Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Canım kacıncı haftadasın kacırdım ama bben 23ten berı o sekıldeyım asırı hareketlı ve şuan 26+5 baya dırsek hareketlerı geçişleri dısarıdan ızlıyoruz artık film izler gibi
Kuzum 26. haftadayım bende bu hafta ekstra coştu

Kıslarrr bende geldim
Kızımız gayet iyi hareketli 24+0 747gr, 29 cm olmuş
Aşı için tek doz karma olandan işte tdap boğmaca hepsi karışık olandan 28-32 hafta arası olursun dedi, şu an gerek yokmuş
Cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz kısıtlama yok dedi, ben korunmayı sordum korunmayada gerek yokmuş, sperm doğumu falan tetiklermi dedim hiç bir şey olmaz dedi
Şeker yüklemesi bir hafta içinde yaptıracam, bebeğe zarar verir mi dedim, bazı dr olmayanlar öyle bir şey attı ortaya millet tedirgin oluyor ama bilimsel çalışma getirip önümüze koysunlar ben yaptırma derim dedi, kendim gebe kalsam yaptırırdım diyor
regl sancısını sordum arada giren, magnezyum sabah akşam al dedi, kalsiyum yazdı ekstra, sancı girdiği zaman dinlenmeye dikkat et çok yorulma dedi
Biliyorsunuz bende bant görülmüştü oda şu an engel değil diyor, normal doğum yapabilirsiniz eğer doğum sırasında bant kanalda engel olmayacaksa, takip edecez dedi.

Ohhh mis çok sevindim kuzum

Cok sevındım canımmm hadı gozun aydın saglokla gelsın perikuş

Ya kanka aynı aynıı olabildiğince yataktan kalkmadan az sesle sabahı atlatıp uyumaya devam ediyorum bizdeki sıkıntı uykum hafif işte

Bencede iyiki izlememişsin
İnşallah çok yorulmadığın bir dönem olur canım senin için

cookk sevindim canım cok sükür hep boyle guzel haberler alalım inşallahh
maşallah peri kıza

Herkese selam

Ben dün detaylı ultrason muayenesine gittim. Çok şükür her şey yolunda
Perinatolog arayışında olanlar varsa, İstanbul Avr yakası - Ataköy tarafında Doç.Dr. Sema Süzen Çaypınar'ı önerebilirim. Çok özenli, çok ilgili bir doktordu. Biz çok memnun kaldık.

Kızlaar biz geldik
Şükür haberlerimiz güzel. Dikişlerimiz korumaya devam ediyor. Dikkat etmeye devam et önemli eşik 28. Hafta dedi. Bebişimiz iyiydi doktor amcası biraz hırpaladı ama elini yüzüne attı uyumaya devam etti

Şeker yüklemesi yapmadı doktorumuz. Ben diyet yaptığımı hatırlattım doktorum da gerek yok o zaman dedi tıbbi birşeyler söyledi açlık tokluk kan bakalım yeterli dedi. Açlık kanı verdim şimdi tokluk şekeri için saatimizin dolmasını bekliyoruz hastanedeyiz hala. Bizden durumlar böyle
Soran tüm güzel anneler hepinize teşekkür ederiz oğlumla

Merhabalar cinsşyetiniz belli mi kac haftalıksınız saglıkla gelsın ınsaşşah

Cok sevındıimm canım saglıkla gelsin bol dınlenmeli günlere devam❤

Şahanee çok sevindim kankaa. Oy yerim ben o minik prensesimizii haberlerin iyi olmasına sevindim canımm benimm. Bak aşı konusunda bi karışıklık dahhaaa bizde erken olduk mesela. Neyse amaan sorgulamayı bıraktım artık ben

Ne derlerse tamam diyoruz
totosunu yesinler onunbizimkide baya sinirliydi rahatsız ettik diye

Hepinize teşekkürler kızlar, sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah

oo gelsin böyle guzel haberler paşa da iyimiş şükür sevindim canım hep boyle guzel haberler alalım inşallah

Ne derlerse tamam diyoruz

totosunu yesinler onunbizimkide baya sinirliydi rahatsız ettik diye

Hepinize teşekkürler kızlar, sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah
Aynen yaa sorgulama özelliğimi bu süreçte askıya almaya karar versim ben doktorum ne derse o valla
Ay yerim yaaa bide nazlılar allahım yiaa yicemm hemen sinirleniyorlar miniklerimiZ
Hastanede bugun inanılmaz bebiş dolu yaa. Heryerden 40-50 günlük bebekler çıkıyor aşırı güzellerrrr yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…