- 12 Mart 2019
- 16.823
- 36.117
- 598
Vardı bişey dün akşam ya benim cocum böyle değildi yoksaYalnız değilsin akşamüstü bir iki saat kestiren çocuğum sabahtan akşama kadar uyumadı. Odaya yatmaya giricem korkuyorum hata kaza uyanacak diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardı bişey dün akşam ya benim cocum böyle değildi yoksaYalnız değilsin akşamüstü bir iki saat kestiren çocuğum sabahtan akşama kadar uyumadı. Odaya yatmaya giricem korkuyorum hata kaza uyanacak diye
Hahaha gercekten öyleAgu yu öğrenmiş nasıl girsin gözlerine uyku![]()
Vardı bişey dün akşam ya benim cocum böyle değildi yoksa![]()
Benim ilk 2 bebem zor oldu evlendikten sonra kontrole gittigimde bana bı dr senin beben olmaz tedaviyle ancak demişti neyse ilk 2 bebe zorladı hatta ilk çocuğumu tüp bebek için yol izlemek amacıyla doktora gittigimiz gün öğrendik 10 haftalık hamile olduğumu ben normal yine adet olmuyorum diyodumAma böyle deme amaaşkım sana da helal olsun ben 3 senede zor hamile kaldım
![]()
Denedim alıyordu artık almıyor. Kelebek uca da uyandı. Bi gün biberon vermiyim dedim aç kaldı yine emmedi. İnat kızMeme ucundan mı acaba canım. Ben silikon uç kullanıyorum ilk günden beri ama mama ağırlıklı besleniyor. Ama meme zamanı da uçsuz alamıyor. İstersen dene bi.
O egimi biz 1haftalikken yapalim dedik de olanlar olduBenim ilk kizim aynisiydi. Emip sanki hepsini bosaltiyordu. Oyle bir kusuyordu ki. Memede guzel emiyordu, sutum de iyiydi. Reflusu varmis. Emdikten sonra 15 dakika dik tutup bas kismi yuksekte yatirmak lazim. Yatagin altina egim yapyapmistim
Yulafcim o silikonu nasil kullaniyorsun ya? Videoları da izledim.. lansinoh 24mm almisim cahil cahil hamileyken. bana da bebenin agzina da buyuk geldi :/Meme ucundan mı acaba canım. Ben silikon uç kullanıyorum ilk günden beri ama mama ağırlıklı besleniyor. Ama meme zamanı da uçsuz alamıyor. İstersen dene bi.
Benimki de yapiyor gaz cikarirken ikinirken saga sola C seklini ala ala gecen baktim kafasini dayamis file kismina. Anne yaninin yan kismini kapattim ben benimki hafif saga sola meylediyor baya ufakken bile ben de cok sasirdim. Ama egimden mi baska bir seyden mi o besikte cok daha rahat onu farkettim. İkinirken asagi kayiyor bazen ama asiri degil su an ellemiyorum. Ama duz oldugunda da besigin kenarlarina degdigini gordum egimden olmayabilirO egimi biz 1haftalikken yapalim dedik de olanlar oldusiltenin altindan verdik egimi hafifce. Kundak istememeye baslamisti, tirtil gibi kivrila kivrilan hem yan donmus biraz, hemde yön 90derece
besigin de tek tarafi acik..
hani bunlar 3aylikken donecekti..
Dedim annnemm kundak da yok egim de yok bundan sonra
Yulafcim o silikonu nasil kullaniyorsun ya? Videoları da izledim.. lansinoh 24mm almisim cahil cahil hamileyken. bana da bebenin agzina da buyuk geldi :/
Aa evet kesinChatgpt ye gore 8. Hafta atagi var kuzu. 2 tur yaklasim varmis ataklarda. Senin 8. Hafta atagi olabilir
Limon kuzum, bugün sonuçlar için gittik. Hiçbir sıkıntı çıkmadı değerlerinde , anne sütü sarılığıymış bizimkisi. Sorun yaratmaz dedi doktor, 15 gün sonrası için çağırdı bizi. İçim biraz rahatladı :)Ay evet evetöyle dedi bana da, hiç bir sebep olmayıp anne sütü sarılığı da olabilir ki ben öyle olduğunu düşünüyorum dedi. 2.ayda 7 ve üzeri çıkarsa o zaman bakacağım kan değrrlerine şimdi çok küçük kan almak istemiyorum dedi. İnşallah temiz çıksın sizin sonuçlarınız yarın yaz mutlaka
![]()
Ayyy çok mutlu oldum canım zeytinLimon kuzum, bugün sonuçlar için gittik. Hiçbir sıkıntı çıkmadı değerlerinde , anne sütü sarılığıymış bizimkisi. Sorun yaratmaz dedi doktor, 15 gün sonrası için çağırdı bizi. İçim biraz rahatladı :)
Emin ol sizin durumda öylediriçini ferah tut
Güneş tutulması vardıVardı bişey dün akşam ya benim cocum böyle değildi yoksa![]()
Bence 8.hafta atak geldiBu kız bugün uyumadı
Sürekli agu agu bi heyecan bi telaş agulıcam diye uykuya dalamıyor dalsa hemen gözünü açıyor![]()
Jokerrr zeytinyağı damlatsana kuzum biraz mama veriyorsan mamaya yoksa sütünü sağ onun içine damlat.Kızlar ya gaz konusunda felaket durumdayız. Ne mama ne damla işe yaramıyor. Allahtan çok ağlak değil bebeğim ama bütün gün sadece ıkınıyor. Ikınmaktan uyuyamıyor bu sefer uykusuzluktan huzursuzlanıyor sürekli mızmız halien pik dönemiymiş şuan ama ne ona kıyabiliyorum ne de uykusuzluktan verimli olabiliyorum. Bi bizimki mi böyle ya kolik bebekler bile bi noktada uyuyorlar 2 gecedir 1 saat uyuyor maksimum sürekli bi pışpış ve sallayarak uykuya döndürmem gerekiyor yoksa uyanıyor
bizden ileriki haftalarda bu şekilde olupta düzelen var mı?
Kolik bebekler bile bi noktada uyumuyo aşkım benim büyükbaş öyleydi sinirden ıslak mendil paketlerini ısırdığımı bilirim. Bir çocuk 24 saatin 5 saati bile uyumaz uyumadığı için daha çok çıldırırdı ne gaz damlaları ne probiyotikler fayda etmedi. Gaz yapan hiçbişeyi yemedim kahveyi bile çıkardım. Süt ürünü hiçbişey yemedim. Kavun dondurma vs bunlar da gaz yapıyor. Süreç sancılı süreç. Kakasını da gazdan dolayı zorlanarak yapıyorsa mamasını birkaç damla has zeytinyağı koy kakayı sık yaparsa gazı hafiflerKızlar ya gaz konusunda felaket durumdayız. Ne mama ne damla işe yaramıyor. Allahtan çok ağlak değil bebeğim ama bütün gün sadece ıkınıyor. Ikınmaktan uyuyamıyor bu sefer uykusuzluktan huzursuzlanıyor sürekli mızmız halien pik dönemiymiş şuan ama ne ona kıyabiliyorum ne de uykusuzluktan verimli olabiliyorum. Bi bizimki mi böyle ya kolik bebekler bile bi noktada uyuyorlar 2 gecedir 1 saat uyuyor maksimum sürekli bi pışpış ve sallayarak uykuya döndürmem gerekiyor yoksa uyanıyor
bizden ileriki haftalarda bu şekilde olupta düzelen var mı?
Bende de lansinoh var 20 mm yazıyor üzerinde. Senin meme ucun o kadar değilse sanki büyük canımO egimi biz 1haftalikken yapalim dedik de olanlar oldusiltenin altindan verdik egimi hafifce. Kundak istememeye baslamisti, tirtil gibi kivrila kivrilan hem yan donmus biraz, hemde yön 90derece
besigin de tek tarafi acik..
hani bunlar 3aylikken donecekti..
Dedim annnemm kundak da yok egim de yok bundan sonra
Yulafcim o silikonu nasil kullaniyorsun ya? Videoları da izledim.. lansinoh 24mm almisim cahil cahil hamileyken. bana da bebenin agzina da buyuk geldi :/
Olsun en azından biberonla da olsa besleniyor canım aç kalmıyor bebişim buna da şükürDenedim alıyordu artık almıyor. Kelebek uca da uyandı. Bi gün biberon vermiyim dedim aç kaldı yine emmedi. İnat kız
Ondan mı uyumamışlar ya. Bende dün 40 uçurması için annemi kardeşlerimi ve babaanne ve halasını çağırdım. Akşam üzeri uyandı gece ikide zar zor uyuttuk. Birde ev kalabalıksa kesinlikle uyumuyor. Yani hayatımız bizim yatak odası gece lambası ve sessizlik içinde olmalı başka türlü uyumuyor. Galiba hata yaptım. Oturma odasında emziremiyorum çocuk konsantre olamıyor.Güneş tutulması vardı![]()
Ahahshshsh ay çok doğruO doğurunca 45 gün sonr döner eski kilosuna![]()