Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kanka ben kefir becerebilirmiyim yapmayı onu kendimde göremiyorum ama altınkılıç bana kabızlıkta en iyi gelen şey valla
Birde avokado
Kutu sütün içine tozu bosaltiyorsun karanlık bir dolapta belli bir süre var 12 saat kadardi sanırım bekletiyorsun. Sonra buzdolabına koy iç ben de öyle şeyleri yapamam normalde ama bu kolay geldi bana. Ek gıdaya geçince kızıma kendim yapıp içirmek istemiştim hazır almak yerine

Kızlar bende en başta çok sıkıntı çekmiştim tuvalette ama kefir ve keten tohumu kullanıyorum 2 günde 1 çok fayda ediyor. Hatta hamileliğimden beri sadece 2 defa balık yedim midem almıyor keten tohumunun içinde omega 3 varmış inşallah o tamamlıyordur eksik kısmıda 2 şeye faydası oluyordur

Kanka senin analığınla benimki kıyaslanamaz

Canım bizim hastane kendi takımlarını giydiriyor ilk doğunca. Tabi istemezsen giydirmezsin. Ben onları giydirsinler, onlar kirlenince de kendi seçtiğim takımı giydiririm diye düşünüyorum
Evet canım biliyorum, ben odaya getirdikten sonra fotograflarda kullanmak için almayi düşünüyorum isimli olanlardan
Ben sordum canım ikinci dozu. Daha önce olmuş muydun dedi hayır deyince ikinci sadece td olanı da olalım dedi
Ay ne diyosun yaa bu bilgi beni feci üzdü
Bende daha önce hic olmadım tetanoz aşısı falan 2.bir dozu daha nasil kaldircammm. Ben özellikle rica edicem beni cok etkiliyor olmasam birsey kaybeder miyim diye.
Gece sabaha kadar uyanip durdum ateş takini yaptim kalktim dolastim

Kabızlık için bamya yemek çok işe yaradı bende kızlar. Onun öncesinde kuru kayısı kuru erik yiyip su içeyi keten tohumu yemeği çok denedim avokado her gün kahvaltıda yiyorum zaten ama işe yaramamıştı. Bamya yemeği yediğim günün ertesi günü çok işe yaramış oluyor

Beybim kayisi cayi iciyorum normalde hemen tuvalete kosturur ama bana misin demiyo, bu sabah kuru kayisi ve su denedim ac karnina bakalim etki edecek mi
Valla ne 2 gun ne 3 şu ara 5 güne koşuyorum
Kayısının bana hiiiiç faydası yok kuzu ya herkesin bünyesi farklı belki sende işe yarar

Benim doktorum daha önce hiç olmamama rağmen tek doz yeterli tüm gebelerime tek doz öneriyorum dedi canım , doktoruna sor bi.

Kabızlık konusunda bende tam tersi oldu kızlar hamilelikten önce sorunlarım vardı şimdi hamileliğim boyunca düzene girdi

Kayısının bana hiiiiç faydası yok kuzu ya herkesin bünyesi farklı belki sende işe yarar
Canım banada yaramıyordu kayısı. Benim kullandığım ilaçlar çıkarıyor bence beni. Doktorumun verdikleri. İçtiğim gibi bağırsaklarım harekete geçiyor zaten

Kızlar 25+3 ten ;
°gecelerı uyuyamama
°bel ve bas agrısı
°mide eksimesi
°kasılma ve sertlesme
sizde durumlar ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…