Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Mutlaka doktorunla görüş ama kullanmadan önce. Ben prilam kullanıyorum. Tahmini fiyatı 500 tl gibi bir şeydi. Net hatırlamıyorum canım İnan ki. Geçe yatmadan önce 2 tane içiyorum. Diğer günde rahat ediyorum. Tabi ilacı kullanırken de günde 2 kere filan çıkartıyorum yine de 🥹 ama buna da şükür
Doktorum yazdı bulantı ilacını canım. Evet pahalıymış geneli böyle galiba bulantı ilacların fiyatı ben birde miğde koruma yazdırdım çünki içtiğim suyu bile sindiremiyorum ve oda vardı bi 400tl bulantı ilaçım 3 katı pahalı

Doktorum yazdı bulantı ilacını canım. Evet pahalıymış geneli böyle galiba bulantı ilacların fiyatı ben birde miğde koruma yazdırdım çünki içtiğim suyu bile sindiremiyorum ve oda vardı bi 400tl bulantı ilaçım 3 katı pahalı
İnşallah geçici bir süredir ya ben de kendimi bu şekilde motive etmeye çalışıyorum. Mide bulantısı çok kötü bir şeymiş gerçekten 🥹 Allah yardımcımız olsun 🥹

İnşallah geçici bir süredir ya ben de kendimi bu şekilde motive etmeye çalışıyorum. Mide bulantısı çok kötü bir şeymiş gerçekten 🥹 Allah yardımcımız olsun 🥹
evet çok kötü birşey ilk hamileliğimde sadece 3 gün yaşadım bu durumu ve şimdiki hamileliğimde haftalardır sürüyor😣 amin canım hepimizin inşallah💞

evet çok kötü birşey ilk hamileliğimde sadece 3 gün yaşadım bu durumu ve şimdiki hamileliğimde haftalardır sürüyor😣 amin canım hepimizin inşallah💞
Ben yüksek kilo ile hamile kaldım. Hamile kalmadan önce hamile bir arkadaşıma şey demiştim ay ne güzel keşke benim de midem bulansa hem zayıflarım ne güzel demiştim. Şimdi onu hatırladıkça ağzıma vuruyorum 🥹😂 bütün dilek hakkımı o an kullandım galiba 😂 12. Haftada azalmaya başlar diyorlar. Bakalım 9. Bitti 10. Haftaya başladık 🥹

Ben yüksek kilo ile hamile kaldım. Hamile kalmadan önce hamile bir arkadaşıma şey demiştim ay ne güzel keşke benim de midem bulansa hem zayıflarım ne güzel demiştim. Şimdi onu hatırladıkça ağzıma vuruyorum 🥹😂 bütün dilek hakkımı o an kullandım galiba 😂 12. Haftada azalmaya başlar diyorlar. Bakalım 9. Bitti 10. Haftaya başladık 🥹
Kız kaç kilosunda sanki hem biz kadınların hormonu çok değiştiği için hamile olmasak bile yiyoruz hep bu çok normal😂 şimdi çok mu bulanıyor seninde?

Hamile kalmadan ben de öyle söylemiştim ama tutmamış duam. Zayıfladınız mı peki 🙂 benim ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmamıştı bunda da şimdilik yok

Kız kaç kilosunda sanki hem biz kadınların hormonu çok değiştiği için hamile olmasak bile yiyoruz hep bu çok normal😂 şimdi çok mu bulanıyor seninde?
Şu anda 77 kiloyum 🥹 ay canım şöyle söyleyeyim ilacı içmezsem eğer o gün su bile içemiyorum mide bulantısından. İlacı keşfetmeden önce 4 kilo vermiştim hatta hamileliğin ilk haftalarında ilaca başlayınca geri normal kiloma döndüm. Şimdilik 77 kiloda sabit kalmaya çalışıyorum çünkü ilerleyen zamanlarda istemesem de kilo alacağım.

Hamile kalmadan ben de öyle söylemiştim ama tutmamış duam. Zayıfladınız mı peki 🙂 benim ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmamıştı bunda da şimdilik yok
Ay tutmasın ya çok zor gerçekten hayattan nefret etme derecesine geliyorsun. İlk zamanlarda ilaç kullanıldığını bilmediğim için 4 kilo vermiştim ama sonradan bulantı ilacı kullanmaya başlayınca tekrardan aldım o kiloyu 😂

Merhaba çok sevindim adınıza darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah.🌷 Benim HCG düştü ve 2 gün önce de kanamam başladı. Sanırım benim kanamam hcg düştükten sonra başladı. İnşallah Rabbim sonraki aylarda yüzümüzü güldürür.
Amin inşallah . Rabbim bizim için en iyisini doğru zamanda nasip eder şimdi üzüldüğümüz şeyler ileride iyikimiz olur. Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için sevgiler :KK36:

Amin inşallah canım hayırlısı olsun inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin akşama doğru doktorlar gelirler sanırım o zaman net cevap alırım
Canım benim senin icin üzüldüm inan ki.. cok gecmis olsun. Insallah dış gebelik olmamistir dualarimdasin. Allahim yeniden en dogru zamanda saglikla hamile kalmayi nasip etsin sana. Kendini üşütme dinlen bolca soguk su falan içme. İnşallah hersey yolunda gider canim 🙏🙏

Ay tutmasın ya çok zor gerçekten hayattan nefret etme derecesine geliyorsun. İlk zamanlarda ilaç kullanıldığını bilmediğim için 4 kilo vermiştim ama sonradan bulantı ilacı kullanmaya başlayınca tekrardan aldım o kiloyu 😂
4 kilo çok iyiymiş keşke ben de sağlıklı bir şekilde kilo verebilsem.. 😁

Bı gelısme oldumu gıttınızmı tekrar acaba ben beklıyorum pazartesıye kadar sabır edıcem insalalh görürürz bizde benım bulantımda yok sankı tüm belırtılerım kayboldu gıbı banamı oyle gelıyor anlamadım ınsallah bızde gorururuz bebeklerımızı
Aynen benim de öyle ya, bulantı falan hiç bir şey yok. Sadece arada sırada kasık ağrıları oluyor. 28nisanda gittim en son, Mayıs 13de çağırdı doktor. Ama dayanamayacagım ben, yarına randevu aldim. En azından son gittiğimden yarına kadar 4 gün geçmiş olacak.🫣
İnşallah kalp atışını duyalım bir, sonra doktor ne zaman derse o zaman gidicem.
Kalp atışı duymadan içim rahat etmeyecek.
Aslında birbirimizi korkutmaya gerek yok bence ,sadece biz biraz aceleciyiz, dayanamıyoruz. Siz de ben de sırasıyla tüm olumlu gelişmeleri duyacağız inşallah.❤️

Back
X