Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar karından keseyi gördüm çok şükür. 5+6 bugün annabelica . Doktor 6 mm diye bir şey de yazdırdı hemşireye o nedir ? Devlette gittiğim için her şeye zorla cevap verdi. 2 hafta sonra tekrar git dedi. İç hastalıklarına da gittim gaz için yapacak bir şey yokmuş. Tiroid ilk aylarda 2.50 den aşağıyse iyiymiş ama her ay baktır eğer için rahat etmezse 2 haftada 1 baktır dedi. Mide bulantısı da 6. Haftadan itibaren başlar ama herkeste olacak diye bir şey yok belki senin başlamaz dedi

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

O
O Zaman korkulacak bse yok bitir ilacı vücutta enfeksiyon daha tehlikeli bebek icn

Kızlar benim boş gebeliğim kesinleşti annabelica listeden kaldırabilirsin.Hepinize saglıklı günler diliyorum sağ sağlim kucagınıza yavrularınızı almak nasip olsun inşallah.
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm kaybın için rabbim en yakın zamanda tekrardan güzel sağlıklı bir bebiş nasip etsin sağlıksız gebeliklerden sonra muhakkak sağlıklı bir gebelik oluşuyor. Umutlarını hep güçlü tut güzel haberlerini bekliyoruz

kese boyutudur . 5+0 da benim 5 mm ölçmüştü normal demişti . muhtemelen size de bunu demek istemiştir

Avrupa yakasında kağıthaneye yakın doktor öneriniz var mı muayene ücretleri ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…