Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım nasıl oldun?💖 babylovee babylovee canım güxel haberlerle gel inşallah 🥰 annabelica annabelica
Canım çok teşekkür ederim sordugun icin🙏🌸
Dinleniyorum hic kalkmamaya çalışıyorum. Bol istirahat ve ilaclarimi kullanarak günleri gecirmeye calisiyorum. Hep sırtüstü yatiyorum malum hava da sicak bu biraz zorlasa da saglik olsun diyoruz napalim🙏
Sen nasılsın kuşum

Dinleniyorum hic kalkmamaya çalışıyorum. Bol istirahat ve ilaclarimi kullanarak günleri gecirmeye calisiyorum. Hep sırtüstü yatiyorum malum hava da sicak bu biraz zorlasa da saglik olsun diyoruz napalim🙏
Sen nasılsın kuşum
Merhaba , sana sırtüstü mü önerdi doktor bana sağ veya sola yat dedi doktor hatta sırt üstü yatıyordum sola dön yat demişti bazen dayanamayıp düz yattığımda eşim uyarıyor dönüyorum önermişse bende yatayım 😅

Sen nasılsın kuşum
Canım getir götürünü yada öğünlerini hazırlamak için yanında var mı birileri ?

Ay maşallah 🧿😍 çok sevindim canım, darısı bekleyenlerin başına inşallah 🙏
Kızçen kime benziyor 🥲😍😍
Bence bana benziyor 🤭🥰 doktor tek tek her şeye baktı yarım saat sürdü. Maşallah iyice hareketlenmiş önceki usglerde hep uyuyordu şimdi yumruk savurup duruyor boksçu kızım 🤭

Back
X