• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
İnşallah bundan sonrası güzel geçer bacım ağrısız 2 çocukla 🫶🏻 sevin sevin gidemedim 😅 benim de eşim ya benden dolayı ya da bebekten dolayı ile gidemediği çok gün oldu. Zaten 2 gündür de hastanede yatıyordu şu salgına yakalandık kusma bulantı ishal 🤢 çok illet bi şeymiş neyseki atlattı çıktı hastaneden. Ne zaman giderim kontrole artık Allah bilir 😅 sen açılışı yap fikfik olayının boşver 😅😅
Yaptım da 2 kere anca hani 40ım çıkalı kaç gün oldu aahh ben bu hallere düşecek kadın mıydım 🙈🥴🤣
Ayy canım cok geçmiş olsun hatırlarsın belki ben hamileyken yakalandım kesenin suyu azaldı o enfeksiyondan dolayı. Arkadaşımın çocuğundan büyükbaşa ondan da bana bulaştı dikkat edin bebişe bulaşmasın

Ay dogumdan sonra oyle bir sey mi var. Ben de dikislerden korkuyorum bir sey olacak diye.

Aaayy et yiyemem ama hemen otekilere yumuluyorum sagolasin

Aynen gunduz havalandirma kaya tuzu vs de az da olsa etkiliyo. Gece yattigin odayi halletsen yeter gunduz degil de gece cok artiyor

Kati degil canim ama sutum ilk kizimda da bunda da baya sariydi hep bir iki hafta oncesine gore. Saginca kirik beyaz olurdu on sut bile: bu kadar beyazi ilk defa gordum bemmbeyaz ya kagit gibi

Ohhh masallahhhhh ne kadar almis? Benimki 5300 civari cikiyo evde baya agir gelmeye basladi 6300 de gidiya gomulesi gelir insanin

Ohh beee gozun aydin canim gereksiz geriyolar adami delirtiyolar
Yok canım dikişlerden korkma artık 6 ila 8 hafta içinde toparlıyor ki ben koli bile taşıdım ağır ağır 🤦🏻‍♀️

Haziran temmuz annelerini bi dolanıp geldim. 4. Ayda beslenme ve uyku gerilemesi olcakmış. Bide kilo alımları yavaşlıyomuş. Tansiyonum düştü gırtlağım oynadı sinirden :KK53:
Kendimi yaza atabileydim biran önce.
İşe başlayacak olanlar ne zaman başlıyosunuz?
11 12 13. Aylarda da kilo alımı biraz yavaşlar
9. Ayda uyku terörü var onu da ekliyim rahat 1 sene böyle jdjdjjdjd 1 yaş itibari ile gece beslenmesini kesiyoruz diş çürüğü olmaması için gece beslenmesini kestikten sonra 1 2 affalama yaşıyorlar bize de yaşatıyorlar bazı bebekler kolay adapte olurken bazıları bokunu çıkarabiliyor ve aylarca sık sık uyanmaya devam edebiliyor 🙈🙈🙈🙈🙈

Benimki mamayla besleniyor canım. 1 ayda 1100 almış canım ☺️ bizim doğum kilomuza göre her ay hemen hemen 1 kilo alıyor. O gıdılı doğdu asiba teyzesi 😂 bebek çıkınca bana söyledikleri ilk cümle gıdılı olmuştu 😂
evde şöyle bi şey var 😂😂 👇🏻
Ayyyyyyy doktor bu neeğğğ maşallah 41 kere binlerce kere hatta nazarlardan saklasın rabbim seni

Benimki mamayla besleniyor canım. 1 ayda 1100 almış canım ☺️ bizim doğum kilomuza göre her ay hemen hemen 1 kilo alıyor. O gıdılı doğdu asiba teyzesi 😂 bebek çıkınca bana söyledikleri ilk cümle gıdılı olmuştu 😂
Oyyy verene kurban o dudaklar ne oyleeeeee cildiririm suna bak masallahhh… bizde bu sira memede bir savas var zayifladi gibi bir cekiyo bir itiyo sonra geri aliyo sanki sut gelsin de gelmesin modu anlamadim🤷🏻‍♀️aslinda kilo alimi iyi ilk ay 1350 aldi ikinci ay kontrolune gitmedik ama evdeki tartiyla 1200 gorunuyo su an. Bugun 10 gun kucuk bir bebisin yaninda minnak kaldi benimki herkes seninki kiz diye mi acaba falan dedi bana normal geliyo ama ne bileyim daha ne yapsin cocuk yani
Yok canım dikişlerden korkma artık 6 ila 8 hafta içinde toparlıyor ki ben koli bile taşıdım ağır ağır 🤦🏻‍♀️
Ya ic dikisler 6 ayi bulur vs diye duydum distakiler okey de ictekiler
Korkutuyo. Ben kendimi tutmazsam dikis falan kalmaz diye korkuyorum🤣 o da mod kaciriyor😒

Oyyy verene kurban o dudaklar ne oyleeeeee cildiririm suna bak masallahhh… bizde bu sira memede bir savas var zayifladi gibi bir cekiyo bir itiyo sonra geri aliyo sanki sut gelsin de gelmesin modu anlamadim🤷🏻‍♀️aslinda kilo alimi iyi ilk ay 1350 aldi ikinci ay kontrolune gitmedik ama evdeki tartiyla 1200 gorunuyo su an. Bugun 10 gun kucuk bir bebisin yaninda minnak kaldi benimki herkes seninki kiz diye mi acaba falan dedi bana normal geliyo ama ne bileyim daha ne yapsin cocuk yani

Korkutuyo. Ben kendimi tutmazsam dikis falan kalmaz diye korkuyorum🤣 o da mod kaciriyor😒
Bence çok güzel almış, vücut yapısı hep farklı oluyor. Oğlum hep kilo olarak çoktu ama sıkıydı , aynı kilodaki çocuklar daha kilolu görünüyordu. Hiç kafanı karıştırma bence çok güzel almış maşallah

Haziran temmuz annelerini bi dolanıp geldim. 4. Ayda beslenme ve uyku gerilemesi olcakmış. Bide kilo alımları yavaşlıyomuş. Tansiyonum düştü gırtlağım oynadı sinirden :KK53:
Kendimi yaza atabileydim biran önce.
İşe başlayacak olanlar ne zaman başlıyosunuz?
Eveet bebeklerin ergenliği deniyor 4. Aya, ama uyku daha ne kadar gerileyecek acaba zaten gerideyiz biz 🤣

Oyy maşallah gece gece iştahım kabardı 🤤🤤🤤

Kız bu neeeee 🧿😍😍🧿

Eveet bebeklerin ergenliği deniyor 4. Aya, ama uyku daha ne kadar gerileyecek acaba zaten gerideyiz biz 🤣
Uyku yooook yoook ki gerilesin çıldırcam saat 3ten beri hanımefendi uyuuo gibi ama sürekli bi uyanmaya çalışma çabası, kendini uyandırmaya çalışıyo isyan bastırılıyo. Evde nefes alan bütün canlılar uyyo ben bebe sallıyom 🤦🏻‍♀️

Badem ceviz et tahin ilik suyu bol sı benim okuduklarım
Tahin pekmez yiyorum sabahlari ama muzlu tahin falan da ara ogun yapayim olmazsa cevizi de yazdim kenara sagolasin canim
Bence çok güzel almış, vücut yapısı hep farklı oluyor. Oğlum hep kilo olarak çoktu ama sıkıydı , aynı kilodaki çocuklar daha kilolu görünüyordu. Hiç kafanı karıştırma bence çok güzel almış maşallah
Yani bence de. Daha minyon da olabilir bence sorun yok da bir anda millet donup kiz diye mi dedi durup dururken🤣 aman iste

Ay dün bebem ilk kez akşam 7.30 da uyuyup, 2 kısa beslenmeyle sabah 7.30 a kadar uyudu. Dedim ayy 8.ci hafta atağı bitti, bebeğim gelişti, uyku düzeni oturdu. Djjdkdjdjsjjdjsksks
Bugün yine eski uyumayan düzenimize döndük😅 bebemiz bize şaka yapmış uyuyarak🥲🥲 ya o kadar iyi gelmişti ki öyle uyuması. Eşimle korkup bişey oldu diye sabah 5 te bebeği dürtmeye başlamıştık😂

Yokkk artık iç dikişler evet doğru bak onı unuttum 6 ayı bulabiliyo. Ama ilişki de zorlamazdın herhalde jdjdjdjjdd

Ay perişanım elimi kaldırıp yazmak zor geliyo, öyle bi regl oldum ki anlatamam. Dört gündür ful fors devam ediyo mahvetti beni. Ben okuyorum sizi 😭
Ben de 2-3 günde bi biriktirip öyle yazıyorum 😂
Geçmiş olsun canım 🌸 olman güzel bi şey bence ama çok oluyor diyorsun bol bol yat dinlen üşütme bi de 🫶🏻 benim 2 gün dolu dolu oldu sonra kesilip lekelenmeyle devam etmişti. Oku ama yaz arada da 😅

Back
X