Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
B6 vitamini fazlalığıda gebelikte tehlikeli diye biliyorum. O yüzden doktor önermedikçe kullanmamak gerekiyor. İnternetten araştırabilirsiniz zararlarını.
Bı doktor videosunda gördüm ben de mide bulantısını geçiriyor diyerek fazlasının zararını bilmiyorum o zaman yanlış bilgilendirmeyeyim kimseyi 😇

Hanımlar dün doktora gittim kese görüntü ama kalp atışına erken dedi. Gece de oğlumu uyuturken karnıma çok sert tekme vurdu. Çok ağrıyor karnım. Birşey olur mu acaba?
Olmamistir canım ya kat kat koruma altında bebislerimiz. Benim kızım da sürekli vuruyor ama öyle sert bir darbe almadım henüz. Korumaya çalışmak lazım yine de 🥰

Kızlar bugün YouTube da bir doktorda duydum denedim bulantım azaldı size de diyeyim, burnumun altına nane yaprağı yağı sürdüm böyle biraz hafifletti midemi, biraz rahatladım.

Ayyy kızlar bende oğlumda çok yaşamadığim şeyleri yaşıyorum onda çok uykum gelirdi şimdi pek öyle değilim doğrusu oğlumdan fırsat bulup çok yatamiyorum ama çok erik sevmeyen ben bu aralar inanılmaz erik kiraz ne bulursam meyve yiyorum. Ama yaptığım yemekleri pek yiyemiyorum böyle tuzlu ekşi falan hep, çaydan tiksinmiştim mesela kaç ay ixemedim şimdi çaya düşkün oldum her gebelik çok farklı oluyor demek ki.. ama siz yine de dikkat edin yerken özellikle hamur.işlerine çünkü tansiyon çok önemli oluyor gebelikte kendimden biliyorum 🙈🙈
Ben kızımda nasılsam aynı öyleyim birebir 😀 Uyku halsizlik falan yok ama bulantı zorluyor. Ne tatlı ne tuzlu ne ekşi hic birsey istemiyor canım. Düşük yaptığım gebelikte hiç bulantım yoktu ve deli gibi turşu suyu içiyordum. Neye göre bu belirtiler değişiyor bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Kızlar bugün YouTube da bir doktorda duydum denedim bulantım azaldı size de diyeyim, burnumun altına nane yaprağı yağı sürdüm böyle biraz hafifletti midemi, biraz rahatladım.
Enteresan şekilde nane kokusundan bile tiksiniyorum ya 🤦🏼‍♀️ Kızımda 10. Haftada artık kalmamış gibiydi bulantım. İnsallah bu da öyle olur. Geçici bir şey diye teselli ediyorum kendimi 😢

Yaaa kıyamam korkma canım benim enfeksiyon daha çok zarar verir bebege bile bulaşabilir kullanman lazım
Dogru kuzum haklısın 🙁 ictim insallah faydasini görürüm olumsuz bir etki de yasamayiz inşallah🙏 hersey hep yolunda gitsin insallah hepimiz icin amin 🙏💗

Merhaba sizi üzmek istemem ama benim 6+2 de kanamam başladı. Bende şaşırmıştım bu kadar geç olmasına 240 a kadar yükselmişti hcg 2 katından fazlada artmıştı 1 seferinde ama devamı gelmedi.ama üzülmeyin eğer benimki gibiysede hemen peşine hamile kaldım 🥰 hayırlı hamilelikler dilerim
Merhaba çok sevindim adınıza darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah.🌷 Benim HCG düştü ve 2 gün önce de kanamam başladı. Sanırım benim kanamam hcg düştükten sonra başladı. İnşallah Rabbim sonraki aylarda yüzümüzü güldürür.

Canım ilk sayfa tablodaki bilgilerini de yazarsan listeye ekleyeyim seni
Son adet tarihin
Varsa cinsiyet tahmini
Beklenen doğum tarihi
30 yaşındayım
İlk çocuk
İkiz gebelik
Cinsiyet tahminim hiç yok 😂
Son adet tarihi 26.02.2025
Tahmini doğum için tarih vermedi doktorum.

Kızlar ben 7+4deyim🤰ve miğde bulantım bütün gün sürüyor yemeği ac kalmayım diye zorla yiyorum, canımda böyle limonlu fresh şeyler çekiyor mesela limonlu dondurma şimdiden başladım aramızda bu durumları yaşıyanlar var mı Kızlaar💞
Ben de 9. Haftadayım. Prilam ilaç kullanıyorum. İlacı kullanmadığım günler asla dayanamıyorum. Su bile içsem hemen çıkarmak istiyorum. Başıma ağrı yapıyor, halsizlik yapıyor. Zor geçiyor yani 🥹

Ben de 9. Haftadayım. Prilam ilaç kullanıyorum. İlacı kullanmadığım günler asla dayanamıyorum. Su bile içsem hemen çıkarmak istiyorum. Başıma ağrı yapıyor, halsizlik yapıyor. Zor geçiyor yani 🥹
İnanırım canım şimdi bende başlicam bulantı ilacına inşallah rahatlarım😣 birde bu hamileler için bulantı ilaçları biraz pahalı mı oluyor benimkiler öyleydi biraz

İnanırım canım şimdi bende başlicam bulantı ilacına inşallah rahatlarım😣 birde bu hamileler için bulantı ilaçları biraz pahalı mı oluyor benimkiler öyleydi biraz
Mutlaka doktorunla görüş ama kullanmadan önce. Ben prilam kullanıyorum. Tahmini fiyatı 500 tl gibi bir şeydi. Net hatırlamıyorum canım İnan ki. Geçe yatmadan önce 2 tane içiyorum. Diğer günde rahat ediyorum. Tabi ilacı kullanırken de günde 2 kere filan çıkartıyorum yine de 🥹 ama buna da şükür

Back
X