- 12 Mart 2019
- 16.850
- 36.140
- 598
Vallahi boku bokunaYa boşuna gerdiler seni he boku bokuna. Oh maşallah nazlıluşa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi boku bokunaYa boşuna gerdiler seni he boku bokuna. Oh maşallah nazlıluşa![]()
Diyee diyeee vericem kızı sonundaDamat desen daha doğru olmaz mııı latteciiim![]()
Yaptım da 2 kere anca hani 40ım çıkalı kaç gün oldu aahh ben bu hallere düşecek kadın mıydımİnşallah bundan sonrası güzel geçer bacım ağrısız 2 çocuklasevin sevin gidemedim
benim de eşim ya benden dolayı ya da bebekten dolayı ile gidemediği çok gün oldu. Zaten 2 gündür de hastanede yatıyordu şu salgına yakalandık kusma bulantı ishal
çok illet bi şeymiş neyseki atlattı çıktı hastaneden. Ne zaman giderim kontrole artık Allah bilir
sen açılışı yap fikfik olayının boşver
![]()
Yok canım dikişlerden korkma artık 6 ila 8 hafta içinde toparlıyor ki ben koli bile taşıdım ağır ağırAy dogumdan sonra oyle bir sey mi var. Ben de dikislerden korkuyorum bir sey olacak diye.
Aaayy et yiyemem ama hemen otekilere yumuluyorum sagolasin
Aynen gunduz havalandirma kaya tuzu vs de az da olsa etkiliyo. Gece yattigin odayi halletsen yeter gunduz degil de gece cok artiyor
Kati degil canim ama sutum ilk kizimda da bunda da baya sariydi hep bir iki hafta oncesine gore. Saginca kirik beyaz olurdu on sut bile: bu kadar beyazi ilk defa gordum bemmbeyaz ya kagit gibi
Ohhh masallahhhhh ne kadar almis? Benimki 5300 civari cikiyo evde baya agir gelmeye basladi 6300 de gidiya gomulesi gelir insanin
Ohh beee gozun aydin canim gereksiz geriyolar adami delirtiyolar
11 12 13. Aylarda da kilo alımı biraz yavaşlarHaziran temmuz annelerini bi dolanıp geldim. 4. Ayda beslenme ve uyku gerilemesi olcakmış. Bide kilo alımları yavaşlıyomuş. Tansiyonum düştü gırtlağım oynadı sinirden
Kendimi yaza atabileydim biran önce.
İşe başlayacak olanlar ne zaman başlıyosunuz?
Ayyyyyyy doktor bu neeğğğ maşallah 41 kere binlerce kere hatta nazarlardan saklasın rabbim seniBenimki mamayla besleniyor canım. 1 ayda 1100 almış canımbizim doğum kilomuza göre her ay hemen hemen 1 kilo alıyor. O gıdılı doğdu asiba teyzesi
bebek çıkınca bana söyledikleri ilk cümle gıdılı olmuştu
evde şöyle bi şey var![]()
![]()
Oyyy verene kurban o dudaklar ne oyleeeeee cildiririm suna bak masallahhh… bizde bu sira memede bir savas var zayifladi gibi bir cekiyo bir itiyo sonra geri aliyo sanki sut gelsin de gelmesin modu anlamadimBenimki mamayla besleniyor canım. 1 ayda 1100 almış canımbizim doğum kilomuza göre her ay hemen hemen 1 kilo alıyor. O gıdılı doğdu asiba teyzesi
![]()
Ya ic dikisler 6 ayi bulur vs diye duydum distakiler okey de ictekilerYok canım dikişlerden korkma artık 6 ila 8 hafta içinde toparlıyor ki ben koli bile taşıdım ağır ağır![]()
İnşallahgeçiyor geçiyor canını sıkma . evet çok yorucu oluyor insan çaresiz hissediyor . 48 saat içindeiştahı yerine gelir ağlaması da geçiyor
Badem ceviz et tahin ilik suyu bol sı benim okuduklarımKizlar ya sutum cok beyaz. Yani bembeyaz. Boyle degildi eskiden daha yagluydi. Kilo alimi da bu sira durdu evde takip ediyorum. Ne yapsam yaglanir? Var mi bu konuda oneriniz deneyiminiz?
Bence çok güzel almış, vücut yapısı hep farklı oluyor. Oğlum hep kilo olarak çoktu ama sıkıydı , aynı kilodaki çocuklar daha kilolu görünüyordu. Hiç kafanı karıştırma bence çok güzel almış maşallahOyyy verene kurban o dudaklar ne oyleeeeee cildiririm suna bak masallahhh… bizde bu sira memede bir savas var zayifladi gibi bir cekiyo bir itiyo sonra geri aliyo sanki sut gelsin de gelmesin modu anlamadimaslinda kilo alimi iyi ilk ay 1350 aldi ikinci ay kontrolune gitmedik ama evdeki tartiyla 1200 gorunuyo su an. Bugun 10 gun kucuk bir bebisin yaninda minnak kaldi benimki herkes seninki kiz diye mi acaba falan dedi bana normal geliyo ama ne bileyim daha ne yapsin cocuk yani
Ya ic dikisler 6 ayi bulur vs diye duydum distakiler okey de ictekiler
Korkutuyo. Ben kendimi tutmazsam dikis falan kalmaz diye korkuyorumo da mod kaciriyor
![]()
Eveet bebeklerin ergenliği deniyor 4. Aya, ama uyku daha ne kadar gerileyecek acaba zaten gerideyiz bizHaziran temmuz annelerini bi dolanıp geldim. 4. Ayda beslenme ve uyku gerilemesi olcakmış. Bide kilo alımları yavaşlıyomuş. Tansiyonum düştü gırtlağım oynadı sinirden
Kendimi yaza atabileydim biran önce.
İşe başlayacak olanlar ne zaman başlıyosunuz?
Oyy maşallah gece gece iştahım kabardıBenimki mamayla besleniyor canım. 1 ayda 1100 almış canımbizim doğum kilomuza göre her ay hemen hemen 1 kilo alıyor. O gıdılı doğdu asiba teyzesi
![]()
Kız bu neeeeeBenimki mamayla besleniyor canım. 1 ayda 1100 almış canımbizim doğum kilomuza göre her ay hemen hemen 1 kilo alıyor. O gıdılı doğdu asiba teyzesi
![]()
Uyku yooook yoook ki gerilesin çıldırcam saat 3ten beri hanımefendi uyuuo gibi ama sürekli bi uyanmaya çalışma çabası, kendini uyandırmaya çalışıyo isyan bastırılıyo. Evde nefes alan bütün canlılar uyyo ben bebe sallıyomEveet bebeklerin ergenliği deniyor 4. Aya, ama uyku daha ne kadar gerileyecek acaba zaten gerideyiz biz![]()
Tahin pekmez yiyorum sabahlari ama muzlu tahin falan da ara ogun yapayim olmazsa cevizi de yazdim kenara sagolasin canimBadem ceviz et tahin ilik suyu bol sı benim okuduklarım
Yani bence de. Daha minyon da olabilir bence sorun yok da bir anda millet donup kiz diye mi dedi durup dururkenBence çok güzel almış, vücut yapısı hep farklı oluyor. Oğlum hep kilo olarak çoktu ama sıkıydı , aynı kilodaki çocuklar daha kilolu görünüyordu. Hiç kafanı karıştırma bence çok güzel almış maşallah
Yokkk artık iç dikişler evet doğru bak onı unuttum 6 ayı bulabiliyo. Ama ilişki de zorlamazdın herhalde jdjdjdjjddOyyy verene kurban o dudaklar ne oyleeeeee cildiririm suna bak masallahhh… bizde bu sira memede bir savas var zayifladi gibi bir cekiyo bir itiyo sonra geri aliyo sanki sut gelsin de gelmesin modu anlamadimaslinda kilo alimi iyi ilk ay 1350 aldi ikinci ay kontrolune gitmedik ama evdeki tartiyla 1200 gorunuyo su an. Bugun 10 gun kucuk bir bebisin yaninda minnak kaldi benimki herkes seninki kiz diye mi acaba falan dedi bana normal geliyo ama ne bileyim daha ne yapsin cocuk yani
Ya ic dikisler 6 ayi bulur vs diye duydum distakiler okey de ictekiler
Korkutuyo. Ben kendimi tutmazsam dikis falan kalmaz diye korkuyorumo da mod kaciriyor
![]()
Ben de 2-3 günde bi biriktirip öyle yazıyorumAy perişanım elimi kaldırıp yazmak zor geliyo, öyle bi regl oldum ki anlatamam. Dört gündür ful fors devam ediyo mahvetti beni. Ben okuyorum sizi![]()