• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Rota 2. Ayda dediğin yani 60. Gün dolduktan sonra mı dolmadan mı? Rota için geç mi kaldım kız yoksa
2. Ay içinde yapılıyor dolmayacak. Aşı takvimi değişmediyse özeller için olan da eğer 2020 doğumlu oğlumda kalça ultrasonundan kısa bir zaman sonra yapılmıştı. Bu arada şey damla formunda o bebeğe oral veriliyor onu da belirteyim

Abi ben hiç böyle bir şey yapmıyorum 😆 bence süt birada yapısal diye düşünüyorum
Yapısına s....m yani ilk oplanda dolu dolu emzirdim onda da dinlenemiyodum uyuyamıyodum ama 26 ay emdi güzel geldi yani sütüm. Bunda o ivmeyi yakalayamadık daha. Eşim de der kör olmayasıca ya gene aklıma geldi sinir oldum yarabbim yaştanmış 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kızz hemen teslim olmayın azcık naz niyaz. 1 yıl beklemişler 10dk daha beklesinler 😂 yüz görümlüğü istemeyi unutmayın tatlı tatlı şöyle nazlanarak :KK53: Hadi bakim gazanız mübarek ola :KK15:
Hahahhahahah ben olmadım merak etme bakayım bugün 44. Günüm bide doğumdan önceki son hafta cok yoğun çalıştı 10 günde ordan de 54 gün. 🤦🏻‍♀😅😅😅
Yüz görümlüğü mantıklı fikir jdjdjdjjd ben bide korunma yöntemi seçemedim salak yapıyorum

Yapısına s....m yani ilk oplanda dolu dolu emzirdim onda da dinlenemiyodum uyuyamıyodum ama 26 ay emdi güzel geldi yani sütüm. Bunda o ivmeyi yakalayamadık daha. Eşim de der kör olmayasıca ya gene aklıma geldi sinir oldum yarabbim yaştanmış 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Eşime olan sevgim 🤣🤣 Ahaha ayyy valla ben emzireyim 1 yaşına kadar sonra zayıflamamış olursam gidip mide ameliyatı olucam zaten kilolu hamile kaldım çocuğu bekledim her şey için daha da kilolu devam etmek istemiyorum hayatımaaa 🤣🤣

Kızz hemen teslim olmayın azcık naz niyaz. 1 yıl beklemişler 10dk daha beklesinler 😂 yüz görümlüğü istemeyi unutmayın tatlı tatlı şöyle nazlanarak :KK53: Hadi bakim gazanız mübarek ola :KK15:
Abi ben hiç istemedim yüz görümlük felan ya 🤣 neyse Apple Watch aldı ona sayayım bari 🤣🤣🤣🤣

Yüz görümlüğü isticek yüz mü kaldı aşkım sjjsjsjss kafada kelebek toka geziyom evde o benden istese yeri var sjsjjsjsjsjs

Eşime olan sevgim 🤣🤣 Ahaha ayyy valla ben emzireyim 1 yaşına kadar sonra zayıflamamış olursam gidip mide ameliyatı olucam zaten kilolu hamile kaldım çocuğu bekledim her şey için daha da kilolu devam etmek istemiyorum hayatımaaa 🤣🤣
Bidaha çocuk düşünüyo musun düşünüyorsan bi 9 10 ay bekletiyolar ameliyattan sonra haberin olsun. Ay 1 yaşına gelsek zaten ananas sirkesi miydi neydi o tüm ödem atıcı her şeyi alıcam eve bende

Benim dr ağzıma sçtı neden eski kilona dönmedin diye. Süt olsun diye yiyom dedim yiyerek %10 etkilersin anca. Yemekle olsaydı o iş afrikadakilerin sütü olmazdı dedi 🤣🤣🤣🤣
nE ?
Tahin helvaları bulgur pilavları boşa mı yani?
Ya vallahi sadece su içerek süt çıkmıyo. Ayrıca eski kiloya 2 ayda mı iniliyomuş normal şartlar altında

nE ?
Tahin helvaları bulgur pilavları boşa mı yani?
Ya vallahi sadece su içerek süt çıkmıyo. Ayrıca eski kiloya 2 ayda mı iniliyomuş normal şartlar altında
Vallahi öyle sadece su içmeyle süt çıkmıyor evet çünkü 5 yaş bebemle 3 öğün karnımı doyurduğuma şükrediyordum ama süt az baktık mamaya yoğunluk artıyor 2 3 gündür yulaf yemeye başladım tekrardan kuru meyvelerle ha süt gelse de doyurucu değil çocuk hemen aranıyo

Back
X