- 6 Mart 2019
- 617
- 955
- 103
- 34
8 de mi uyanıyoBöyle bir tablo gördüm ama ortak tek noktamız 8 de uyanmamızçok uzağız bu tablodan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 de mi uyanıyoBöyle bir tablo gördüm ama ortak tek noktamız 8 de uyanmamızçok uzağız bu tablodan
Bebelerle ne mümkün büyükbaş sabah 7 bucuk 8 de ayakta işe gidecek gibi ksjdkdjkdAyyyy yat dinlen bi süreee
Amiiinnnn Allah cümlemizin evlerinde huzurla oturmayı nasip etsin canımmmSana helal olsun valla güzel günlerde oturun![]()
Kız gel gel hala burdayız sjsjsjskskOoo kızlar ben doğurunca bi kayıplara karıştım ama burası şenlikmiş ya herkes burda hâlâTabi sizlere göre ben biraz daha büyütmüş oldum oğlumu, malum 5 temmuzda pat diye doğuruverince
![]()
Demirbaş seni yaa dkdkdksKız gel gel hala burdayız sjsjsjsksk
Aşkım bende akıntı gibi olduuu sonra kırmızıya döncek oldu aha olcam dedim derken beyaza döndü ksjdjskd fikfik deme moraller bozuk sjsnnsnsnsnKızçelerim bugün aşımız vardı günlerdir yoğunluktan unutacaktım neredeyse ki farkettim baya baya doğum yapalım 62 gün olmuş ben regl olmadım halaniye böyle oldu ki olmayan var mı benim gibi ????
İlk doğumumda 40ım çıkar çıkmaz olmustum yaa emzirmeden kaynaklı desek büyükbaş 26 ay emdi ne bilem tuhaf geldi fikfiklemeue korkar oldum vajinimus olacam 2 cocuktan sonraaaağğğğ jdjdjdjjdjdjdjdjjd
Müessesemiz 7/24 açık klimalı salonumuz vardır snsndnsms napyon iyi misin bebişin nasııııDemirbaş seni yaa dkdkdks
KfskshsksksnsMüessesemiz 7/24 açık klimalı salonumuz vardır snsndnsms napyon iyi misin bebişin nasıııı
Bi de sürekli bi temas olsun, kucakta gezeyim, kucakta uyuyayım, kucakta besleneyim, afedersin b.kumu da kucakta yapayım halleri yani anlamadım gitti dkskskskMüessesemiz 7/24 açık klimalı salonumuz vardır snsndnsms napyon iyi misin bebişin nasıııı
Bende olmadım henüz ama benim hep duznsızdıKızçelerim bugün aşımız vardı günlerdir yoğunluktan unutacaktım neredeyse ki farkettim baya baya doğum yapalım 62 gün olmuş ben regl olmadım halaniye böyle oldu ki olmayan var mı benim gibi ????
İlk doğumumda 40ım çıkar çıkmaz olmustum yaa emzirmeden kaynaklı desek büyükbaş 26 ay emdi ne bilem tuhaf geldi fikfiklemeue korkar oldum vajinimus olacam 2 cocuktan sonraaaağğğğ jdjdjdjjdjdjdjdjjd
Ama bizden 1 ay öndesin hala mı yolun sonu aydınlık değilBi de sürekli bi temas olsun, kucakta gezeyim, kucakta uyuyayım, kucakta besleneyim, afedersin b.kumu da kucakta yapayım halleri yani anlamadım gitti dksksksk
Benim kızımın öyle canım göğüs sırt sıcaksa sorun yokBırsey soracağım kızlar benim kızın ellerine genel olarak soguk ama vücut ısısı iyi gogus ve sırtta sorun yok sizde varmı böyle bırsey
Yok yok burda durumlar hâlâ aynı devamAma bizden 1 ay öndesin hala mı yolun sonu aydınlık değil![]()
Ay valla ne bileyim herkesin de dert yandığı şey başka oluyor bu bebelerde valla2.5 saat mi:) hey masallah sukur namazi kil bacim
O ne kız öyle ofisboy beyaz yaka mı büyükbaş snssksnBebelerle ne mümkün büyükbaş sabah 7 bucuk 8 de ayakta işe gidecek gibi ksjdkdjkd
Kızçelerim bugün aşımız vardı günlerdir yoğunluktan unutacaktım neredeyse ki farkettim baya baya doğum yapalım 62 gün olmuş ben regl olmadım halaniye böyle oldu ki olmayan var mı benim gibi ????