- 4 Ekim 2024
- 3.229
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #2.681
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinÇok çok üzüldüm ne kadar üzgün olduğunu kestirebiliyorum ama bak bi daha ki çok güzel olacak sadece inan. en kısa zamanda yine güzel haberlerini alacağımızı biliyorum ve sağlıkla alacaksın kucağına inşallah
Ben de bu hafta içi seni etiketleyip soracaktım canım. Hakkında hayırlısı olsunKızlar benim boş gebeliğim kesinleştiannabelica listeden kaldırabilirsin. Hepinize saglıklı günler diliyorum sağ sağlim kucagınıza yavrularınızı almak nasip olsun inşallah.
Listedeki bilgilerini buraya yazarsan ben ekliyorum canım listeye. Hoşgeldin aramızaListeye nasıl eklenebiliri
O Zaman korkulacak bse yok bitir ilacı vücutta enfeksiyon daha tehlikeli bebek icnPenisilin grubuna alerjim var augmentin de penisilin grubu, bu ilacin recetesinde de penisilin grubuna dahildir yaziyor. Ama doktor penisilin sayilmaz dedi. Israrla sordum gebelikte kullanilabilir mi diye evet dedi. Eczaci de kullan augmentinden daha etkili bir ilac hepsini bitir enfeksiyonun nüks etmesini de engeller dedi.
Ama iste insan bi cekiniyor ya antibiyotik ve hamilelik söz konusu olunca
Geçmiş olsun canım üzgünüm kaybın için. inşallah en kısa sürede hayırlısıyla tekrar hamile kalırsınKızlar benim boş gebeliğim kesinleştiannabelica listeden kaldırabilirsin. Hepinize saglıklı günler diliyorum sağ sağlim kucagınıza yavrularınızı almak nasip olsun inşallah.
Teşekkür ederim hoşbuldukListedeki bilgilerini buraya yazarsan ben ekliyorum canım listeye. Hoşgeldin aramıza
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm kaybın için rabbim en yakın zamanda tekrardan güzel sağlıklı bir bebiş nasip etsinKızlar benim boş gebeliğim kesinleştiannabelica listeden kaldırabilirsin. Hepinize saglıklı günler diliyorum sağ sağlim kucagınıza yavrularınızı almak nasip olsun inşallah.
kese boyutudur . 5+0 da benim 5 mm ölçmüştü normal demişti . muhtemelen size de bunu demek istemiştirKızlar karından keseyi gördüm çok şükür. 5+6 bugünannabelica . Doktor 6 mm diye bir şey de yazdırdı hemşireye o nedir ? Devlette gittiğim için her şeye zorla cevap verdi. 2 hafta sonra tekrar git dedi. İç hastalıklarına da gittim gaz için yapacak bir şey yokmuş. Tiroid ilk aylarda 2.50 den aşağıyse iyiymiş ama her ay baktır eğer için rahat etmezse 2 haftada 1 baktır dedi. Mide bulantısı da 6. Haftadan itibaren başlar ama herkeste olacak diye bir şey yok belki senin başlamaz dedi
Hemen doktoruna yazsaydın canım. Progestan falan kullanıyor musunKizlar 5+5 teyim ama bugün kahverengi lekelenmem geldi tüp bebek tedavisi ile olmuştu çok korkuyorum
Doktoruna sor bakalım belki dozunu falan arttırır. Bende 5. Haftanın başında olmuştu. İğneyi her güne çıkarmıştı doktorum sonra geçti. Benim akıntı gibiydi.Evet kullanıyorum
İkimizin tarihleri aynı ben de bugün gördümSat: 19 mart
5+6 kese göründü
Hayırlı olsun , sağlıkla gelsinİkimizin tarihleri aynı ben de bugün gördümyolk sac gözüktü mü
Amin inşallah bana 2 hafta sonra gel dedi seni ne zaman çağırdıHayırlı olsun , sağlıkla gelsingörünmedi. Geçen sene kontrolde mevcut olan myomum büyümüş o sebeple keseyi de zor gördü ama sorun olmayacağını iletti dr hanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?