- Konu Sahibi annabelica
- #23.341
Ablanın ikizleri mi var canım ya maşallah![]()
Ya şunların güzelliğine bakın maşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablanın ikizleri mi var canım ya maşallah![]()
Ya şunların güzelliğine bakın maşallah![]()
Ya ben de öyleyim kuzum ama gerçekten insan bilemiyor ilk bebiste. Doldurdum bir sürü gereksiz şeyiBen sana hak veriyorum canım, ben de ihtiyaç dahilinde alınması gerektiğini düşünüyorum, minimal yaşamı seviyorum ben eşyalar üzerime yıkılır, az olsun, öz olsun ama kaliteli olsuncuyumdur bu sebeple çok eşyaya düşmeyeceğim, elbise de çok almayacağım çok hediye geliyor zaten![]()
Oh şükürler olsun bir bebişimizin daha güzel haberini aldık. Çok sevindim kuzum ya hep iyi olsun kuzularımızKızlar selamlaarçok çok şükür her şey yolundaa ve olması gerektiği gibi çıktı
oğlum 400 gr olmuş
ben çikolata yiyip gitmiştim ilk baktı epey bişeyini gördü sonra bi yarım saat yürü tekrar çikolata ye öyle gel dedi doktor öyle yaptık geri kalanlara da baktı. İnatçı çocuğum yüzünü pek göstermedi baya uğraştı doktor ama nafile
artık bir sonrakinde görürüz dedik. Vitaminlere devam edicez artık kilo almaya başlaman gerekiyor dedi eğer bir sonraki kontrolde almamış olursam diyetisyenle görüşeceğim. 1 ay sonra gel şeker yüklemesi için dedi. Aşılar içinde 24. Haftada başlayalım dedi. Doktoru sevdik eşimde bende
samimi bir doktor herşeyi anlatıyor güven veriyor. Benim baş ağrılarım oluyordu onu söyledim magnezyum ve parol dışında birşey yapamayız dedi. Yüzünü göremememiz dışında her şey çok güzel geçti yani
darısı diğer arkadaşlarımın başına
![]()
Burnunu yerim ya güzel burunOğluşum kocaman olmuş teyzeleri![]()
Ben de yegenlerime çok bağlıyım çok emeğim var ustlerinde. Gerçekten evlat gibi seviliyor bambaşka bir duyguEvet canım ama daha çok benim onlar
40 günlükken gittim 3,5 yaşında kreşe alıştıktan sonra bıraktım yatılı baktım öyle sabah gidip akşam dönmeli de değil
Onlar benim yavrularım şimdi kocaman dana oldular o ayrı 8 yaşındalar
![]()
Çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasınaKızlar selamlaarçok çok şükür her şey yolundaa ve olması gerektiği gibi çıktı
oğlum 400 gr olmuş
ben çikolata yiyip gitmiştim ilk baktı epey bişeyini gördü sonra bi yarım saat yürü tekrar çikolata ye öyle gel dedi doktor öyle yaptık geri kalanlara da baktı. İnatçı çocuğum yüzünü pek göstermedi baya uğraştı doktor ama nafile
artık bir sonrakinde görürüz dedik. Vitaminlere devam edicez artık kilo almaya başlaman gerekiyor dedi eğer bir sonraki kontrolde almamış olursam diyetisyenle görüşeceğim. 1 ay sonra gel şeker yüklemesi için dedi. Aşılar içinde 24. Haftada başlayalım dedi. Doktoru sevdik eşimde bende
samimi bir doktor herşeyi anlatıyor güven veriyor. Benim baş ağrılarım oluyordu onu söyledim magnezyum ve parol dışında birşey yapamayız dedi. Yüzünü göremememiz dışında her şey çok güzel geçti yani
![]()
Teşekkür ederim darısı sana inşallahÇok sevindim canım her şeyin yolunda olmasınadoktorunda içine sinmiş. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kaç saat baktı
Çok çok şükür kuzumOh şükürler olsun bir bebişimizin daha güzel haberini aldık. Çok sevindim kuzum ya hep iyi olsun kuzularımız![]()
Süper canım çok geçmiş olsun önemli bir süreci atlatmış oldunKızlar selamlaarçok çok şükür her şey yolundaa ve olması gerektiği gibi çıktı
oğlum 400 gr olmuş
![]()
Ay dün gece eşim bir isim atmış bu ne alaka dedim arkadaşlarına sorup çocuk doktoru araştırmışBende şu an almayı düşünmüyorum ama bebeğim doğsun ona şimdiden dr seçtimilk kontrolümüzde soracam ona alayım mı almıyım mı
![]()
Normal canımSelam kizlar dun saglik ocagina gittim bana aşı yaptilar kolum dunden beri agriyor normalmi bu yaptiran varmi yada
Ay tövbe estağfurullahKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
Ah canım çok çok üzgünüm umarım her şey çok iyi olur sizin için dua ediyorumKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Kuzu ben yaptırdım bu sabah çok şükür şu an ağrı, şişlik vs. olmadı ama hemşire olabilir demişti endişe etmeSelam kizlar dun saglik ocagina gittim bana aşı yaptilar kolum dunden beri agriyor normalmi bu yaptiran varmi yada
Canım üzüldüm inşallah su gibi geçsin, önemli olan bebek iyimi, yolundamı her şeyKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Ah kuzum bir anda mi oldu ya normal değil miydi senin değerlerin? Çok geçmiş olsun içini deeah tut, dualarımız sizinleKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.