 🥹😅 oğlum şuan kapıda oynuyor okadar özeniyorum ki şimdi ona rahat ve özgür 🥹😅
Onun için baya bi eskilere gitmek lazım ama malesef doğanın kanunu bu gidemiyoruz kalan sahalar bizimdir deyip kaldığımız yerden hayata devam😄

Çıldırıyom shshshshhsjsjs bana vur emri geldi adam nöbetten eve gelemiyo 🤣🤣 gebeliğin son dönemlerinde aldığım su bazlı kayganlaştırıcı vardı açılışı onla yapmak lazım hormonlar nanay sıkıntıya düşmeyelim 🤣🤣🤣
Tek cocuklusu böyle arkadaşlar ben gebeliğin son günü bırakmışım farkında olmadan 😆 gerçi kocama kuruluyorum ben ondan böyleyim neyse yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum bol kayganlı fikfikleriniz olsun😆😆😆😆😆😆😆

Back
X