- 15 Ağustos 2024
- 659
- 1.116
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #21.741
Giyilebilir göğüs pompası kullanan ya da alacak olan var mı? Lansinoh ve mochi arasında kaldım, yorumlarınız kıymetli 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri bebek arabası diye kafayı yedim hiç bu kadar kararsız kalacağımı düşünmezdimAy aşkım evet çok bilgi verdin bana Allah razı olsun, ben puseti bile okumamışım tam yatıyor diye, görsele bakıp geçiyorumsen diyince okudum o yüzden portbebeyi direk eledim. Bu hafta sonu operaya gidecem priam bir deneyim diyorum. Birde e priam daha ağırmış 15 kg. Normal priam 12.6 kg’muş. Yokuş falan yoksa, dağda bayırda gezmeyeceksen normal priam alabilirsin diye yazıyor chatgpt, çünkü dediğin gibi e priam ciddi ağır ve konforsuz taşıma olarak gösterilmiş. Peki maxi cosi senin dediğin modelleri nerde deneyebilirim bilgin var mı canım? Bebek arabasının bu kadar konu olacağını düşünmemiştim
![]()
Peki canım o tam yatan pusetler cybex’in tüm modellerine oluyor mu acaba?Kuzu bence cybex te baktığın modeller çok ağır olanlar. Ciddi kullanışlı değiller operaya gittiğinde bence easy twisti de bir dene hem ağır değil hemde konforsuz değil gayet kullanışlı bence. Bende bugaboo butterfly ile cybex easy twist2 arasında kaldım puset olarakta cybex ya da bugaboo düşünüyorum yine ama farklı seçenekler de olabilir
Şu an arabayı kullanışın canlandı gözümdesepide cybex eezy s Twist2 arabayla cloud Z ana kucağı al geç bebeğim bence
Arabayı nasıl kullandığımı görsen var ya. Hiç nazik sürmüyorum parkta toprakta falan bile sürüyorum kaldır koy haldır huldur
Sürekli her gün kullanıyoruz. Yurtdışından aldığımız için garantisi bile yoktu. En ufak sorun yaşamadık. Şikayetvarda hakkında şikayet olmayan ürün yoktur zaten bence çok etkilenme. İnşallah o kadar şanssız olmazsın normalde hiç sorunsuz kullanacağın bir marka
![]()
Kanka priam gözüme çok havalı geldi ondan kafama takmışım onusepide cybex eezy s Twist2 arabayla cloud Z ana kucağı al geç bebeğim bence
Arabayı nasıl kullandığımı görsen var ya. Hiç nazik sürmüyorum parkta toprakta falan bile sürüyorum kaldır koy haldır huldur
Sürekli her gün kullanıyoruz. Yurtdışından aldığımız için garantisi bile yoktu. En ufak sorun yaşamadık. Şikayetvarda hakkında şikayet olmayan ürün yoktur zaten bence çok etkilenme. İnşallah o kadar şanssız olmazsın normalde hiç sorunsuz kullanacağın bir marka
![]()
Ben şöyle bir strateji izledim, ilk aylar için Joie Chrome aldım. Pusetli musetli. Sonra zaten o büyük boy arabalar insanı bunaltır diye düşünüyorum. Bir tane de Cybex Beezy aldım, 6 aydan sonra kullanılıyor o, arabaya direkt onu koyarım. Joie mahallede gezmek için olurGerçekten ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri bebek arabası diye kafayı yedim hiç bu kadar kararsız kalacağımı düşünmezdim
Maxi cosi için yetkili satış temsilcizi görseldeki yanıtı vermişti bana ürünü görüp denemek için bu mağazalardan birine gidebilirsin. Arkadaşlar eazy s twisti önermiş. Priama göre inanılmaz küçük ve hafif o model baktım ona da. Ama bilmiyorum görüntüsü bana çok hoş gelmedi bi türlü ısınamadım o arabaya ondan tercih etmedim açıkçası onu da yoksa 360 derece dönebiliyor olması çok iyi bi özellik fakat benim gözüme hoş gelmiyo o araba. Oturma koltuğu da diğerlerine nazaran çok dar ve küçük geldi gözüme o yüzden onu tercih etmedim.
Ben de mochi çok düşündüm ama yorumları okuyarak elektrikli almaya karar verdim. Mochi de çok övüyorlar. Eğer elektirikli zor gelirse mochi alırımGiyilebilir göğüs pompası kullanan ya da alacak olan var mı? Lansinoh ve mochi arasında kaldım, yorumlarınız kıymetli![]()
Easy twist2 ye oluyor canım diğer modellerini tam araştırmadığım için bilmiyorum ama arkadaşımda mios var ona da oluyor. Bence uyumludur hepsinePeki canım o tam yatan pusetler cybex’in tüm modellerine oluyor mu acaba?
Aşko çok teşekkür ederim senin dediğin twist2 ile mios canlı bakıp karar verecem, her ne kadar kalbim priam desede beynimi dinlyecemEasy twist2 ye oluyor canım diğer modellerini tam araştırmadığım için bilmiyorum ama arkadaşımda mios var ona da oluyor. Bence uyumludur hepsine![]()
Neden vazgeçtin acaba? Ben giyilebilir olanlarda hep güzel yorumlar okudumBen de mochi çok düşündüm ama yorumları okuyarak elektrikli almaya karar verdim. Mochi de çok övüyorlar. Eğer elektirikli zor gelirse mochi alırım
Rica ederim aşko bende çok kararsızım halaAşko çok teşekkür ederim senin dediğin twist2 ile mios canlı bakıp karar verecem, her ne kadar kalbim priam desede beynimi dinlyecem![]()
Ay aşkım tabi acıbademin odaları falan gerçekten çok iyi ilgide öyle,Babamım ameliyatında 10 gün kaldık hastane değil otel gibiydi, saatte bir hemşireler gelip kontrol ediyorlar, duşu falan hep ordaki yardımcılar aldırıyor, her gün yatak yorgan çarşaf değişti, hemşireler inanılmaz güler yüzlü, bence doktor kadar bunlarda önemli detaylar, rahat hissetmen içinKızlar ankarada acıbadem, medicana, memorial hastanelerine gittim doğumla ilgili bilgi almak için. Acıbadem doğum katını ve odaları gösterdi gerçekten orada olmak çok duygusal hissettirdi, hatta bebek odasında bir bebek yeni doğmuştu onu gördük eşimle aşırı duygulandıkçok ilgililerdi yeni doğan baş hemşiresi bize bilgiler verdi. Açıkçası doğum için acıbademi epey beğendik. Zaten istanbuldaki hastanemizde orası olduğu için eşim orada devam etmemiz yönünde fikrini söyledi ama bana bıraktı tabi ki. Gitmişken bir doktordan randevu alıp bebişimizi de gördük
ama doktor çok sıcak gelmedi iletişim bilgilendirme anlamında. Başka bir doktora daha gideceğiz acıbademde eğer doktoru seversek orada devam etmeyi düşünüyoruz.
Medicanadaki tavır ilgili değildi sadece fiyat konuşuldu o yüzden oraya çok sıcak bakmadık.
Memorialde nispeten medicanaya göre daha iyiydi buradaki arkadaşlarımızın da doktoru olan ertuğrul karahanoğluna detaylı ultrason için randevu aldık 14ünde inşallah oraya gideceğizyine doktorun iletişiminden memnun kalırsak orada da devam edebiliriz.
Şuanlık bizde durumlar böyle![]()
Kız birde doona çıkardınız başıma,Rica ederim aşko bende çok kararsızım halabelki bugaboo butterfly alıp yanına da hem puset hem yenidoğan zamanı kullanmak için doona alabilirim diye düşündüm. Doona marka arabalarda biraz fiyatlı ama ikinci eli çok canlı satabiliyorsun bide gezenbebe firması götürdüğünde eğer yıpranmamış bir arabaysa aldığın fiyatın yarısına alıyormuş arabayı senden. Böyle de bir bilgi edindim yakın zamanda
![]()
Kanka doona sadece 13 kg kadar diyor oda 1 yaşa kadar mı sadeceRica ederim aşko bende çok kararsızım halabelki bugaboo butterfly alıp yanına da hem puset hem yenidoğan zamanı kullanmak için doona alabilirim diye düşündüm. Doona marka arabalarda biraz fiyatlı ama ikinci eli çok canlı satabiliyorsun bide gezenbebe firması götürdüğünde eğer yıpranmamış bir arabaysa aldığın fiyatın yarısına alıyormuş arabayı senden. Böyle de bir bilgi edindim yakın zamanda
![]()
Yaa çok sevindimmmmKızlar ben pazartesi günkü detaylı randevumu iptal ettim. Cuma günü 9a randevu aldım. 21+2 olcam dayanamıyorum bebeğimi görmem lazım![]()
se25lin ben de Betül hocaya gidicem çok güzel reklam yaptın
![]()
Merhaba Gentan da yaptırmayı düşünüyorum bende. Acaba cinsiyeti nasıl öğrendiniz?Ben gentan da yaptırmıştım çok hızlı çıkıyor sonuçlar fiyatlarda abartı değil tavsiye ederim
Canım hakkında hayırlısı hangi hastaneye hangi doktora icin ısınıyorsa orayla devam et. İnşallah seversin frekansın tutar bir doktorla.Kızlar ankarada acıbadem, medicana, memorial hastanelerine gittim doğumla ilgili bilgi almak için. Acıbadem doğum katını ve odaları gösterdi gerçekten orada olmak çok duygusal hissettirdi, hatta bebek odasında bir bebek yeni doğmuştu onu gördük eşimle aşırı duygulandıkçok ilgililerdi yeni doğan baş hemşiresi bize bilgiler verdi. Açıkçası doğum için acıbademi epey beğendik. Zaten istanbuldaki hastanemizde orası olduğu için eşim orada devam etmemiz yönünde fikrini söyledi ama bana bıraktı tabi ki. Gitmişken bir doktordan randevu alıp bebişimizi de gördük
ama doktor çok sıcak gelmedi iletişim bilgilendirme anlamında. Başka bir doktora daha gideceğiz acıbademde eğer doktoru seversek orada devam etmeyi düşünüyoruz.
Medicanadaki tavır ilgili değildi sadece fiyat konuşuldu o yüzden oraya çok sıcak bakmadık.
Memorialde nispeten medicanaya göre daha iyiydi buradaki arkadaşlarımızın da doktoru olan ertuğrul karahanoğluna detaylı ultrason için randevu aldık 14ünde inşallah oraya gideceğizyine doktorun iletişiminden memnun kalırsak orada da devam edebiliriz.
Şuanlık bizde durumlar böyle![]()
Sonuçlar doktorunuzun sistemine düşüyor doktorumuz söyledi bize cinsiyetiniMerhaba Gentan da yaptırmayı düşünüyorum bende. Acaba cinsiyeti nasıl öğrendiniz?