- 15 Ağustos 2024
- 979
- 1.687
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.641
Kuzum 26. haftadayım bendeCanım kacıncı haftadasın kacırdım ama bben 23ten berı o sekıldeyım asırı hareketlı ve şuan 26+5 baya dırsek hareketlerı geçişleri dısarıdan ızlıyoruz artık film izler gibi
Ohhh mis çok sevindim kuzumKıslarrr bende geldim
Kızımız gayet iyi hareketli 24+0 747gr, 29 cm olmuş
Aşı için tek doz karma olandan işte tdap boğmaca hepsi karışık olandan 28-32 hafta arası olursun dedi, şu an gerek yokmuş
Cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz kısıtlama yok dedi, ben korunmayı sordum korunmayada gerek yokmuş, sperm doğumu falan tetiklermi dedim hiç bir şey olmaz dedi
Şeker yüklemesi bir hafta içinde yaptıracam, bebeğe zarar verir mi dedim, bazı dr olmayanlar öyle bir şey attı ortaya millet tedirgin oluyor ama bilimsel çalışma getirip önümüze koysunlar ben yaptırma derim dedi, kendim gebe kalsam yaptırırdım diyor
regl sancısını sordum arada giren, magnezyum sabah akşam al dedi, kalsiyum yazdı ekstra, sancı girdiği zaman dinlenmeye dikkat et çok yorulma dedi
Biliyorsunuz bende bant görülmüştü oda şu an engel değil diyor, normal doğum yapabilirsiniz eğer doğum sırasında bant kanalda engel olmayacaksa, takip edecez dedi.
Yazayım mı tablomuzaBen Kıvanç istiyordum Eşim Yiğit sonra kimse kimseye kabullendiremedi öyleydi böyleydi derken oy birliği MetehanKızımada uyuyor gibi bakalım Ben öğretmenim daha uslu sakin bir mete görmedim ama ümit dünyası
Cok sevındım canımmm hadı gozun aydın saglokla gelsın perikuşKıslarrr bende geldim
Aşı için tek doz karma olandan işte tdap boğmaca hepsi karışık olandan 28-32 hafta arası olursun dedi, şu an gerek yokmuş
Cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz kısıtlama yok dedi, ben korunmayı sordum korunmayada gerek yokmuş, sperm doğumu falan tetiklermi dedim hiç bir şey olmaz dedi
Şeker yüklemesi bir hafta içinde yaptıracam, bebeğe zarar verir mi dedim, bazı dr olmayanlar öyle bir şey attı ortaya millet tedirgin oluyor ama bilimsel çalışma getirip önümüze koysunlar ben yaptırma derim dedi, kendim gebe kalsam yaptırırdım diyor
regl sancısını sordum arada giren, magnezyum sabah akşam al dedi, kalsiyum yazdı ekstra, sancı girdiği zaman dinlenmeye dikkat et çok yorulma dedi
Biliyorsunuz bende bant görülmüştü oda şu an engel değil diyor, normal doğum yapabilirsiniz eğer doğum sırasında bant kanalda engel olmayacaksa, takip edecez dedi.
Ya kanka aynı aynııOff bensin yabenimkinin alarmı 9.00 çalıyor, bende kalkıp wc halledip demiri içip yatmaya devam ediyorum Allahtan benimki yatak odasından çıktıktan sonra geri girmiyor hareket olmuyor o yüzden, adamı misafir wc’ne taşıdım uyuyamıyorum sen uyanınca diye
Bencede iyiki izlememişsinİyi ki izlememişimçünkü artık eşim sileceğim o kanalı diyor
Canım daha dün başladı okulum, bu hafta seminer haftamız yorulmuyorum çok şu an. Ama Mersin'de hava hala çok sıcak olunca o ekstra yoruyorbakalım ptesi miniklerimiz okula gelince nasıl olacak 26. Haftadayız canım
cookk sevindim canım cok sükür hep boyle guzel haberler alalım inşallahhKıslarrr bende geldim
Merhabalar cinsşyetiniz belli mi kac haftalıksınız saglıkla gelsın ınsaşşahHerkese selam
Ben dün detaylı ultrason muayenesine gittim. Çok şükür her şey yolunda
Perinatolog arayışında olanlar varsa, İstanbul Avr yakası - Ataköy tarafında Doç.Dr. Sema Süzen Çaypınar'ı önerebilirim. Çok özenli, çok ilgili bir doktordu. Biz çok memnun kaldık.
Cok sevındıimm canım saglıkla gelsin bol dınlenmeli günlere devam❤Kızlaar biz geldik
Şükür haberlerimiz güzel. Dikişlerimiz korumaya devam ediyor. Dikkat etmeye devam et önemli eşik 28. Hafta dedi. Bebişimiz iyiydi doktor amcası biraz hırpaladı ama elini yüzüne attı uyumaya devam etti
Şeker yüklemesi yapmadı doktorumuz. Ben diyet yaptığımı hatırlattım doktorum da gerek yok o zaman dedi tıbbi birşeyler söyledi açlık tokluk kan bakalım yeterli dedi. Açlık kanı verdim şimdi tokluk şekeri için saatimizin dolmasını bekliyoruz hastanedeyiz hala. Bizden durumlar böyle
Soran tüm güzel anneler hepinize teşekkür ederiz oğlumla
ŞahaneeKıslarrr bende geldim
evet, kız bekliyoruz inşallah:) 23. haftadayımMerhabalar cinsşyetiniz belli mi kac haftalıksınız saglıkla gelsın ınsaşşah
Ne derlerse tamam diyoruzŞahaneeçok sevindim kankaa. Oy yerim ben o minik prensesimizii haberlerin iyi olmasına sevindim canımm benimm. Bak aşı konusunda bi karışıklık dahhaaa bizde erken olduk mesela. Neyse amaan sorgulamayı bıraktım artık ben
totosunu yesinler onunKızlaar biz geldik
Şükür haberlerimiz güzel. Dikişlerimiz korumaya devam ediyor. Dikkat etmeye devam et önemli eşik 28. Hafta dedi. Bebişimiz iyiydi doktor amcası biraz hırpaladı ama elini yüzüne attı uyumaya devam etti
Şeker yüklemesi yapmadı doktorumuz. Ben diyet yaptığımı hatırlattım doktorum da gerek yok o zaman dedi tıbbi birşeyler söyledi açlık tokluk kan bakalım yeterli dedi. Açlık kanı verdim şimdi tokluk şekeri için saatimizin dolmasını bekliyoruz hastanedeyiz hala. Bizden durumlar böyle
oo gelsin böyle guzel haberler paşa da iyimiş şükür sevindim canım hep boyle guzel haberler alalım inşallahKızlaar biz geldik
Canımm çok teşekkür ederiz canım teyzemizCok sevındıimm canım saglıkla gelsin bol dınlenmeli günlere devam❤
Aynen yaa sorgulama özelliğimi bu süreçte askıya almaya karar versim benNe derlerse tamam diyoruz
totosunu yesinler onunbizimkide baya sinirliydi rahatsız ettik diye
Hepinize teşekkürler kızlar, sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?