• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ooo kızlar ben doğurunca bi kayıplara karıştım ama burası şenlikmiş ya herkes burda hâlâ 😅 Tabi sizlere göre ben biraz daha büyütmüş oldum oğlumu, malum 5 temmuzda pat diye doğuruverince 😁

Bu arada 5 temmuzda doğurmuş birisi olarak ne zaman regl olucam diye merak ediyordum hep 😅 Bebişimin tam 3. Ayında 6 ekimde regl oldum ben, bakalım bundan sonraki de ne zaman olursa

Kızçelerim bugün aşımız vardı günlerdir yoğunluktan unutacaktım neredeyse ki farkettim baya baya doğum yapalım 62 gün olmuş ben regl olmadım hala 🥴 niye böyle oldu ki olmayan var mı benim gibi ????
İlk doğumumda 40ım çıkar çıkmaz olmustum yaa emzirmeden kaynaklı desek büyükbaş 26 ay emdi ne bilem tuhaf geldi fikfiklemeue korkar oldum vajinimus olacam 2 cocuktan sonraaaağğğğ jdjdjdjjdjdjdjdjjd

Ooo kızlar ben doğurunca bi kayıplara karıştım ama burası şenlikmiş ya herkes burda hâlâ 😅 Tabi sizlere göre ben biraz daha büyütmüş oldum oğlumu, malum 5 temmuzda pat diye doğuruverince 😁
Kız gel gel hala burdayız sjsjsjsksk

Kızçelerim bugün aşımız vardı günlerdir yoğunluktan unutacaktım neredeyse ki farkettim baya baya doğum yapalım 62 gün olmuş ben regl olmadım hala 🥴 niye böyle oldu ki olmayan var mı benim gibi ????
İlk doğumumda 40ım çıkar çıkmaz olmustum yaa emzirmeden kaynaklı desek büyükbaş 26 ay emdi ne bilem tuhaf geldi fikfiklemeue korkar oldum vajinimus olacam 2 cocuktan sonraaaağğğğ jdjdjdjjdjdjdjdjjd
Aşkım bende akıntı gibi olduuu sonra kırmızıya döncek oldu aha olcam dedim derken beyaza döndü ksjdjskd fikfik deme moraller bozuk sjsnnsnsnsn

Bende olmadım henüz ama benim hep duznsızdı

Bırsey soracağım kızlar benim kızın ellerine genel olarak soguk ama vücut ısısı iyi gogus ve sırtta sorun yok sizde varmı böyle bırsey

Bi de sürekli bi temas olsun, kucakta gezeyim, kucakta uyuyayım, kucakta besleneyim, afedersin b.kumu da kucakta yapayım halleri yani anlamadım gitti dksksksk
Ama bizden 1 ay öndesin hala mı yolun sonu aydınlık değil 🤣🤣🤣🤣

Ama bizden 1 ay öndesin hala mı yolun sonu aydınlık değil 🤣🤣🤣🤣
Yok yok burda durumlar hâlâ aynı devam 😅 İki gündür daha fenalardayız, bi uyku gerilemesi bi kucak bağımlılığı ki anlatamam yani 🥲 Yeni yeni böyle karşısında bi şeyler tuttuk mu o minik elini bazen götürmeye çalışıyor ama hâlâ çoğunlukla mimikleriyle almaya çalışıyor, heyecan yapıyor, acayip kıpır kıpır bi şey oldu bu çocuk 🥹 1 haftaya falan sanırım artık elini uzatmaya da başlar 🤤 Ben her haline eriyorum bitiyorum ya sizlerde de öyle mi 🫠

🙋‍♀️ bende olmadım halen . Oğlanda 40im çıktığında adet olmuştum kızımda beklemedeyiz 😅

Back
X