Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
bi dene bakalım takip etmeyi. Valla ben yiyorum ama aksam daha cok yiyorum. Ama Allah'tan nefis köreltecek kadar
Yarin seker testi varya bugun canım dünyadaki tüm tatlilari cekiyor. Anlamadim ya
Aa öyle mi hadi kolay gelsin kuzum tek şase magnezyumda bile midesi kötü olan biz kolayca geçer inşallah

Aa öyle mi hadi kolay gelsin kuzum tek şase magnezyumda bile midesi kötü olan biz kolayca geçer inşallah
Çok sagol kuzumm kolayca gecip gider de atlatırım inşallah dedigin gibi magnezyumda bile sekerden icemeyen biz bakalim seker yüklemede neler yapcaz
Bebisimi de gorcem tabikii kontrolden de sağlıklı güzel haberlerle gelcem

Hadi hayırlısı canım bekliyoruz güzel haberlerini

örgü ördüm biraz sabit oturdum yani dedigin gibi ondan olabilir
Ya isim belirlemeye çalışırken nedense bende böyle tiyatro çeviriyorum
Uzaktan seslenme...
Kızarak seslenme
Sevdiğimde seslenme ... buna göre yok oluyor yada olmuyor diyorum
kesinlikle yanlz degilsin
bende her sekilde sesleniyorum
hatta ogluma sinirlendigim de 2 ismini de kullanıyorum sinirlendigimi herkez anlıyo hemen sakinken tek isimle cagiriyorum

Kızlar bu arada ben artık çok acıkmaya başladım günde kaç ögün yemek yiyosunuz? Ben 2 öğünden 3 ana 2 ara ögüne çıktım bir anda
Evet canım bende tam olarak aynı yıyoruz sanırım son okı ayda cok kılo alıcaz

Bence leonun Türkçesini koymanız daha mantıklı ve havalı

Benim oğlum Ali Kerem, evet çok tatlı oluyorlar ve çok hassaslar ama usluluk konusunda bir şey diyemicem birazdan fazla hareketli oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…