• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Benim kızım da öyle sürekli boğazına kaçıyor sürekli bir panik halindeyim öyle olunca sonra da sinirden bir çığlık
Ay aklimi aliyor yaa
O saatler çok zor keşke emzik alsa o saatlerde
İnsallah alir gercekten bir ay cok zorlandik biz de sonra alinca rahatladi
Ben bi gün bunaldım dellendim diye tek kaşımı kaldırarak bebeyi kitledim. İşte süt işte bez ben gidiyom cinnet geçirip bi gecede şuracıkta seni zehirlememi istemiyosan bebeye 2 saat bak dedim. Zaten çalışınca bazı günler o bakacak. Gittim ama aklım evde 😀Geldim çok güzel bakmış ama yorulmuş olsun alışsın. Kocalara iş kitlemeden bi iş yapmıyolar alıştırmak lazım
Ahahah ben direk depresyona girmistim adam mecbur kalmisti. Terapiye baslamistim ona birakip gidiyordum donuste de dolaniyordum yavas yavas alisti
Tam olarak aynııı sanki bize kullanma Klavuzu ile gedi 😂
Ay dimi ya sanki biz her seyi otuz kere yapmisiz
Ağla zırla indir kaldır derken biberonla 30 ml mama içti😂 zafer inananlarındır💪🏻
Gozun aydinnnnnnnn

Hahahahahahhaha kız aklınla bin yaşa bi sonrakine onu diyeyim 😂😂😂😂😂 ağlıyodu onda anneye gel dedim kucağıma aldım sustu e anne kokusu kimseye benzemez dedim ahahhaahhaha
Hahahaaah muhteşem tam benlik bi kanki buldum 😂😂😂
Benimkide geçen gün onun kucağındaydı çocuğum ağlıyor yani belli beni istiyor bu da susturmaya çalışıyor kalktım ayağa ben onu alayım artık dedim alıyorkende dedim ki bugün çok ayrı kaldık anneciğim hep başkalarındaydın gel gel dedim😂

Hahahaaah muhteşem tam benlik bi kanki buldum 😂😂😂
Benimkide geçen gün onun kucağındaydı çocuğum ağlıyor yani belli beni istiyor bu da susturmaya çalışıyor kalktım ayağa ben onu alayım artık dedim alıyorkende dedim ki bugün çok ayrı kaldık anneciğim hep başkalarındaydın gel gel dedim😂
Ayyy yaşasın valla benlikte kanka 🤣🤣🤣🤣 ben senden razıyım ahahahahahaha sonunda benim gibi laf sokmalı çocuğunu sakınan biri 🤣💕💕💕💕

Bende senden rağzıyım askım😂😂😂
Ay kadın beni hep irite ediyor cocugu vermek istemiyorum zaten zoraki veriyorum 😂
Üfffff kucaklıcam şimdi seni ahshhsshhshsjsjs kaşe imza shshshjsjs parti kur oy vereyim shshdjd ona gittik uyumadı bebem yerini yadırgıyo dedim kalktık avm gezdik ahahahshshahaja bize geldiğinde de uyutuyorum bebemi 10 15 dk anca görüyo napim bana iyi davransaydı 🫠

Üfffff kucaklıcam şimdi seni ahshhsshhshsjsjs kaşe imza shshshjsjs parti kur oy vereyim shshdjd ona gittik uyumadı bebem yerini yadırgıyo dedim kalktık avm gezdik ahahahshshahaja bize geldiğinde de uyutuyorum bebemi 10 15 dk anca görüyo napim bana iyi davransaydı 🫠
Ahahah ay sen ben ben sen olmalı😂😂😂 bende onlar geldiğinde cocuk ağladı durmadı düzeni bozuldu çocuğun dedim off😂😂😂

Ahahah ay sen ben ben sen olmalı😂😂😂 bende onlar geldiğinde cocuk ağladı durmadı düzeni bozuldu çocuğun dedim off😂😂😂
Kız hahahahahahaha aşkım bizim ideal gelinlik 😍😍😍😍 bide girip saatlerce emziriyorum ben ahHahahah yanıma girmek istedi bikaç kere eşime söyledim mememi görmesini istemiyorum sokma yanıma diye onlar ana oğul oturuyo biz ana kız emişiyoz 🤣🤣

Back
X