• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Çok sağol asibaaa 🤲🏻 işte bizimki de iştahsızdı ni de hırıltı vardı ama bu kadar ilerleyince acile de gittik yok anlamadılar burnunu temizleyin dediler gönderdiler. Allah'tan ciğerlere inmemiş o zaman daha zor olurdu işimiz dedi bu doktor 🤲🏻 takip et iştahsızlık ne kadar devam edecek hapşırma tıksırma ona göre önlemini alırsın canım

Limoon 🍋 çok sağol 🥹🤲🏻 ah ah okula giden çocuğun varsa işin zor dediğin gibi okuldan taşıyor hep 😞 bizim de 2ay olmamıza ramak kalmıştı ama rabbim dermansız dert vermesin 🤲🏻❣️
İlacı var havası var pipiye Krem sürmek gerekiyor çektirmek gerekiyor mamayı desen çok zor içiyor ağzında biriktiriyor ve ben korkuyorum tek başıma yapmaktan daha doğrusu yapamamaktan. Kendimi yetersiz güçsüz hissediyorum :KK14:
Halledeceksin hiç merak etme💕 bu cüceler sandığımızdan daha güçlü oluyorlar, hemencik atlatacaktır inşallah🫶🏼

Arada yüzümüzün güldüğü hafta yok mu 🤣
Valla ben de cok sasirdim
Tek taraf benim de azalıyor onu emziriyorum diğerine geçersem az olan tarafa o sıra mochi takıyorum
Bir taraf yumus yumus oteki tas gibi🤷🏻‍♀️ tas gibi olani iyice sagiyorum tek gogus emiyor benimki artsin diye bu sira az geleni cok veriyorum ama oteki taraf azalir diye de korkuyorum
Çok sağol asibaaa 🤲🏻 işte bizimki de iştahsızdı ni de hırıltı vardı ama bu kadar ilerleyince acile de gittik yok anlamadılar burnunu temizleyin dediler gönderdiler. Allah'tan ciğerlere inmemiş o zaman daha zor olurdu işimiz dedi bu doktor 🤲🏻 takip et iştahsızlık ne kadar devam edecek hapşırma tıksırma ona göre önlemini alırsın canım

Limoon 🍋 çok sağol 🥹🤲🏻 ah ah okula giden çocuğun varsa işin zor dediğin gibi okuldan taşıyor hep 😞 bizim de 2ay olmamıza ramak kalmıştı ama rabbim dermansız dert vermesin 🤲🏻❣️
İlacı var havası var pipiye Krem sürmek gerekiyor çektirmek gerekiyor mamayı desen çok zor içiyor ağzında biriktiriyor ve ben korkuyorum tek başıma yapmaktan daha doğrusu yapamamaktan. Kendimi yetersiz güçsüz hissediyorum :KK14:
Oyyy umarim cok cabuk atlatirsiniz. Ben de takip ediyorum burnu surekli tikaniyor acarken de cok agliyor tek yapamiyorum. Cigerlere inmesi cok zor oluyor cidden. Simdilik yogun degil ama sık sık memeyi dayiyorum agzina. Millet hasta cocugu gonderiyor okula deliriyorum. Benim kizim alerjik astimdi oteki cocuklarin grip olmasi bize 2 hafta gece sifir uykuya neden olurdu. Cocugum her nefesinde oksurmekten asla uyuyamazdi. Onlar 2-3 gunde toparlarken biz haftalarca devamsiz kalirdik cok dertliyim o konuda

2 gündür gittiğim doktorlar anlamadı ama bugün başka çocuk kliniğe götürdüm hapşırma öksürük vardı bebeemde %90 covid dedi 🥺 zaten eşim de 15gğn önce coviddi. Antibiyotik verdi nebülazatör almıştık zaten dün onunla da açmaya çalışıyoruz tıkanıklığı mama yememesi iştahsızlık yapıyormuş ondanmış 🥹 inşallah geçecek bu günler de zaten sünnetli onun ilaçları kremleri vardı şimdi üzerine tekrar ilaç eklendi 😞
Canım çok çok geçmiş olsun çok üst üste gelmiş ya 🧿

2 gündür gittiğim doktorlar anlamadı ama bugün başka çocuk kliniğe götürdüm hapşırma öksürük vardı bebeemde %90 covid dedi 🥺 zaten eşim de 15gğn önce coviddi. Antibiyotik verdi nebülazatör almıştık zaten dün onunla da açmaya çalışıyoruz tıkanıklığı mama yememesi iştahsızlık yapıyormuş ondanmış 🥹 inşallah geçecek bu günler de zaten sünnetli onun ilaçları kremleri vardı şimdi üzerine tekrar ilaç eklendi 😞
Allah şifa versin yağız kuşa bebişlerin hasta olmasına dayanamıyorum 🥹

Geçmiş olsun şifa diliyorum burnunu bol bol temizle ememez halsiz kalmasın kuzucuk

Jokerrr zeytinyağı damlatsana kuzum biraz mama veriyorsan mamaya yoksa sütünü sağ onun içine damlat.
Aslında kakasını zor yapıyor ama günde 2 kere yapıyor. Yeşil ve cıvık oluyor bir tanesi diğeri hardal rengi valla çözemedim. Geçmiş olsun miniğimize ya 🥲 bizimkide hapşırıyor hırıltılı nefes alıyor ama doktor nezle bu çocuk dedi. İlaç vs vermedi geçmesini bekliyoruz. Gazla hastalık bi arada olunca uyuyamıyor sanırım. Abartmıyorum kucaktan indikten sonra maksimum 10 dk içinde uyanıyor. Hiç böyle değildi 3 gün önceye kadar😭

Evet artmış vakalar ve bebeklerde de sık görülüyormuş. Allah'tan ateşimiz hiç yok inşallah olmaz da 🤲🏻
Öyle mi dersin canım bağışıklığı mı güçlenir ben hiç anlamam zaten kafa gidik benim şu an 🤦🏻‍♀️ Allah razı olsun hiç bi bebe hasta olmasın çokça amiin 🥹🤲🏻
Twitter da görüyorum haberlere pek yansımıyor da öyleymiş vakalar artmış her zaman ki gibi gizleme derdindeler. Sen içini ferah tut ❤️🙏

Benim ilk 2 bebem zor oldu evlendikten sonra kontrole gittigimde bana bı dr senin beben olmaz tedaviyle ancak demişti neyse ilk 2 bebe zorladı hatta ilk çocuğumu tüp bebek için yol izlemek amacıyla doktora gittigimiz gün öğrendik 10 haftalık hamile olduğumu ben normal yine adet olmuyorum diyodum😅 neyse 2 bebeden sonra eşimle asker arkadaşı olduk öyle düşün 😅zaten kolay kolay olmuyo benim çocuğum diye de düşündüm hele aramızda o iş olmuyor ayda yılda bir olanlada bebe olmaz zaten kafasindaydim ama son iki bebe hep altın vuruş oldu o aylarda tek sefer oldu ondada tuttu🤣 ben sırf bu yüzden baglattim pcos olduğum için erken geç yumurtladigim zamanı çözemiyorum 🤣
Bende pcosa güveniyordum üstat olarak senden dersimi aldım şuan 🤣🤣🤣🤣

Kızlar 2 aylık bebeğim kilo 4200 boy 58cm anne sütü ile beraber mama da veriyordum günde 1 2 defa ama bu ay sadece 400-500 kadar almış bana az geldi Hipp kullanıyorduk sanırım kilosuna etki etmedi Aptamil düşünüyorum emzirme sonrası vericem bakalım inşallah etki eder

Yatak odasının kapısının hafifçe aralıyorum bakmak için sıçrıyor yani bu nasıl bir şey anlamadım. Ama olsun yaaa ben 39 yaşımdayım ilk ve tek bebeğim benim. Her şeyine razıyım. (Şu anda aşırı bir hassaslık geldi çünküsü uyuyor 🤣)
İlk doğduklarında duymuyolardı ya artık duymaya başladılar tepki verebiliyolar. Oyy her şeyine razıyım dedin ya bebişin ne kadar şanlı sen gibi bi annesi olduğu için 😍🧿
Hahahhaha uyuyorsa özleme garanti zaten 🤪

Bir de büyükler okula başladı bizim
Anlatmaya çalışıyorum oğlum ellerini sık sık yıka
Yüzünden elinden öpmeyelim onlar hasta olursa hastaneye yatması gerekebilir diye, Allah korusun evlatlarımızı
Benimki bu sene anaokuluna başlayacaktı ama vazgeçtim zaten seneye 1. Sınıf görünecek ama ay kaybı da olduğu için seneye de dilekçe verip anaokuluna gönderecektim yine bu sene okul fikrini iptal ettim ilk 1 yaş önemli çünkü ateş düşürücü dışında pek ilaç veremiyolar

Ay yulafçımm geçmiş olsunnnn

Hayıııır sen çok güçlüsün böyle söylemeee. Annelik böyle bir şey şimdi güçsüz hissettiğin halin çocuk olmadığı zamanlardaki en güçlü halimizden bile daha güçlü bence

Kızlar 2 aylık bebeğim kilo 4200 boy 58cm anne sütü ile beraber mama da veriyordum günde 1 2 defa ama bu ay sadece 400-500 kadar almış bana az geldi Hipp kullanıyorduk sanırım kilosuna etki etmedi Aptamil düşünüyorum emzirme sonrası vericem bakalım inşallah etki eder
Canım aptamil reflü maması bizimkine güzel kilo aldırdı, reflü olduğu için de kusmadı hiç. Öneririm aptamile geçecekseniz.

Ne sıklıkla besliyorsun kuzum , bi de ne kadar süt mama içiyor

Ne sıklıkla besliyorsun kuzum , bi de ne kadar süt mama içiyor
Beslenme konusunda her istediğinde veriyorum emzirirken artı olarak diğer göğüsten sağıp onu da veriyordum oda 60ml sagiyordum emzirmeden sonra veriyordum beslenme konusunda bir sorun yok mama olarak ta günde 2 defa fln 60ml veriyordum hipp ama pek etki etmemiş

Aslında kakasını zor yapıyor ama günde 2 kere yapıyor. Yeşil ve cıvık oluyor bir tanesi diğeri hardal rengi valla çözemedim. Geçmiş olsun miniğimize ya 🥲 bizimkide hapşırıyor hırıltılı nefes alıyor ama doktor nezle bu çocuk dedi. İlaç vs vermedi geçmesini bekliyoruz. Gazla hastalık bi arada olunca uyuyamıyor sanırım. Abartmıyorum kucaktan indikten sonra maksimum 10 dk içinde uyanıyor. Hiç böyle değildi 3 gün önceye kadar😭
Evet evet gaz ve hastalık birleşince de fena combo oluyor 😬 zeytinyağı kabızlığa bağlı gaz ise ona yardımcı oluyor. Hergğn 1 öğün manasına damlatıyorız biz. Bizim de şu an öyle yatırıyoruz uyanıyor göğsümün üstünde deve kuşu gibi gömdü kafayı öyle yatıyor hep 😬 seninki de düzelir bi kaç güne bunlar bi garip bebe ya 😂

Back
X