- 18 Temmuz 2022
- 6.326
- 10.622
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.201
Kutu sütün içine tozu bosaltiyorsun karanlık bir dolapta belli bir süre var 12 saat kadardi sanırım bekletiyorsun. Sonra buzdolabına koy içKanka ben kefir becerebilirmiyim yapmayı onu kendimde göremiyorum ama altınkılıç bana kabızlıkta en iyi gelen şey valla
Birde avokado
Kanka senin analığınla benimki kıyaslanamazKutu sütün içine tozu bosaltiyorsun karanlık bir dolapta belli bir süre var 12 saat kadardi sanırım bekletiyorsun. Sonra buzdolabına koy içben de öyle şeyleri yapamam normalde ama bu kolay geldi bana. Ek gıdaya geçince kızıma kendim yapıp içirmek istemiştim hazır almak yerine
Evet canım biliyorum, ben odaya getirdikten sonra fotograflarda kullanmak için almayi düşünüyorum isimli olanlardanCanım bizim hastane kendi takımlarını giydiriyor ilk doğunca. Tabi istemezsen giydirmezsin. Ben onları giydirsinler, onlar kirlenince de kendi seçtiğim takımı giydiririm diye düşünüyorum
Ay ne diyosun yaa bu bilgi beni feci üzdüBen sordum canım ikinci dozu. Daha önce olmuş muydun dedi hayır deyince ikinci sadece td olanı da olalım dedi
Nasil icicez bunu sepidem her gun 1 tane miKanka şu kefiri içmiyorsunuz içtiğiniz an o kadar düzenli olacak ki
Ama özellikle bu, diğer markalar tuvalet konusunda işe yaramıyorGetir’de var
Aşkım her gün bir bardak, ama Laktozsuz olanını al mutlaka, diğerleri işe yaramıyor, o kadar tuvalete gideceksin ki, gün aşırı içmeye başlarsınNasil icicez bunu sepidem her gun 1 tane mi
Kayısının bana hiiiiç faydası yok kuzu yaBeybim kayisi cayi iciyorum normalde hemen tuvalete kosturur ama bana misin demiyo, bu sabah kuru kayisi ve su denedim ac karnina bakalim etki edecek mi
Valla ne 2 gun ne 3 şu ara 5 güne koşuyorum
Benim doktorum daha önce hiç olmamama rağmen tek doz yeterli tüm gebelerime tek doz öneriyorum dedi canım , doktoruna sor bi.Evet canım biliyorum, ben odaya getirdikten sonra fotograflarda kullanmak için almayi düşünüyorum isimli olanlardan
Ay ne diyosun yaa bu bilgi beni feci üzdü
Bende daha önce hic olmadım tetanoz aşısı falan2.bir dozu daha nasil kaldircammm. Ben özellikle rica edicem beni cok etkiliyor olmasam birsey kaybeder miyim diye.
Gece sabaha kadar uyanip durdum ateş takini yaptim kalktim dolastim
Pazar gününü sadece kabızlık konuşarak geçiren Aralık anneleri
Canım banada yaramıyordu kayısı. Benim kullandığım ilaçlar çıkarıyor bence beni. Doktorumun verdikleri. İçtiğim gibi bağırsaklarım harekete geçiyor zatenKayısının bana hiiiiç faydası yok kuzu yaherkesin bünyesi farklı belki sende işe yarar
Ne kullanıyorsun canımCanım banada yaramıyordu kayısı. Benim kullandığım ilaçlar çıkarıyor bence beni. Doktorumun verdikleri. İçtiğim gibi bağırsaklarım harekete geçiyor zaten
Evet kuzu ilaç etki ediyor ama işte doğal olsun diye erik kayısı ne bulduysam deniyorum sjsjCanım banada yaramıyordu kayısı. Benim kullandığım ilaçlar çıkarıyor bence beni. Doktorumun verdikleri. İçtiğim gibi bağırsaklarım harekete geçiyor zaten
Elenetal 2Ne kullanıyorsun canım
Daha 22+3 şimdiden aynılarını yaşıyorum canımKızlar 25+3 ten ;
°gecelerı uyuyamama
°bel ve bas agrısı
°mide eksimesi
°kasılma ve sertlesme
sizde durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?