Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Bende yukardaki ikisi arasındayım ama skip hop görnüşü hoşuma gitmiyor
Oyshonun da çok farkı yok bence 3. Deri olduğu için gözüme daha şık geldiğinden ihtimaller arasına girdi aslında bir de arkasında sırtta bi fermuar var alta konan şeyler o fermuar sayesinde çok kolay alınır gibi geldi ama deri olduğu için çantanın boş hali bile çok ağır üreticiye sordum çanta boşken 1.3 kg
Ben oysho düşünüyorum ama skiphopta fena değilmiş ama termal gözü yok sanırım yanındaki küçük çanta termal
Evet skip hop un yanındaki küçük çanta termal sadece. Ben de oyhsoyla skip hop arasında çok fark görmüyorum aslında. Skip hop u 1 adım öne geçiren bebek arabamın rengine uyması shhsha
Leona 2 yeşil olabı aldım bu çanta ona uygun geliyo gözüme
Aa bu da çok güzelmiş bayılırım renkli desenli şeylere

Ahahah ben her türlü bej ya da siyah alacağım için ikiside olur farketmiyor leona2 yi ne kadara aldın canım bir kaç yerde çok farklı fiyatlar gördüm de

Ahahah ben her türlü bej ya da siyah alacağım için ikiside olur farketmiyor leona2 yi ne kadara aldın canım bir kaç yerde çok farklı fiyatlar gördüm de
Ben bu leona 2 de hıc farklı fiyat görmedim yaa sen nerde ne kadara görün acaba
Arabası 22k
Puseti 19.5k
Ayak örtüsü 5.6k
Puset adaptörü 1.8k ya aldım

Ben bu leona 2 de hıc farklı fiyat görmedim yaa sen nerde ne kadara görün acaba
Arabası 22k
Puseti 19.5k
Ayak örtüsü 5.6k
Puset adaptörü 1.8k ya aldım
Puset + bebek arabası + adaptör 38bintlye de var 32 bin tlye de
Rengine göre mi değişiyor acaba yoksa farklı satıcı diye mi anlamadım. Ürünler aynı sanki

Pusetlerin modeline göre değişiyor fiyatlar
Senin attıklarındaki pusetlerin biri cabriofix I size diğeri coral 360 model
Ben pebble slidetech model aldım tam yatabilen tek model o olduğu için
Benimkinin 2li seti yoktu malesef anca portbebe ile beraber olan 3lü sette vardı benim puset portbebeyi çok gereksiz gördüğüm için set olarak alamadım ayrı ayrı almam gerekti

Aaa tamam canım anladımm aydınlandım resmen teşekkür ederimm

Dr lar eger olmasanda olur gıbı bır durum olsaydı bıze secenek sunarlardı canım. Bu asılar senın ve bebegın ıcın sezeryan olursan herhangı bir duruma maruz kalma dıye yani bizim icin

Dr lar eger olmasanda olur gıbı bır durum olsaydı bıze secenek sunarlardı canım. Bu asılar senın ve bebegın ıcın sezeryan olursan herhangı bir duruma maruz kalma dıye yani bizim icin
Forumda okudum canım, benim gibi ağır geçirip doktorun onayıyla 2.dozu olmayan kişileri ve hemşire de 2.doz şart değil doktorun ne derse onu yaparız demişti.

Son düzenleme:
Ben park yatak içi junocuyum sonra alt kademeye indiriyosun 2 yaşa kadar park yatakta öyle yattı sonra emzirmeyi kesince kendi odasına montessori tarzı ahşap büyük yatak alıp direk geçirmiştim şu an 5 yaşında o yatakta devam ediyor dıştan ziyade iç yatağın markası kalitesi çok önemli bebek severse yatıyor yoksa habire kendi yatağında buluyosun

Oysho'nun bej rengini aldım çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…