• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Günaydın kızlar…
Ay çocuğum az evvel gayet belirgin göz teması kurdu..
günaydın annecim günaydın oğlum dedim şebek bir sesle ve yakın 30 cm onların görebileceği. Önce gözlerime baktı sonra gülümsedi bayağı bende konuşmaya devam ettim o da gülümsedi sonra tabi meme diye ağlama 😆

Gece o kadar paranoya oldum ki yine Kadınlar kulübünde daha önce bunları yaşayanlara yazdım. Bakayım değişimleri nasıl…
Sizin 3. Ay dolmak uzere degil mi

Bizimkide aslında sürekli yapıyor özellikle heyecanlanınca. İnternetten araştırınca Laringomalazi diye bir hastalık çıkıyor. 1 yaşa doğru kendi kendine geçiyormuş. Biz ondan şüphelenip gittik doktora ama nezle dedi 🤷🏻‍♀️
Sen diyince baktim kendi kendine geciyormus evet o zaman endiselenmeye gerek yok. Ben nefes almasinda mi sikinti var demistim de oyle ise sorun yok. Doktorum cok onemsemedi bir kac kere soyledim aslinda
Kızlar ben eski kiloma döndüm (uykusuzluk saolsun) asdafsfs ama eski pantolonlarım alyansım vs hala olmuyor😅 bu nedir ki ya
Benim ilk hamileligimden sonra hic olmadi alyansim. Kac kiloya dusersem duseyim🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ hamileyken takabiliyordum belli bir aya kadar. Dogumdan sonra olmadi. Hala takamam 11 sene oldu

Sen diyince baktim kendi kendine geciyormus evet o zaman endiselenmeye gerek yok. Ben nefes almasinda mi sikinti var demistim de oyle ise sorun yok. Doktorum cok onemsemedi bir kac kere soyledim aslinda

Benim ilk hamileligimden sonra hic olmadi alyansim. Kac kiloya dusersem duseyim🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ hamileyken takabiliyordum belli bir aya kadar. Dogumdan sonra olmadi. Hala takamam 11 sene oldu
Asibacıım ne yani benim alyans falan da olmuyor hiç mi olmıcakkk 🫠🫢

Yaaa minik kuş severim onuu:) emin ol gelisimi normal :) gaz olayi bitti mi?
🥰Ya söyle kendisi gazını çıkarıyor. Sadece nbl probiyotikli d3 kullanıyorum. Gaz çıkartırken ağlıyor bir tık ama sürekli gazlı bir bebek değil. Yani sonrasında normale dönüyor.

Uf sokulecekse sokulsun artik🤣🤣 bacaklarim agriyor benim de ama o adet oncesi sinir ve bel agrisi yok. Yarin da gelmezse ozure sayip atlicam😅

Adet olmadiysan yumurta atmiyorsundur ama hic belli de olmaz. Ama alman iyi olur sanki. Sanirim sutu sagman gerekiyor ama ona bir bak istersen

Ayyy ne guzellll ne iyi gelmistirrr. Ben ablasina bak dedim balkonda cay ictim nasil iyi geldi

Yanliz tabloya gore baya fazla veriyoruz o zaman ya

İyi bari rahatladim doktora soyledim bir kac kere ama onemsemedi

Hadi yaa neyse gece uykusuna dalinca biraz daha iyi emdi biraz rahatladim ac uyudu diye uzulmustum
Bugün de sökülmezse atla 😅😅

Ya kocaya güvenende kabahat. Utanarak söylicem ama :110: koca zamanında davranamadı bu kondom şeysini de takmamıştık. Ertesi günü hapı mı alsam yarın 🥲 hormonlar alt üst olmuşken mahveder miyim herşeyi. Henüz regl olmadım hiç. Aman bee bi de bu çıktı benim neyime fikfik.
sağılmıs sütün varsa alabilirsin hapı canm cünkü bi süre emzirilmiyor diye biliyorum

Bende alyansımı hamileliğimin son haftalarında çıkarttım. 15-16 kilo aldığım vakitler. Şuan 20 kilo gitti ama geçmiyor parmağımdaki kemikten🥲

Ve güncel olarak biraz önce doktordan geldik. Hala o ıslık gibi nefes alıp vermesi devam ediyor. Boğazıdaki kızarıklık geçmiş ama burun kanalları çok dar ve aşırı hareketli heyecanlı bir bebek. Zamanla damarlar genişleyecek daha rahat nefes alınca bu ıslık ve horlama düzelecek dedi. Laringomalazi de beslenirken bile sıkıntı yaşarmış bebekler. Boğazlarında sürekli balgam var gibi ses olurmuş.

Bende alyansımı hamileliğimin son haftalarında çıkarttım. 15-16 kilo aldığım vakitler. Şuan 20 kilo gitti ama geçmiyor parmağımdaki kemikten🥲

Ve güncel olarak biraz önce doktordan geldik. Hala o ıslık gibi nefes alıp vermesi devam ediyor. Boğazıdaki kızarıklık geçmiş ama burun kanalları çok dar ve aşırı hareketli heyecanlı bir bebek. Zamanla damarlar genişleyecek daha rahat nefes alınca bu ıslık ve horlama düzelecek dedi. Laringomalazi de beslenirken bile sıkıntı yaşarmış bebekler. Boğazlarında sürekli balgam var gibi ses olurmuş.
İyi bari kizarikligin gecmesine cok sevindim. Horlama yok bizde ama arada o nefessiz kalma sesi var duduk gibi. Ya evet dun ben de bu cocugun sanki genizi akiyor gibi yutkunuyor diyordum. Belki bizde vardir

Back
X