Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım senın suyun mu fazla?
Evet canım öyleymiş
Geçtiğimiz cuma randevum vardı herşey yolunda çok şükür sadece suyun fazla dedi doktorum karpuz kavun karbonhidrat tüketimi mi sordu bende çok karpuz yediğimi söyledim yasakladı. Beyaz ekmek pirinç makarna falan yasakladı . Ama bu arkadaşın doktoru yarık dudak demiş korktum canım bende

Yani gerçekten böyleyse her yere şikayet ederdim ben ne demek ya riski söylememek
Cuma günü randevum var canım bakalım ne diyecek birde işin garip tarafı ben bile anlamıştım riskli olduğunu ağlayarak gitmiştim sonucu aldığımda bana gülmüştü ben 20 yıllık doktorum bilmeyecek miyim gayet iyi demişti o yüzden çok sinirliyim

En iyisi bence de. Kafani karıştıracak insanlara da gitme bir daha.
Devlet hastanesine gidiyorsan eger ben cok denk geldim malesef iş bilmeyene.
Bende öyle yapicam 22 hafta 3 günlük 560 gramdi doktor bebek gayet iyi dedi ikide bir suyu çok fazla diyordu bende haliyle korktum kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diyo

Canım bence bir daha birkaç gün fazladan bekle ama yine de kafanı başka doktorla karıştırma. Benim geçtiğimiz ay doktorum tam muayene zamanlarımda izindeydi bende artık 4 hafta geçiyor diye endişe edip başka doktordan aldım önce, sonra dedim boşver iptal et şimdi bir şey dese kafan karışacak. Kendi doktorumu bekledim
Evet bende öyle yapicam artık kendi doktorumdan başka bir doktora görünmicem kafamı karıştırıp psikolojimi bozdu bakalım hayırlısı neyse benle bebeğim için o olsun

Aşko 14ündeydi eşimin programı değişince yarına aldım randevuyu 🥰 ama öğleden sonra malesef birazcık bekletcez sizi teyzeleri haberler için 🤩
Heyecanla bekliyoruz kuzum çok iyi olmuş valla. Azıcık bekleriz artık napalim. 14unden iyidir 🤣 kaç haftalıksın şu an

Kızlar bebişe vucüt losyonu yada nemlendirici olarak ne süreceksiniz banyosundan sonra. Mustela alacaktm ama vazgeçtim başka da çok bilmiyorum. Şampuan siveno karar verdim.

Nasıl yani beni de korkuttun şimdi suyumuz fazla olunca yarık dudak mı oluyormuş babylovee babylovee senin bilgin var mı bu konuda çok korktum canım benim doktorum böyle bişey söylemedi
Canım bu konu hakkında bir bilgim yok. Ama arkadasin gittigi doktor bence biraz ezbere konusan bir doktor gibi geldi bana. Cinsiyeti bile tutturamamis baksana. Bazıları böyledir ya. Bence kendi doktorun boyle birseyden bahsetmediyse sende kafanda şüphe duyma bile derim ben

Evet canim uyarmadığı gibi birde gayet iyi dedi ama bugün öğrendim ki riskliymis soracağım bunu bakalım ne cevap verecek
Riskin cok mu yüksekti ikili de ?
Yani bu ihmal edilecek bir komu degil ki doktorun neden bilgilendirmedi seni. Fetal yaptırırdın hemen bu zamana kalmazdin.

Back
X