- 23 Mart 2016
- 30.766
- 91.814
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #2.461
Aslında 7 haftalıksınız 6 bitmiş oluyor. Ama dr falan soruyorsa ben net söylüyorum 5+5 gibi.günaydın kızlar, bişeyi merak ediyorum 7 haftalık 8 haftalık cümleleri kullanıldığında içinde bulunduğunuz zamanı mı söylüyorsunuz? Mesela ben bugün 6+4 üm. 6 haftalığım mı demeliyim 7 haftalığım mı?
bence 7 haftalığım demelisin ama geçen bir uygulama philips di sanırım o 6. hafta gösteriyordu, ama benim bildiğim 6+4 de olan biri 7. haftadayım demeli :)günaydın kızlar, bişeyi merak ediyorum 7 haftalık 8 haftalık cümleleri kullanıldığında içinde bulunduğunuz zamanı mı söylüyorsunuz? Mesela ben bugün 6+4 üm. 6 haftalığım mı demeliyim 7 haftalığım mı?
Mide bulantım aciktigimda oluyor zaten sürekli açım bide sürekli et aseriyorum dogurana kadar fil gibi Olcam kusma yok çok şükür aman olmasın bebeğim ne güzel isteMide bulantisi yasiyor musun sen canim ? Veya kusma. Ben kusmadim hic ama boyle midem karışıyor gibi oluyor. Simdi herkes kusmalardan bahsedince niye olmuyor diye de düşünmüyor degilim
Ayy rahat edilmiyor degil mi hic bir türlü. Bende yan donmeyeyim diye bacaklarimin altina yastik koyuyorum uyku esnasinda da dönemiyorum haliyle saga sola. Cok rahatsiz ediyor dönüp uyudugumda çünkü baya bir ağrı oluyor.
Canım yanına al testleri verdikten sonra atıştırırsınTeşekkür ederim bunu bilmiyordum.zaten bugün boşa gitmişim sağlık ocağında rubella testleri çıkmıyormuş yarın hastaneye gitcem açlık beni bekler
geçmişin çok acılıymış çok üzüldüm, yeni bebeğin hayırlı olsun kolestaz mı sebep oldu bebeğini kaybetmene, Allah ım korusun yeni bebişiniBu arada bugün 4+5' im, bir önceki hamileliğim de kolestaz yaşadım ve korkuyorum, iyi düşünüyorum ve iyi olacak inşallah
Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, Allah bu sefer yüzünüzü güldürsün ve size bağışlasınMerhaba kızlar, adet gecikmesiyle test yaptım üzerinden 3 gün geçmişti ve anne oluyorum, bu ikinci bebeğim, ilkini doğum yaptıktan 1 ay sonra kaybettim maalesef ki, üzerinden 14 ay geçti, şimdi tekrar hamileyim, henüz doktora gitmedim, kalp atışını da duymak için geç gitmeyi düşünüyorum, sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah
geçmişin çok acılıymış çok üzüldüm, yeni bebeğin hayırlı olsun kolestaz mı sebep oldu bebeğini kaybetmene, Allah ım korusun yeni bebişini
Maalesef kusmamda başladı söylemesi ayıptır ishalde var ve su da içemiyorum titreye titreye geziyorum çalışıyorum üstelik çok zormuş allah yardımcımız olsunSoğuk içebiliyorsanız soğuk için daha ferahlatıcı ve içilebilir oluyor bende sizin gibi günde 2 lt içerdim şu an 1 lt zar zor içiyorum
Evet canım öyle yapcam çubuk krakerler best friendslerimizCanım yanına al testleri verdikten sonra atıştırırsın
Hem kusma hem ishal birde susuz kalırsanız çok skıntıya girersiniz serum ihtiyacı olabilir dikkat edinMaalesef kusmamda başladı söylemesi ayıptır ishalde var ve su da içemiyorum titreye titreye geziyorum çalışıyorum üstelik çok zormuş allah yardımcımız olsun
Serum alsam zararı oluyor mu akşam acile gidicek gibiyimdeHem kusma hem ishal birde susuz kalırsanız çok skıntıya girersiniz serum ihtiyacı olabilir dikkat edin
Zaman her şeyin ilacı hoşgeldiniz aramıza rabbim bu defa sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim, hepimizin bebeği hayırlı olsunAslında tam manasıyla değil, 33 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım, kalbiyle alakalı bir sorunu vardı ameliyat süreci oldu, prematüre olduğu için kaldıramadı 17 gün yaşadı ameliyat sonrası, zor bir süreçti.. Zaman ilaç oldu..
İlk doğumum sezeryan oldu, dolayısıyla bu da sezeryan olacak, Aralık sonu görünüyor ama 1-2 Hafta geri gelebilir
Hayır hayır olmaz çoğu kusan gebeye özellikle verilir zaten içerisine ilaç vs katmazlar sadece vücudun sıvı ihtiyacı için takviye olur,hiç zorlanmayın kötüye gidiyorsanızSerum alsam zararı oluyor mu akşam acile gidicek gibiyimde
Erken mi başladı benim bilmiyorum ki 6+4 şu an 2 gündür berbat haldeyim zararı yoksa mutlaka gidicemHayır hayır olmaz çoğu kusan gebeye özellikle verilir zaten içerisine ilaç vs katmazlar sadece vücudun sıvı ihtiyacı için takviye olur,hiç zorlanmayın kötüye gidiyorsanız
Erken değil aslında 7 haftalık olmuşsunuz hatta mide bulantısı için ilaçta yazarlar belki rahatlarsınız.çok geçmiş olsunErken mi başladı benim bilmiyorum ki 6+4 şu an 2 gündür berbat haldeyim zararı yoksa mutlaka gidicem
Zaman her şeyin ilacı hoşgeldiniz aramıza rabbim bu defa sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbenimde aralık sonu ama muhtemelen bende sezeryan olurum ilki sezeryan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?