Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
3 kişi aynı gün 24.haftaya girdik ne güzel varmı arttıran 😂😂😍 şaka maka ben hala şaşırııyorum ne hızlı büyüdüler ama gözyaşım pıt 🥲🥺😇
Her gün kaç kere şükrettiğimi sayamıyorum artık 🥹 her gün endişe ederken şimdi oğlum dediğim an bir cevap almak müthiş 🤍🍀

Allah allah çok şaşırdım kızlar rahat edememiş olmanıza 😳 neyse ben istisnayım o zaman se25lin se25lin sen yinede bi düşün almadan önce canım 🤣
Şimdi aklıma geldi arkadaşım 2 ay once doğum yaptı ondada seninkinden vardı eylülde onun yanına gidicem söylim baride ondan alayım denerim bakalım bi eğer rahat etmezsem L yastık alırım 😂

Her gün kaç kere şükrettiğimi sayamıyorum artık 🥹 her gün endişe ederken şimdi oğlum dediğim an bir cevap almak müthiş 🤍🍀
Evet ya duyuyorlar ben konuştukça deli gibi tekme atıyo 😂 evde tek olunca tüm gün oğluşumla konuşuyorum can sıkıntısına lafı çok sevicek belli 😂😂 babası geliyor konuşuyo ona tekme atmıyo 😂 hadi oğlum tekme at diyo tık yok diyorum bi bana özel tekme atıyor 😏😂 bugünlerin tadını çıkartıyorum bi nevi bi bütün olmak çok güzel bi duyguymuş hamiş olmayı çok sevdim ben 😇❤️

Hastane çıkışı hariç kıyafetlerin büyük kısmı tm bebek arabamızı seçtik c.tesi alcaz Kraft Tokyo alcaz elektrikli anakucagini ebebekten seçtik hem otomatik hem manuel olan Park yatağı da halletcez c.tesi battaniye oruyorum kuşuma bitince buraya da atarım annemle teyzem de bı sürü yelek ceket süveter ormusler bugün bakım çantası da gelecek sipariş vermiştim dün törpü makinesi aldım önce cocugunkileri bitireyim sonra kendi ihtiyaclarimi alacam cumartesi hepsini almaya calisacam buraya da sergi fotosunu atarım 🤓
Canım ana kucağı hangi model hem elektrik hem manuel olan link atabilirmisin

Aşkım geçmiş olsun, elim anca burda saatlerce gır gır yaptığım zaman elimde çok telefon tutmaktan uyuştuğu oluyor arada ama normalde yok 🙁
Magnezyum alıyormusun sen
Magnezyum almıyorum canım genelde kahvaltı sonrası çok fena
Canım bende de sabah uyandığımda el uyuşması ve bacak krampları oluyordu. Magnezyuma başladık geçti 👍🏻
Benimki öyle degil kuzu ya el ayak boşalması
Bende yok kuzum ama karın kasılması çok sık ve düzenli olmadıkça sorun değilmiş. Sen detayliya girdin mi hiç yazmadın
Hmm zaten benim rahatsızlık sadece bana özgü :( yok canım henüz gitmedim doktor beyi bekliyorum izne çıkmış

Back
X