Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ayy bu ben😅 3 tane götürdüm üçü de pert oldu o neydi öyle ya bir paket depend almıştım normal ped hikaye zaten sonra depend de yetmedi eşimi tekrar gönderdim almaya😅
:-) valla zor ya bu işler ne kadar önceden düşünsen plan yapsanda yinede bir şey çıkıyor neyseki bunlar halledilebilir şeyler :)

Ay aşkım tabi acıbademin odaları falan gerçekten çok iyi ilgide öyle,Babamım ameliyatında 10 gün kaldık hastane değil otel gibiydi, saatte bir hemşireler gelip kontrol ediyorlar, duşu falan hep ordaki yardımcılar aldırıyor, her gün yatak yorgan çarşaf değişti, hemşireler inanılmaz güler yüzlü, bence doktor kadar bunlarda önemli detaylar, rahat hissetmen için
Memorial şişlide deneyimim oldu tüp bebekte, odalar falan ordada iyiydi ilgi ve hemşireler, hangisi içine siniyorsa o olsun 🥰
Evet aşko acıbadem ataşehir çok iyiydi dediğin gibi ama ankaradaki o kadar lüks değil tabii ki yine de çok güzel. Bence hemşire ve ebelerin ilgili olması da çok önemli sana katılıyorum iş doktorda hastanede bitmiyo
Kız birde doona çıkardınız başıma, 😂😂😂 hemen bakıp geliyorum o neyyyy
Kuzu evet 1 yıl kullanabiliyorsun ama pusetle aynı mantık işte puset alıp sürekli bebek arabasından tak çıkar uğraşmaktansa tek bir arabayla 1 sene geçirip sonra bebek arabasına geçmekte mantıklı geldi 😅 ama doonayı bebek arabası gibi değilde puset gibi düşünebilirsin

Canım hakkında hayırlısı hangi hastaneye hangi doktora icin ısınıyorsa orayla devam et. İnşallah seversin frekansın tutar bir doktorla.

Hocamdan detaylı için randevu aldin demek hadi bakalim inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz 😍🙏
İnşallah canım ya doktorumdan ayrıldığım için içim buruk gerçekten 😟 umarım onunla enerjimin tuttuğu gibi bir doktor bulurum 🤗 evet canım detaylıya ona gideyim dedim acıbademdeki detaylı yapan doktorda bizim sağlık sigortası geçerli değildi o yüzden memorialda karar verdik 😊

Evet aşko acıbadem ataşehir çok iyiydi dediğin gibi ama ankaradaki o kadar lüks değil tabii ki yine de çok güzel. Bence hemşire ve ebelerin ilgili olması da çok önemli sana katılıyorum iş doktorda hastanede bitmiyo

Kuzu evet 1 yıl kullanabiliyorsun ama pusetle aynı mantık işte puset alıp sürekli bebek arabasından tak çıkar uğraşmaktansa tek bir arabayla 1 sene geçirip sonra bebek arabasına geçmekte mantıklı geldi 😅 ama doonayı bebek arabası gibi değilde puset gibi düşünebilirsin
Kanka sen sonu benim evde her markadan araba göreceksiniz, seç beğen al 😂😂

Kızlar benim meme ucum hep böyle 2. Fotodaki usttekiler gibi sag göğsüm yine elleyince şişiyor cikiyor ama sol hic çıkmıyor benim ne kullanmam lazım emzirme sürecinde emzirmek istiyorum ya benim gibi olan var mı elektrikli mi almam lazım Manuel mi marka lansinohu çok oneriyorlar ama hangisi bi de mochi ydi sanırım onu da çok oneriyorlar ama bana biraz mochi basit gelebilir sanki
Kuzum özel hastaneleri bilmiyorum ama devlet hastanelerinde emzirme danışma birimleri var. Gidip sormanı mutlaka öneriyorum. Ben doğumdan sonra bir soru sormak için gitmiştim. Ebe hanım o kadar ilgiliydi güzel açıklamıştı ki

Yaa çok sevindimmmm 😍😍 hiç pişman olmayacağına eminimm 🥰 giderken boş usb belleğin varsa yanında götür canım tüm çekimi aktarıyormuş ben boş götürmedim yanımda o yüzden sadece resimleri bide bir video attı wp den aklında bulunsun 😇 güzel haberlerini bekliyoruzz ❤️🙏😇
Ya çok heyecanlandim götüreyim tabi canım teşekkür ederim söylediğin için 🥰🥰

Ben şöyle bir strateji izledim, ilk aylar için Joie Chrome aldım. Pusetli musetli. Sonra zaten o büyük boy arabalar insanı bunaltır diye düşünüyorum. Bir tane de Cybex Beezy aldım, 6 aydan sonra kullanılıyor o, arabaya direkt onu koyarım. Joie mahallede gezmek için olur 😅 puseti de çok takmadım yine çok uzun süre kullanılmıyor diye, oto koltuğu da Cybex Sirona aldım
Ben de işte şu an leona2 ve tam yatabilir puset alıp sonrasında 1.5 yaş civarı cybex in dünyanın en küçük arabası olan bi baston arabası var onu almayı düşünüyorum. Oto koltuğu olarak da maxi cosi mica 360 pro i size ı alıcam. O da araç dışına çekilebiliyo bebeği koyup almakta ciddi rahatlık sağlayacağını düşünüyorum o yüzden

Kızlar önceki tecrübemden aklıma geldikçe yazayım. Ben doğum için kendime hep krem açık bej falan pijama takımı almıştım ama siz siz olun takımlardan birini koyu renk alın. Doğum sonrası kanama oluyor hele ayağa kalktığınızda:KK35: o yüzden koyu renkle daha rahat edersiniz. Her ne kadar depend falan alsakta insan tedirgin oluyor
Peki kışın doğum yapıcaz ama yine de kısa kollu mu almalı uzun kollu mu buna karar veremedim ben. Hastaneler sıcak oluyo aslında kısa daha mı rahat olur

T
Kuzum özel hastaneleri bilmiyorum ama devlet hastanelerinde emzirme danışma birimleri var. Gidip sormanı mutlaka öneriyorum. Ben doğumdan sonra bir soru sormak için gitmiştim. Ebe hanım o kadar ilgiliydi güzel açıklaçıklamıştı
tamam canim çok sagol randevu filan alınmıyor dimi ona

Back
X