- 25 Temmuz 2012
- 42
- 74
- 288
- 29
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.241
Yaa neden memnun değilmiş bahsetti mi pekiiAskim aynisi ilk ikisi arasinda kararsizim ben de. Bu arada arkadasim oysho kullaniyordu bugun konustuk cok memnun degilmis zaranin su modeline gecmis o da kafami karistirdi birazz
Oyshonun da çok farkı yok benceBende yukardaki ikisi arasındayım ama skip hop görnüşü hoşuma gitmiyor
Evet skip hop un yanındaki küçük çanta termal sadece. Ben de oyhsoyla skip hop arasında çok fark görmüyorum aslında. Skip hop u 1 adım öne geçiren bebek arabamın rengine uyması shhshaBen oysho düşünüyorum ama skiphopta fena değilmiş ama termal gözü yok sanırım yanındaki küçük çanta termal
Aa bu da çok güzelmiş bayılırım renkli desenli şeylereBen bunu aldım farklı olsun istedim
Milk & Moo Milk&moo Anne Bebek Bakım Çantası Jungle Friends - Fiyatı, Yorumları
Milk & Moo Milk&moo Anne Bebek Bakım Çantası Jungle Friends yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ahahah ben her türlü bej ya da siyah alacağım için ikiside olur farketmiyorOyshonun da çok farkı yok bence3. Deri olduğu için gözüme daha şık geldiğinden ihtimaller arasına girdi aslında bir de arkasında sırtta bi fermuar var alta konan şeyler o fermuar sayesinde çok kolay alınır gibi geldi ama deri olduğu için çantanın boş hali bile çok ağır üreticiye sordum çanta boşken 1.3 kg
Evet skip hop un yanındaki küçük çanta termal sadece. Ben de oyhsoyla skip hop arasında çok fark görmüyorum aslında. Skip hop u 1 adım öne geçiren bebek arabamın rengine uyması shhsha
Leona 2 yeşil olabı aldım bu çanta ona uygun geliyo gözüme
Aa bu da çok güzelmiş bayılırım renkli desenli şeylere
Ben bu leona 2 de hıc farklı fiyat görmedim yaa sen nerde ne kadara görün acabaAhahah ben her türlü bej ya da siyah alacağım için ikiside olur farketmiyorleona2 yi ne kadara aldın canım bir kaç yerde çok farklı fiyatlar gördüm de
Puset + bebek arabası + adaptör 38bintlye de var 32 bin tlye deBen bu leona 2 de hıc farklı fiyat görmedim yaa sen nerde ne kadara görün acaba
Arabası 22k
Puseti 19.5k
Ayak örtüsü 5.6k
Puset adaptörü 1.8k ya aldım
Pusetlerin modeline göre değişiyor fiyatlarPuset + bebek arabası + adaptör 38bintlye de var 32 bin tlye de
Maxi-Cosi Maxi-Cosi Leona2-Cabriofix I-Size Tek Elle Katlanabilen Ultra Kompakt Çift Yönlü Seyahat Sistem Bebe - Fiyatı, Yorumları
Maxi-Cosi Maxi-Cosi Leona2-Cabriofix I-Size Tek Elle Katlanabilen Ultra Kompakt Çift Yönlü Seyahat Sistem Bebe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Rengine göre mi değişiyor acaba yoksa farklı satıcı diye mi anlamadım. Ürünler aynı sankiMaxi-Cosi Leona2-coral 360 Modüler Ana Kucaklı Ultra Kompakt Seyahat Sistem Bebek Arabası Graphite - Fiyatı, Yorumları
Maxi-Cosi Leona2-coral 360 Modüler Ana Kucaklı Ultra Kompakt Seyahat Sistem Bebek Arabası Graphite yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aaa tamam canım anladımm aydınlandım resmenPusetlerin modeline göre değişiyor fiyatlar
Senin attıklarındaki pusetlerin biri cabriofix I size diğeri coral 360 model
Ben pebble slidetech model aldım tam yatabilen tek model o olduğu için
Benimkinin 2li seti yoktu malesef anca portbebe ile beraber olan 3lü sette vardı benim puset portbebeyi çok gereksiz gördüğüm için set olarak alamadım ayrı ayrı almam gerekti
Çok sağol canımTabii o daha iyi bilir inşallah olursanda süreç daha kolay geçer
Dr lar eger olmasanda olur gıbı bır durum olsaydı bıze secenek sunarlardı canım. Bu asılar senın ve bebegın ıcın sezeryan olursan herhangı bir duruma maruz kalma dıye yani bizim icinBilmiyorum canim yaa. Bide 2.doz biraz daha soguk havalara denk geliyor bunda bile eklemlerim falan hep ağrıdı ağır bir üşütme geçiriyor gibi oldum hava sıcak diye gribal enfeksiyona cevirmedi diye tahmin ediyorum. 2.doz 1 ay sonra olursa
Bi daniscam doktoruma bakalim ne derse
Hastane çantasına konulacak ilk şeyEn önemli şeyler alındı
Forumda okudum canım, benim gibi ağır geçirip doktorun onayıyla 2.dozu olmayan kişileri ve hemşire de 2.doz şart değil doktorun ne derse onu yaparız demişti.Dr lar eger olmasanda olur gıbı bır durum olsaydı bıze secenek sunarlardı canım. Bu asılar senın ve bebegın ıcın sezeryan olursan herhangı bir duruma maruz kalma dıye yani bizim icin
Evet detaylım var çok heyecanlıyım güzel şeyler duymaya ihtiyacım varÇok sağol canım
Senin kontrol yarın dimi
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım kalbini ferah tutEvet detaylım var çok heyecanlıyım güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Ben park yatak içi junocuyumKafam iyice karıştıbu videoyu izledim kadın anne yanı yatakla hiç rahat edemediğini park yatağında çok güvensiz olduğunu söylüyor bu gidişle bende yere yorgan atıp üstünde uyutucam sjsjsj varmış bir bildiğin aşko saygıyla eğiliyorum annabelica
Oysho'nun bej rengini aldım çok beğendimAnne bebek çantası hakkında ne düşünüyosunuz?
Ben şu 3 model arasında çok kararsızım
Skip Hop Forma Anne Bebek Bakım Çantası Yeşil - Fiyatı, Yorumları
Skip Hop Forma Anne Bebek Bakım Çantası Yeşil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Oysho Maxi bebek bakımı sırt çantası - Fiyatı, Yorumları
Oysho Maxi bebek bakımı sırt çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Angel Haki Deri Bebek Çantası
Fonksiyonelliği ve zarif tasarımıyla, hem annelerin hem de babaların kullanımına uygun olan Angel, ebeveynlerin günlük ihtiyaçlarını kolayca karşılamak için tasarlandı. İçerisindeki termal biberonlukların yanı sıra, yan termal çanta ile birlikte gelir. Yan termal çanta, mama, biberon gibi bebek...mcdbag.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?