• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Kızlar 2 aylık veya yakın zamanda kontrollerini yaptıran varsa eğer bebeğinizin baş çevresi kaç çıktı bizim 34 cm ile doğdu 37,5-38 arasında az mı diye tedirgin oldum ya

Evet evet göründüm bugün doktora canım 150-160lara çıkacak dah nabzın tansiyon da büyüğü yükselecek küçüğü düşecek dedi neyseki herşey yolunda bebeğim de iyi 1500 Gr olmuş 🤗❣️
merhaba doğumunuzu yaptınız mı acaba? benimde nabzım hep 100 üstü çıkıyor ve çarpıntı yapıyor bana beni çok etkiliyor süreciniz nasıl ilerledi nasıl geçti bilgi verebilir misiniz? :)

Kızlar 2 aylık veya yakın zamanda kontrollerini yaptıran varsa eğer bebeğinizin baş çevresi kaç çıktı bizim 34 cm ile doğdu 37,5-38 arasında az mı diye tedirgin oldum ya
Bugün ölçtürdüm bebeğim 2.5 aylık
33 cmdi doğduğunda
38 cm baş çevresi normal dedi doktor

merhaba doğumunuzu yaptınız mı acaba? benimde nabzım hep 100 üstü çıkıyor ve çarpıntı yapıyor bana beni çok etkiliyor süreciniz nasıl ilerledi nasıl geçti bilgi verebilir misiniz? :)
Evet canım çok şükür şu an karşımda bi bücürle uğraşıyorum 😅😍
Benim çarpıntım yoktu o sıralar sanırım 29-30.haftaydı pek hatırlamıyorum ama. 100üstü görünce koştur koştur gitmiştim doktor da kızmıştı. Benim 35.haftadan sonra nefes darlığı oldu yeri geldi yatamadım oturarak uyudum yeri geldi yürürken zorladı ama çok kilo almıştım ben 🫣🫣 çok kilo alma derim 😅

Kuzu biraz burnu tikali aciyorum ama dogdu dogali yapiyor bunu. Ozellikle genizine sut kactiktan sonra nefesi duzeldiginde daha cok yaptigini farkettim. Uykuda oluyor bir de
Benimki aksam 8-12 uyumadigi icin sanirim gece ilk uykusunu uzun uyuyor bazen. Sonraki uyanmalari sık oluyor o yuzden ilk uykusunu ellemesem mi moduna giriyorum biraz.
Bu bebeler niye 8-12 arasi uyumuyor yaa

8-12 yi özler oldum akşam 6 gece 3 arası uyumuyo bizimki 🫩🫩🫩🫩
Ay benimki dün çok güzel uyudu bugün bilmiyorum daha. Tuvaletini yaptı az evvel bi insan diyorum gazıyla ağlar mı ağlıyor yavrusum ay bugün kızkardeşime öyle güzel güldü ki baktı uzunca tamam dedim bir şey yok çocuğumun ama tedbirli olacağım ekransız büyütecektim zaten ama kesinleşti yani

Canim doktorunun adresini ver Jokeranne Jokeranne gitsin ona
Ay benimkide de nowzeredan gibiydi😂 bebekten değil aldığım kilolardan konuşurduk kontrollerde ama 40 kontrolümde şaşırttım dedim ki noldu cerram😂

Kızlar bu arada bizim gazla olan münasebetimizi biliyorsunuz uykusuz günler 😅 bugün sabah koşturmacadan unuttum probiyotiğini vermeyi. Çocuk gazını da çıkardı, rahat rahat uyudu da.🙏 🧿 🪬🧿🪬 yeni doktorumuzda zaten bu sabah probiyotiği değiştirdi ama ben şimdi yenisini de vermeye korkuyorum. Belki de denk geldi bilmiyorum ama sanki ilacı vermeyince düzeldi bebem. Olabilir mi acaba?

Ya bugün ölücem ya sabah 9 gibi uyandı şu ana kadar uyumadı yıldım ya. Emzir uyut beşiğe bırak 5 dk sonra ıngaaaaaa eşim dışarı çıkarmama karşı hasta olacak diye yok dedim hava iyi ben bi sitenin bahçesinde tur atayım akşam beş gibi indik ağla ağla durmadı koşarak eve geldik. Umudum bebek arabasında yorulması ve uyumasıydı bu hayalimde suya düştü. Gece uyusun nolur şehir dışından arkadaşım kahvaltıya gelecek unutmuşum mesaj attı aynda kendime bakmaya korkuyorum. Kirli sepeti dolu. Bi sürü ütü var. Ev aşırı tozlu süpürmek silmek gerekli. Erken pes ettim gibi geldi 10 kilo fazlam kaldı doğumdan öncesinde zaten 5 kilo alıp hamile kalmıştım. Nasıl vericem bilmiyorum

Ay benimkide de nowzeredan gibiydi😂 bebekten değil aldığım kilolardan konuşurduk kontrollerde ama 40 kontrolümde şaşırttım dedim ki noldu cerram😂

Kızlar bu arada bizim gazla olan münasebetimizi biliyorsunuz uykusuz günler 😅 bugün sabah koşturmacadan unuttum probiyotiğini vermeyi. Çocuk gazını da çıkardı, rahat rahat uyudu da.🙏 🧿 🪬🧿🪬 yeni doktorumuzda zaten bu sabah probiyotiği değiştirdi ama ben şimdi yenisini de vermeye korkuyorum. Belki de denk geldi bilmiyorum ama sanki ilacı vermeyince düzeldi bebem. Olabilir mi acaba?
Bende aynısını düşündüm probiyotik bence bağırsakları biraz zorluyor bakteri verdiği için gaz yapıyor. Ama bebem sezaryen doğduğu için o yararlı bakterileri vajinal doğumdaki gibi alamadı o yüzden mecburen veriyorum 🥲🥲

Back
X