Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Etiket yapamıyorum kizlar damaryolu acik kolumda. Detaylida farkedildi. Doktor icerde tutmaya caliscaz dedi. Bu sekilde durmak cok tehlikeli dedi. Asagiya baski ondan olmustur dedi. Simdi de igne batma hissi var
inşallah güzel geçecek canım operasyonun, dualarımız seninle ve oğluşunla 💙

Valla ben 3. aydan sonra her gün magnezyum içiyorum ama gene migrenim bana mısın demiyor 🥲 ve doktorum bana da parol ve magnezyum dışında bir şey mümkün değil dedi
Kizlar bana magnezyum ve kan ilaci verildi ama kan tahlilime bakmadilar diye kullanmadim ayin 20 sinde detayliya gidince kan verip oyle kullaniyim diyorum aceba yanlis mi yapiyorum

Etiket yapamıyorum kizlar damaryolu acik kolumda. Detaylida farkedildi. Doktor icerde tutmaya caliscaz dedi. Bu sekilde durmak cok tehlikeli dedi. Asagiya baski ondan olmustur dedi. Simdi de igne batma hissi var
Gecmis olsn canim noldu iyimisin yeni gordum bu mesaji pek aktif degilim sende bebiste iyisiniz dimi

Bitane kan ilaci icytm karnim patlayacak gibj oldu afedersin kus kus öldüm bu yuzden detayliya gidince kanima baktirir oyle kullanirim dedm
Aslında olması gerek bu canım , ama dr’lar herkese aynı prosedürü uyguluyor aynı ilaçları düm düz yazıyorlar, bende ona şaşırıyorum

Kizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.

Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
Balım geçmiş olsun ❤️‍🩹 inşallah güzel geçecek süreç ister istemez stres oluyorsun farkındayım ama inan bana çok güzel geçecek 💖

Evet canım vajinama baskı yapıyor diyordu açılma öyle bir his mi acaba dedim
Değişiyor galiba benim bildiğim ağrısız bir süreç olabiliyor benim erken tarihliydi diye öyle belki ama hiç bir belirtisi olmadan da açılma olabiliyor hatta 24. Haftaya kadar sancısız ağrısız düşükler oluyor ve bir anda da olabiliyormuş şanslı ki muayenede ortaya çıktı 🙏 inşallah ameliyat da güzel geçecek 😍

Kizlar bana magnezyum ve kan ilaci verildi ama kan tahlilime bakmadilar diye kullanmadim ayin 20 sinde detayliya gidince kan verip oyle kullaniyim diyorum aceba yanlis mi yapiyorum
Canım bence kullan çünkü bana daha detaylıdan sonra magnezyum yazdı doktor ve 2 3 hafta öncesi hep ellerde bacaklarda sızlama kramp uyuşma hepsi oldu şuan 6 gündür magnezyum kullanıyorum anca anca kramplar geçmeye başladı kan ilacınıda çok kullanmamıştım düzenli olarak benimde2 ay once 11 di 8 lere düşmüş şuan düzenli olarak içmeye başladım inşallah yararı olur olmazsa kan takviyesi yapcaklar o yüzden içsen daha iyi olur gibi geldi bana tabi kişiden kişiyede değişiyor durum

Canım bence kullan çünkü bana daha detaylıdan sonra magnezyum yazdı doktor ve 2 3 hafta öncesi hep ellerde bacaklarda sızlama kramp uyuşma hepsi oldu şuan 6 gündür magnezyum kullanıyorum anca anca kramplar geçmeye başladı kan ilacınıda çok kullanmamıştım düzenli olarak benimde2 ay once 11 di 8 lere düşmüş şuan düzenli olarak içmeye başladım inşallah yararı olur olmazsa kan takviyesi yapcaklar o yüzden içsen daha iyi olur gibi geldi bana tabi kişiden kişiyede değişiyor durum
Haklisin cnm suan kac haftaliksinjz bende kramp agri daha olmadi insallah olmaz ilac kullanmamak icin hergun cig badem ceviz kara uzum tuketiyorum insallah ilaca gerek kalmaz ilac mahfediyor beni

hmm rahim ağzı ölçülürken açılmanın görülebileceğini bilmiyordum
Konuya çok hakim değilim ama açılma dediğimiz şey zaten rahim ağzındaki açılma diye biliyorum canım. O yüzden rahim ağzı boyu azaldığında erken doğum riski var diyorlar ya. Umarım hepimiz zamanında doğumlar yaparız 🙏

Kizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.

Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
Çok geçmiş olsun canım dualarım seninle elbet bununda üstesinden geleceksin sen çok güçlü bi annesin 🫶🏻

Back
X