• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kizlar ya bu iki bacak bir koldan olan asiyi oldu bugun. Korkunc huzursuz..surekli aglama modunda..calpol verdi doktor ama.esim atesi cikmadan vermeyelim dedi. Cocuk susmuyo ama . Bir kere verdim bugun rahatladi. Bu asidan sonra bu sekilde olanlar gecti mi ertesi gun bu durum cok zor ya
3 gün farklı bi huysuzlugumuz oldu bizim.
Normalde de ağlak ta daha bi ağlak oldu

Kizlar ya bu iki bacak bir koldan olan asiyi oldu bugun. Korkunc huzursuz..surekli aglama modunda..calpol verdi doktor ama.esim atesi cikmadan vermeyelim dedi. Cocuk susmuyo ama . Bir kere verdim bugun rahatladi. Bu asidan sonra bu sekilde olanlar gecti mi ertesi gun bu durum cok zor ya
Evet bizimde ilk gün uyanık olduğu süre boyunca sadece ağladı bugün düzeldi şükür 🙏 ağrı kesici kullanmadık

sürekli kucakta olmak isteyen bebek var mı? hiç bir iş yapamıyorum sürekli kıcağımda durmak istiyor dursada 5dakika en çok duruyor ağlıyor sürekli yemek yapamıyorum temizlik çok çok zor yemek yiyemez oldum sürekli ayakta çabuk çabuk yiyorum 😭 bu durumu nasıl düzeltebilirim
Gündüz değil de akşamları özellikle kucak istiyor. Akşam 8den beri kıçım pek yer görmedi sırt bel iptal. Zaten kambur yapım vardı iyice çıkıyor kamburym 🫠 düzeltebilme yolu var mı İnan bilmiyorum 😬

Benimki de bugün 20 dakika falan emdi ama uykuluydu sonra öğürdü attı bu da damaklı😂 ben her gün vermeye dikkat edeceğim daha çok zorlayacağım olacak bence

Ya tarih yazaaacaaaaaz ya tariiih olacaaaaaaz ama benim bebem beni tarih eder sjsjdkdkdkdk
Bir sey diyeyim mi benim kiz da oyle cuk cuk emmiyor. Aventte ogurdu damakli kaucugu hemen itiyor kiraz kaucugu biraz cekip itiyor ya da dusuruyor. Basina gidip bin besyuz kere geri takiyoruz dusunce de agliyo cunku. Buyuk bebeler gibi cuk cuk yapamiyo. Gpt cim bu aylarda normal cene kaslari guclenince tutacak dedi. Disarida bebek arabasinda daha iyi aliyor bir de disarida vermeyi deneyin isterseniz. Evde hep kavga ediyoruz tutmayacaksan neden istiyosun diye ama uykuya dalmaya baslayinca tutuyor sipa keyfi biraz

Bir sey diyeyim mi benim kiz da oyle cuk cuk emmiyor. Aventte ogurdu damakli kaucugu hemen itiyor kiraz kaucugu biraz cekip itiyor ya da dusuruyor. Basina gidip bin besyuz kere geri takiyoruz dusunce de agliyo cunku. Buyuk bebeler gibi cuk cuk yapamiyo. Gpt cim bu aylarda normal cene kaslari guclenince tutacak dedi. Disarida bebek arabasinda daha iyi aliyor bir de disarida vermeyi deneyin isterseniz. Evde hep kavga ediyoruz tutmayacaksan neden istiyosun diye ama uykuya dalmaya baslayinca tutuyor sipa keyfi biraz
Dışarı çıkarsam denerim ben biraz evcimenim de😂

Emzik tutmama yeni sürüm galiba. Benim eskilerden tüm kuzenler ben dahil emzikle buÿüdük . Bisimkiler niye boyle ya. Emzige veridigim parayla kresin ilk yil taksiti ödenmisti
Bizim yardımcı abla da diyor ben köyde hiç emzik tutmayan duymamıştım diye 🤣 dedim bunlar yeni versiyon

Kızlar sizler bebekleri göz muayenesine götürdünüz mü doğumdan sonra, nasıl yapılıyor ya da götürmesek olmaz mı yaa yine huzurumuz kaçacak çünkü
Daha gitmedim sanırım 4 ay civarı olacak. Böyle şeylerden kaçsın huzurumuz, bunlar farkedilmezse ilerde daha çok huzurumuz kaçar ☺️

Üf eveeeet eveeeeet. Herkes hastanede verseydin keşke tutmaz artık diyo ama hastanede verdim cok cok emdi sonradan bozuldu çocuğum
Ya ben de her yerde ilk bir ay kullanımı önerilemez diye gördüm
Hastanede verebilmek için bir çocuk daha yapalım🤣🤣

Benimki de bugün 20 dakika falan emdi ama uykuluydu sonra öğürdü attı bu da damaklı😂 ben her gün vermeye dikkat edeceğim daha çok zorlayacağım olacak bence
20 dk çok iyi süre tutmuş demektir benim için😅 biz 1-2 dakikadan fazlaya gidemedik hiç, bir kere sadece kafası karıştı herhalde kucağımda çaresizlikten emzikle uyudur o kadar

Benim bebemmmm. Ben kanguru aldım bide anakucağı var bide elektrikli anakucağı var. Yemek yapacağım zaman sırayla gezdiriyorum dursun diye. Önce emzirip sersemletiyorum ana kucağına koyup o kendine gelene kadar yemek malz hazırlıyorum doğruyorum vs sonra kucakta geziyoruz oynuyoruz ya da temizlik yapcaksam kanguruya kıyuyorum hemen hızlı bir üstten geçiyoruz sonra yine emik ana kucağı o arada da hemen kavuruyorum yemeklikleri. Suyunu da ocağın yanına hazırlıyorum kız kucağımdayken suyunu ekliyorum olduğu kadar. Kalan kısımda hep yapışık yaşıyoruz koala gibi
Hahahha şu masterchefte bir etap vardı korna çalınca tezgah değiştiriyorlardı 🤣🤣🤣🤣

Ben o işi slingle çözdüm. İlk koyunca çok huysuzlanıyor çıkmak istiyor ama 5-6 dk yürüdükten sonra mayışıyor içinde uyuyor. Hatta bu ara gündüz uykularını sadece onda yapmak istiyor öyle bir huy edindi🥲 koala gibi yapışığız bütün gün
Aa ben huysuzlanıyor diye indirmiştim hep biraz sabredeyim

Biz de bugün olcaz 🙈 geçmiş olsun

Bir de dışarda deneyelim😅

Ya ben de her yerde ilk bir ay kullanımı önerilemez diye gördüm
Hastanede verebilmek için bir çocuk daha yapalım🤣🤣
Ben hastane çantama koymuştum. Hemşireler izin vermemişti zaten benim bebede çok küçüktü. Emzik suratını kaplıyodu😂

Ama alıştı çok şükür. Gaz problemi çok olduğu için o kriz anlarında ağzına tıktım sinirle cukcuk emdi. Şimdi uykuya geçerken istiyor mutlaka. Bu sefer de gece ağzından düşünce uyanıyor 🥲
Aa ben huysuzlanıyor diye indirmiştim hep biraz sabredeyim
Kanguruyu da sevmiyor mesela koyunca ağlıyo 3-4 dk sonra gözler kayıyo hemen indirme ağlayınca 😅

Ben hastane çantama koymuştum. Hemşireler izin vermemişti zaten benim bebede çok küçüktü. Emzik suratını kaplıyodu😂

Ama alıştı çok şükür. Gaz problemi çok olduğu için o kriz anlarında ağzına tıktım sinirle cukcuk emdi. Şimdi uykuya geçerken istiyor mutlaka. Bu sefer de gece ağzından düşünce uyanıyor 🥲

Kanguruyu da sevmiyor mesela koyunca ağlıyo 3-4 dk sonra gözler kayıyo hemen indirme ağlayınca 😅
Emzikle de olsa o anne uyanacak 🤣

Kanguru sevdi bizimki ama slingte tek çabası emmek ne farkı varsa

Back
X