• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Ben 30 haftalık hamileyim şuan. nabız 100 üstü çıkıyor genelde bende gittim doktora çarpıntı yapınca hamilelikte 120ye kadar normal kabul ediliyormuş ama bana sıkıntı veriyor darlanıyorum. Yok ben çok kilo almadım kiloyla ilgili olduğunu sanmıyorum :D Allah bağışlasın yavrunuzu sağlıkla büyütün inşallah :)
Canım nabzın yükselmesi normal kan hacmin arttı, bebişte baskı yapıyor, dolaşımı sağlamak için kalp biraz efor sarf ediyor. Göğüs ağrısı bulantı vs yaparsa önemli

Benim kızın döküntüsü eller ayaklara kadar yayılınca doktorumla konuştum bugün tüm süt ürünlerini 1 hafta kesiyorum 1 hafta sonra bakıcaz olmazsa yumurtayı da bir hafta kesicez yine olmazsa dana eti de kesicez. Sonra duvar kemiririm 🥹

İlk çocuk için tek seferlik 5000 yatıyor. Eğer ikinci çocuğunsa 5 yıl süreyle her ay 1500 yatacak. Benim de hesabım tanımlı diğer emzirme ve sgk ücretleri direkt hesabıma yatıyor ama bu yatmadı nedense
Halk bankasına kimlik kartıyla beraber gidip cekebiliyorsun parayı ben 13 Ağustos'ta başvuru yapmıştım bana bugün msj geldi para yatmış mesela Ağustos'ta doğum yapan Eylül sonunda parası yatıyormus 1 ay devrederek yatıyormus yani

Ben de kestim ilk ama kenarlari sivri kalmis yuvarlak alamamisim yolum yolum yoldu kendini. Ne varsa o eller hep suratinda

Benimki de hafif nezle gibi ondan mi acaba cidden. Sabah burnunu cektim ama bir sey cikmadi. Burnunu cekerken kesik kesik hafif yapiyorum ama cani yaniyor galiba cok agliyor

İlk haftalarda oyle yaptim simdi baya sert koparilmiyor erken sertlesti sanki

Ayyyyy iki gundur esime kuruluyorum fena patlicam. Dun sabah emzirsene dedi dedi cocuk uyuyo dedim demin uyanikti dedi kiyamadim aldim cocuk bir uyandi bir bucuk saat. Gitti kendi yatti bir de horluyor ustune valla uyandirip saydim bir suru sok icinde bana bakiyo🤣🤣 dun de bebem gece uyumadi esim yanimda uyudukca sinir geldi iki kere yanlislikla(!) uyandirdim
Benimkinin eller ağzında yalıyor hep. Birde açmış gibi dilini çıkarıyor deli çocukum 🤣
Yoluyorsa kendini siveno stick var ondan alsana çok güzel hemen gecırıyor benim kurtarıcım.

Benim kızın döküntüsü eller ayaklara kadar yayılınca doktorumla konuştum bugün tüm süt ürünlerini 1 hafta kesiyorum 1 hafta sonra bakıcaz olmazsa yumurtayı da bir hafta kesicez yine olmazsa dana eti de kesicez. Sonra duvar kemiririm 🥹
Aşkım nasıl döküntüler oluyor pütür gibi mi

Bana bir emzirme diye bir para yattı 1200. Bir de özel sektör çalışanıyım, doğuma kadar olan rapor parası yattı bunları ptt den aldım. Sonra edevlete hesap tanımladım. Şimdi doğum yardımı alıcam herhalde gelen mesaja göre bu 5 bin olan mıydı? Bir de bu 1500 ne onu da tam bilmiyorum 🙈 sanki benim muhasebecim 2. Çocuk diye nir 1500 civarı para yatacak aylık demişti o olabilir bu. Yatarsa hesabıma yatar diyordum da, benim hesabım o 1500 ü yutar ruhum bile duymaz zaten 🤣🤣
Emzirme parası nasıl alınır. Tamda şuanda emziriyorum 😂 hallediyorum yani alayım hemen 😂😂

Ben saldım geceleri. Kendisi 2 buçuk 3 saatte uyanıp yalandan 50cc içip bırakıyor. Uyanmaya deymez ama işte. Patron şimdilik bebeler
Gece ben de saldim sadece bazen telefonu kapatip uyuyorum o zaman alip uyandiriyorum ilk uykusu uzun olabiliyor bazen korkuyorum henuz. Ama sonrakiler pes pese kalkiyor zaten
Ay çok güldüm ahahahahahahaj ben eşimi uyucaksan git şurdan diyorum yoo rahatsız olmam ben sizin sesinizden dedi 🤣🤣 ben senden rahatsız oluyorum dedim 🤣 çok bozuldu 🤣 ama ben uykusuzlukla çocukla uğraşırken yanımda da dana gibi yatma yani🤣
Bir de saskin saskin ay pardon yanlislikla oldu diyorum ahahahha dun cik cik yapti ses cikardim diye bu gece intikamim fena olucak su an sakince bekliyirum fena kuruldum. Deliriyorum yaa derin derin uyuyor
Ana yüreği bacııım ana yüreği🥲 adamlar ne bilsin senin içinin gideceğini. Geçen uyurken bizim bebe sçtı. Altını alsak uyancak almasak gönül razı değil. Kocamla taş kağıt makas oynadık alcaz almıcaz diye. Yatıversin kakalı bizde uyuyup duymayabilirdik diyo bunların mantık bu kadar
Ahahhahaha duymayabilirdik cok mantikli amaa🤣🤣🤣
Şırıngayla parmak emzirerek diyor. Benimki de aynı kımıl kımıl olduğu için biberona bulaşmıştım zaten
Bana da oyle demislerdi hep oyle yaptim hakiakten meme reddine neden olmadi hic. Ama yavastan minnak bir biberon alayim lazim olacak diyordum bir bilemedim simdi. Dugunumuz var kina ve dugun gunu biberona sagip vereyim diyordum simdi bilemedim o elbiselerle nasil emziricem
Benimkinin eller ağzında yalıyor hep. Birde açmış gibi dilini çıkarıyor deli çocukum 🤣
Yoluyorsa kendini siveno stick var ondan alsana çok güzel hemen gecırıyor benim kurtarıcım.
Cuk cuk sesler geliyo dimiiiii bayiliyorum. Soylene soylene aliyorum he cocugum kitlikta biraktik seni diye saskin saskin bakiyo🤣 Aaa bakayim kuzu sagolasin.

Halk bankasına kimlik kartıyla beraber gidip cekebiliyorsun parayı ben 13 Ağustos'ta başvuru yapmıştım bana bugün msj geldi para yatmış mesela Ağustos'ta doğum yapan Eylül sonunda parası yatıyormus 1 ay devrederek yatıyormus yani
Tanımlı hesaplarımız yatırmamaları çok saçma ya kim uğraşacak her ay halkbankasına gitmekle🤦🏻‍♀️

Tanımlı hesaplarımız yatırmamaları çok saçma ya kim uğraşacak her ay halkbankasına gitmekle🤦🏻‍♀️
Bence ona çözüm bulurlar bende Ziraat olur diye düşündüm tanimladim kolay olsun diye sonra halkbank dediler gittim hiç kullanmadigim halde hesap açtım oraya direk gelsin diye sonradan öğrendim ki gidip alınıyormus🤣 ya biriktirip alınacak kaç ay almazsak birikiyor vs ogrenilse benim için sıkıntı yok banka ayağımızın dibinde ama bebebelik mesele eşimde alamiyor kişinin kendisi alacakmış ben daha burnumu dışarıya cikartamiyorum kaldiki bankaya gidecem🤣

Bence ona çözüm bulurlar bende Ziraat olur diye düşündüm tanimladim kolay olsun diye sonra halkbank dediler gittim hiç kullanmadigim halde hesap açtım oraya direk gelsin diye sonradan öğrendim ki gidip alınıyormus🤣 ya biriktirip alınacak kaç ay almazsak birikiyor vs ogrenilse benim için sıkıntı yok banka ayağımızın dibinde ama bebebelik mesele eşimde alamiyor kişinin kendisi alacakmış ben daha burnumu dışarıya cikartamiyorum kaldiki bankaya gidecem🤣
Aaa birikmeme ihtimali mi var ben de 4-5 ay sonra alayim biriksin diyodum

Back
X