• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kızlar bebeğimin kakası 2 3 gündür yeşile çalmaya başladı , bazen sarıya yakın oluyor bazen yeşile, en son çok az kaka yaptı tamamen yeşil nerdeyse, neden oluyor çözemiyorum ya , benzer bi durum yaşayan var mı

Kızlar bebeğimin kakası 2 3 gündür yeşile çalmaya başladı , bazen sarıya yakın oluyor bazen yeşile, en son çok az kaka yaptı tamamen yeşil nerdeyse, neden oluyor çözemiyorum ya , benzer bi durum yaşayan var mı
Mama veriyor musun keçi sütlü mama alıyorsa yeşil yapıyo

Yok anne sütü sadece :/
Ön süt arka süt dengesizliği falan diyorlar da bu zamana kadar nasıl emzirdiysem öyle emzirdim , farklı bi şey yok 2. Aya doğru gidiyoruz bu yeşil kaka durumu ortaya çıktı
Aşkım bazen benim kızında oluyo sonra geçiyo sarıya dönüyo

Ispanak tarzı gıda tukettin mi ben bı fazla kacirmistim ıspanağı geçen hafta yeşile döndü kakası boşalttıktan sonra düzeldi

Ispanak tarzı gıda tukettin mi ben bı fazla kacirmistim ıspanağı geçen hafta yeşile döndü kakası boşalttıktan sonra düzeldi
Hayır ama sütüm artsın diye bira mayası tableti kullandım, b12 de vardı içinde o da yapmış olabilir mi acaba

Back
X